Förstår mig inte på svt………..

Efter Jimmie Åkessons tal igår i Almedalen, vem fick referera talet om inte Anders Lindberg!?  Svt vet att Lindberg hatar SD och trollar om dem på nätet och ändå anlitar de honom för att diskutera Åkessons tal. Detta kan inte annat än skapa irritation och ilska när han inte är objektiv / saklig utan bara snackar en massa goja. Som tur var fanns  Samtiden där för att räta ut några kråkor från Lindberg. Svt måste ändra sitt arbetssätt. De måste släppa den ”speciella” behandling de ger SD. Nu är det tid att acceptera att runt 25% av Sveriges befolkning sympatiserar med SD idag och behandla dem för vad de är – ett riksdagsparti som alla andra och demokratiskt folkvalda. Man varken kan eller får dissa 25% av sponsorerna till public service

2017-07-08-1.png

 

32 thoughts on “Förstår mig inte på svt………..

  1. Grune….att blint lyda order är inget försvar. Vad det gäller Lindberg får han betraktas som ansvarsfri då hans frånvaro av intelligens gör det möjligt för honom begränsat till att ta sej till o från jobbet.

  2. Vi ska jobba på att SVT ska släckas ner. Propaganda hör inte hemma i vår sk yttrandefrihet.

  3. Lindberg jobbar på aftonslasken och måste säga det han säger om SD annars har han inget jobb kvar.

  4. Jodå, de kommer motarbeta tills de bärs ut, SVT styrs av de röda. Har alltid varit så, kommer så förbli tills hela ledningen med alla journalister bärs ut.

    Glöm inte att sossarna styrt i sjuttio av de sista hundra åren.

  5. Vad är det Pettersson inte förstår, gällande SVT?

    Om vi ser till höger-/vänster-skalan – vilken i sig är en idioti, då alla politiker och partier springer samma dolda makthavares ärenden – så är 4 av 5 anställda på SVT marxister/anarkister. Vad är mera naturligt då, än att välja en annan marxist som intervjuare?

  6. Usch vad arg jag blir när jag ser denna Anders Lindberg,han är ingen journalist utan en politisk aktivist.Jag skulle vilja hälla en hink lös avföring över hans fula baby- face.

      • är dom inte redan inkvoterade? Alla verkar till att
        stå till vänster om Jonas Sjöstedt?

    • Det är inte annat att vänta sig av kommunist TV. Igår på nyhetsmorgon när reportern skulle lämna över till G20 kravallerna i Hamburg så sa han så här.” och nu till mera högerproblem”.Alla vet att det är vänstern som håller med detta våld i Hamburg.

      • Vilket stolle, som helst kan lura en dumsvensk och det vet swinja på SVT. Det är inte mycket de vet men, detta vet de och utnyttjar det också till fullo.

  7. Jag håller med, ett märkligt val av SVT. Jag saknar ibland skrivkonsten av skickliga krönikörer med humor och hjärtat på rätta stället, men det finns några nu också för all del. På 1960 talet när momsen dök upp och skulle vara tillfällig. Delar gärna denna läsupplevelse. http://celloskapet.se/tidningsartiklar/om-rockare-m-fl-rackare/
    Cello blev en uppskattad krönikör. Jag minns som barn när vuxna citerade hans vitsiga ordlekar.
    Ja om man tänker på momsen, så blev den förstås kvar. Nu har man säkert inget utrymme kvar för skattehöjningar. Folk tål inga ytterligare höjningar.

  8. SVT är en kommunistisk propaganda organisation. Gör som jag. Släng ut TVn och sluta betala tv-avgift.

  9. A Lindberg är en pojkspoling som har fortfarande har blöjor.Han är väl irriterad för blöjan är full med skit och dom har inte bytt på han.Mvh Adolf

    • Adolf ! Anders Lindbergs skit verkar komma ut ur munnen.Han har satt blöjan i fel ände.

      • På en fullblods sosse har redan vid födseln huvudet och röven bytt plats. Att det är så bevisar denna regering.

  10. SVT kan göra vad f-n de vill fram till nästa val. Det går inte att se, lyssna på detta hjärndöda mediafolk. Om inte tänkande svenskar sätter de partier på plats som orsakat detta moras i Sverige så kommer det här landet fortsätta mot undergången. Alla kommer att bli drabbade, även de mest tokiga PK.

  11. Att sätta Anders Lindberg till att recensera SD är lika
    huvudlöst som att anlita Henrik Arnstad, dessa båda herrar
    är så vänstervridna att ingen tar någon av dem på allvar,
    att sen Stefan Löfven använder Arnstad som referens när
    han ska misskreditera SD så förstår ni hur oseriös
    vår statsminister är?

  12. Det bästa sättet att ”straffa” SVT är att sluta betala tv-licensen.
    Svält ut SVT!

    • Det värsta är att det kommer hamna som skatt istället, det har redan diskuterats nu när unga väljer att ”titta på TV” på datorn. Det finns ett prejudikat om just detta, om man måste betala licens om man ser på TV via datorn och det blev ett ”NEJ”. Tv via datorn=ingen licens avgift ÄN så länge!

  13. Sanna mina ord den jäveln är snart anställd. Säger som Magnus Uggla ”Jag mår illa”.

    • Vi får skynda på nu att ha åsikter. För 2019 vill stalinisten och idioten Löfven ta bort detta genom att ändra grundlagen.Innan dessa hoppas jag någon annan har tagit bort Löfven.

      • Vilken ”någon annan”, Bosse ?? Finns det ”någon annan” än var och en i folket ? Är du inte en i folket ? Eller någon annan – kanske både en och någon annan samtidigt.

Kommentera