Majoritet för minskad flyktingmottagning

På knappt tio månader har andelen svenskar som vill se ett minskat flyktingmottagande ökat från 44 till 52 procent.

Lägg därtill ett antal som säger sig vara tveksamma och en ganska stor majoritet vill att antalet flyktingar minskar.

Antalet asylsökande har minskat och Toivo Sjörén på Sifo anser det därför vara oklart varför motståndet ökat. Då kan jag förklara för Sjörén att antalet asylsökande fortfarande ligger på väldigt höga nivåer med europeiska mått mätt och att konsekvenserna efter 2015 års kaos kommer att påverka det svenska samhället i många år framöver.

SvD

12 thoughts on “Majoritet för minskad flyktingmottagning

  1. Hej!

    Finns ngn information om hur många moskeér som har byggts i Sverige, Danmark. Norge, Finland Island Tyskland osv. Skulle vara mkt intressant o se om det finns ngn skillnad i hur många som har byggts totalt!

    Med vänlig hälsning

    Elizabeth Lundmark

    ________________________________

  2. Har man en PK marinerad sk hjärna är det inte konstigt att en såda person inte förstår.

  3. Vanliga, arbetande människor är trötta på att betala samtidigt som alltfler drabbas av nedskärningarna när de söker vård men bråkiga icke svensk talande går före i kön ( jodå, bråka lönar sig!) och barnen blir hotade och misshandlade samtidigt som gamla mamma och pappa inte längre får någon kvällsmat på hemmet då den dragits in.
    Polisen släpper inbrotts tjuvarna direkt och lägger ner utredningen när dottern blivit gruppvåldtagen ( nytt fenomen) och förövarna heter Muhamed och Ali.

  4. Toivo Sjöre’n fattar inte varför motståndet ökat mot att ta emot fler asylanter. Han har väl lika svårt att ta till sig verkligheten som Löfven & Co. Jag tror emellertid att de flesta svenskarna fattar.
    SIFO är ju inte heller något större sanningsvittne. Skulle tro att minst 75% av svenskarna är emot.

  5. majoritet av ”flyktingarna” som landade på Arlanda ljög som fan (asylbedrägeri borde kriminaliseras)

  6. Nu är det blott en minoritet av de som vill in som är flyktingar så det är snarare så att folk inte längre vill ta emot ekonomiska migranter. Sedan tror jag att inflödet sedan 1980 har gjort svenska folket empatilösa och motståndare till all utländsk inblandning. Jag tror att vi behöver ett moratorium på minst 50 år under vilket vi rensar upp bland invandrarna och repatrierar charlatanerna och de indentitetslösa.

  7. Efter att ha blivit pappa till tvillingar, så är det ”annat ljud i skällan”, nu är säkerheten i europa inte att lita på så familjen flyttar tillbaka till LA.
    Hycklare är svårt att acceptera.
    Dessutom så visar det sig att de som har barn blir mer medvetna, tragiskt att så många av Europas ledare är barnlösa.
    http://www.barenakedislam.com/2017/07/07/oh-this-is-rich-open-borders-advocate-george-clooney-is-moving-his-family-out-of-england-and-back-to-trumps-america-because-he-doesnt-feel-safe-anywhere-else/

Kommentera