Troll är farliga. Stoppa dem

HATMEDIA. ”Protesterna mot Nordiska Motståndsrörelse, NMR, har varit massiva. Och ja, nazisterna är otäcka, och ja, de vill skada demokratin. Men trollen på nätet är mäktigare och därför farligare. De måste avslöjas och motarbetas. Släpas ut i solen – så de spricker.” Så avslutar Heidi Avellan en artikel om att falska nyheter hotar demokratin. När trollen firar klickfest urholkas förtroendet i samhället. Andra påverkar agendan för Sverige – och EU.

Avellan är politisk chefredaktör på Sydsvenska Dagbladet och Helsingborgs Dagblad, dessutom sitt hon i företagsledning.

Sydsvenskans och Helsingborgs Dagblads politiske chefredaktör verkar företräda åsiktsregistrering och repressalier för det hon uppfattar som farliga uppfattningar. Tidigare har Sydsvenskans chefredaktör hotat Petterssons och yttrandefriheten. 

Samtidigt på annan plats i Sydsvenskan G20: ett skolboksexempel på hur långt bort de rika är från folket
Under helgen möts världens tjugo största ekonomier, samtidigt som mötesfriheten begränsas för folket.

Dock inte ett ord om upploppen av vänsterextremister i Hamburg med 100-tals skadade. 

-Pettersson undrar vad det är för typ av samhälle och styre Sydsvenskans medarbetar föredrar?

18 thoughts on “Troll är farliga. Stoppa dem

    • Skämt åsido.. vi fattar nog alla vad de verkligen vill: Förbjuda alternativa åsikter från att komma fram genom censur av framförallt internet.

      Allt som inte stämmer in i deras lögnaktiga verklighetsbeskrivning kallas numera för antingen ”rasistisk propaganda”, ”fake news” eller ”propaganda från Kreml”. Vad det betyder i praktiken är åsikter och sanningar dom anses måste förbjudas.

  1. Att kunna titulera sig som politisk chefredaktör för Sydsvenska Dagbladet förutsätter per automatik att vederbörande skribent tagit ett bestämt avstånd från allt som ens kan liknas vid sunt förnuft och intresse för konsekvensanalytiska angelägenheter, men som till fullo anammat den faktaresistens som krävs för denna nu illa beryktade yrkeskategori.

    Här begagnar sig ifrågavarande agendajournalist oblygt av den reverserade retorik vi dagligen ges tragikomiska exempel på och vilken på paradoxala omvägar fullt ut lyckas beskriva den egna verksamhetens dubiösa natur.
    Köpt och ägd av makthierarkin med synnerligen förvridna föreställningar om vad begrepp som verklig demokrati och yttrandefrihet innebär, upprätthåller dessa nationens belackare sina välavlönade positioner i lögnens och förräderiets herostratiska tjänst.
    Andreas.

  2. Jag håller med henne.

    Lögnerna som sprids i kvällspressen, Statliga Vänster Televisionen och dess radio måste stoppas!

  3. Paneldiskussion med Ann Heberlein och Dick Erixon.

    När man lyssnar på deras samtal, så inser man hur frånvarande Heidi Avellan är i sin etiska tolkning av ”troll” och verkligheten.

  4. Svart makt, muslimsk makt eller judisk makt kritiseras aldrig i MSM eller bland politiker.

    Endast om de vita ursprungsfolken försvarar sin rätt till sitt territorium, sina naturtillgångar, sina samlade resurser och sin kultur – då skriker etablissemanget fy, fy, du är nazist!

    Trollet Erik Almqvist 🙂

    http://pbs.twimg.com/media/CbP-HT6WcAIScxr.jpg

  5. Chefs Clownen på Sydsvenskan har uttalat sig, då ska
    man heller inte förvåna sig över att det finns så många
    pajas journalister på blaskan, ja det är otroligt hur en förr
    ansedd tidning har kunnat sjunka så djupt ner i träcken,
    har själv haft den tidningen i flera omgångar, men skulle
    inte för mitt liv vilja ta i den idag!

  6. Avellan är en del av systemet som inte vill ha debatt eller kritik eller ifrågasättande-då enklast är att just ”trolla” och kalla oppositionen för troll.
    De vill inte att någon ska ha insyn i sina ”kabaler” och slutna rum.
    Etablissemangent står för ”sanningen” emedans andra far med
    osanningar är väl Avellans slutsats

    är denne man nedan god eller ond??
    http://www.energyenhancement.org/2851876_orig.jpg

  7. INTRESSANT!
    Det uttalandet bevisar en viktig sak och det är att deras taktiska avdelningar (som har tillgång till ALL information) nu gör den bedömningen att så många (gränsen går vid 10%) har vaknat upp i sverje att de utgör en mycket stor risk för elitens överlevnad.

    RÄKNA MED MASSIV PROPAGANDA FRAMÖVER TROLIGEN MED FLERA PSYOPS!!

Kommentera