Expressenmedarbetare och vänsterextremist deltog i G20-upploppen i Hamburg

VÄNSTEREXTREMISM. Facit efter vänsterextremisternas så kallade demonstrationer mot G20-toppmötet i tyska Hamburg har nu kommit – 476 skadade poliser. Bland våldsverkarna fanns den svenske vänsterextremisten Mathias Wåg.

Wåg tillhör vänsterextrema Researchgruppen som såväl Expressen som Aftonbladet har ett tätt samarbete med, bland annat för att via dataintrång upprätta det ökända åsiktsregistret över tusentals svenskar. I denna video har man tittat närmare på vad Wåg egentligen sysslade med under sitt besök i Hamburg enligt Avpixlat.

Om Mathias Wåg enligt bloggarkivet…

Granskare som inte tål en granskning. Mathias Wåg har aldrig gjort någon hemlighet att han tillhör den våldsbejakande vänstern. Ändå eller kanske tack vare får han arbete av hatmedia.

Tilläggas skall att Mathias Wåg, som är född 1971, är en av grundarna av AFA och livnär sig på att hänga ut oliktänkande har skyddad identitet. Tuff gubbe!

18 thoughts on “Expressenmedarbetare och vänsterextremist deltog i G20-upploppen i Hamburg

  1. Fa fan för tjänstemännen på Skatteverket , Caroline da Costa , Lars Herder och chefen Segeljakt trilskades i över ett år ,för att sedan avslå en begäran från en stackare som utsatts för flera mordförsök av Mathias Wåg och hans Expokompisar…
    Det finns inte ord för hur djävliga myndigheterna är !!

  2. Jävla svin,varför flyttar inte han till Nordkorea .Sådana djävlar passar inte i en demokrati.Typisk att expressen och aftonblaskan håller under armarna såna svin.Mvh Adolf

    • I Nord Korea skulle han sluta sitt liv i ett arbetsläger/fångläger genom misshandel svält eller ett nackskott.

  3. TVR rapporterade att förödelserna i Hamburg orsakats av personer som är emot kapitalism och globalisering, utan att vara tydliga om det. De har friheten att avslöja det negativa inom landet, och de gör det utan tvekan. Men när det kommer till orättvisorna ute i Europa, är man rädd för att EU kan hämnas genom att tvinga Rumänien ta emot migranter.
    Jag följer dagligen den vinkel som nyheterna rapporteras här. Hoppas på ändring – men ICKE är kanske bättre. Då kan man förstå hur rädda ni är i ert eget land – fast ute i Europa är Sverige ett föredöme när det gäller ”öppenhet och mänskliga rättigheter”. Really??

  4. Om denna kriminella dåre inte häktats i Tyskland så bör han häktas här hemma och lämnas ut för att straffas för sina gärningar i Tyskland.

    • Om ni visste hur många bilder som fr.o.m. idag ganskas av polisen i Tyskland.Numera har varje polisgrupp en polis,som bär Camkamera.
      Dessa ger fina bilder.Nu utbytes dessa bilder mellan de olika delstaterna,för att söka identifiera de värsta våldsverkarna. För dagen sitter dryga 60-talet häktade i Hamburg och väntas bli hörda idag.Men det finns många hundratal från olika delar av Tyskland, samt därtill sådana svin som Wåg från andra länder som eftersökes.
      Om de sedan får något straff är en annan fråga,eftersom de som dömer är av samma skrot och korn !
      http://www.mopo.de/image/27941618/2×1/940/470/26e4245d546b7bae3a7c713b82b0334b/eH/scholz–1-.jpg
      På bilden ovan från Hamburger Morgenpost.Stadens S-ledare och borgmästare Schultz,som nu får bära ansvaret för kravallerna.

  5. Vad säger Thorwaldsson (svensk fackföreningsordförande) om det extrema våldet i Hamburg.

    Hur motiverar han tex kvinnor att vilja rösta på Socialdemokraterna?

    476 skadade poliser.

  6. Ja en Jubelidiot av många. Vänsterpacket lever utanför alla lagar och tycker sig ha rätt att göra det. Man stör ut tillståndsgivna möten med sitt
    gastande, undrar om det inte är dags att sätta in militära styrkor mot
    vänsterpacket både här i Sverige och i andra länder, dessa kräk samarbetar dessutom med Islamistiska terrorister.

    Inget land i världen kan fungera med detta helt vrickade system, det har visat sig i hela Östeuropa, i Sydamerika eller varhelst denna varböld dragit fram. Kommunism= stagnation tillbakagång efterblivenhet..

  7. Enligt dessa parasiterande kanaljer, är allt de gör bara äventyr – hyllande av våld. Vi vet av erfarenhet att den utövande makten kan bruka våld på enskilda individer eller grupper. Så – vi är försvarslösa inför maktens lakejer.
    Är vi verkligen det ? Ni har haft tillräkligt med tid att tänka, nu måste ni skrida till verket. Låt inte kanaljerna äventyra era liv.

Kommentera