Lögnaktiga och fega politiker och medier

Att en omfattande samhällskollaps är nära förestående inser väl snart de flesta. Dock antagligen mer av oärlighet och feghet än naivitet vill de styrande, uppbackade av media, allt mer desperat förespegla något annat. Att hålla sig kvar vid makten och slå ifrån sig allt ansvar verkar vara motivation. Att värna om fred och frihet är tydligen för 7-klövern och mainstream-/regimmedia av underordnad betydelse.

En artikel som mycket väl belyser allvaret i Sverige’s situation:

”Syftet med den här artikeln är att klargöra verkliga, om än mycket dystra och skrämmande, fakta då det gäller muslimsk massinvandring och dess långsiktiga konsekvenser om ingenting görs för att stoppa det hela och reversera utvecklingen. Jag har därför bemödat mig om att ange så många källor som möjligt för mina påståenden och slutsatser.”

Den muslimska massinvasionens kostnader och långsiktiga konsekvenser

 

 

1 thoughts on “Lögnaktiga och fega politiker och medier

  1. Sverige är nog bortom all räddning. Våra politiker skänker bort ett framgångsrikt och väl fungerande land. Varför? På vems uppdrag agerar de? För ingen riktigt svensk skulle väl frivilligt ge bort sitt land.
    Politikerna får stora skälvan om ryssarna flyger över Östersjön. Men de har ännu inte fattat att den trojanska hästen är stadigt stallad i vårt land.
    Quisling ville göra Norge till en stortysk vasallstat. Det gick inte så bra för honom. Och Reinfeldt och Löfven…….

Kommentera