En man skjuten i Malmö

INVANDRARVÅLD. En person har skjutits mitt på dagen – larmet kom vid 14.30 under fredagen – vid Rosengårdscentrum, i området Herrgården i Malmö.

Skjutningen kommer bara fem dagar efter att tre personer skjutits på Hyacintgatan i Malmö.
Det är den 28:e skjutningen i Malmö – bara i år. – En man är förd till sjukhus, meddelar Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral. Polisen bevakar akuten på sjukhuset.

Den skjutne mannen är livshotande skadad och tidigare ostraffad.

Polisen

-Pettersson minns att rikspolischefen lovade att det skulle vända vid årsskiftet och att kriminologerna Schyffert och Betnér säger att vi ska inte vara rädda för Sverige är tryggare än någonsin…

Här en film från den tiden Malmö var kriminellt och otryggt.

20 thoughts on “En man skjuten i Malmö

  1. Malmö kan inte bärga sig i skjutorgier. Sveriges skattebetalare betalar 5 miljarder kronor i bistånd varje år till Malmö. Varför blir det inte bättre? Staten kan inte betala bistånd i evigheter. Det visar bara att det är skadligt i stället för till hjälp.

  2. Hade inte Sjukhuset varit belagt med skjutna blattar,hade det inte funnits någon vårdkris inom Regionen ! Förhoppningsvis slår de snart igen ögonen så det blir plats ledig, för oss som betalt skatt…. Malmö stad borde ordna kurser för nya befolkningen i hantering av vapen,så de kunde lära sig träffa dödande.

  3. Kan inte låta bli att glädjas över att få rätt igen.
    Vård däremot undrar jag om vi skall tillhandahålla eftersom det leder bara till ytterligare kostnader för vårt sargade folk och land.

    • Håller med om KD. De är praktiska och kloka men för få. Det är möjligt att de kan öka i antal väljare, men nu är det SD nästa gång.

  4. Stockholmsmedia gör det lätt för sig och kallar ”skjuten i (typ) Alby”, Fittja, Märsta…. i Malmö blir allt ”Malmö”. Gossen i fråga blev sköden PÅ Rosengård. Härom dan ble de sködna PÅ Holma.

  5. De har väl inte slutat att klippa sig billigt, då går det så här, enligt Ynkeman i regeringen. Alla har snygga frisyrer ända in i döden, det är inte illa egentligen, alla har råd att skaffa sig en snygg frilla. Synd bara att de inte hinner njuta särskilt länge av den.

  6. Hemskt vad malmöborna blivit mordiska av sig. Det var ju en fridsam stad för tre, fyra decennier sedan.
    Undrar just vad det kan bero på.

  7. Stackars infödda Malmöbor, ett se sin älskade stad förvandlas till ett Sodom/Gomorra …….

  8. Var det inte kommunikationschefen i Malmö på kommunen som tyckte det var osmart att avråda människor att vara i dessa stadsdelar?
    Har du dödslängtan åk till Malmö. Kommunens nya slogan.

    • Rikets tredje stad är bara en prototyp på hur övriga Absurdistan kommer att vara och se ut framöver. 🙁

  9. Det var den första i helgen. Kommer fler. Kostar 70 000 kr/skjutning för vården. En cancerbehandlingsmaskin kostar ca. 10 miljoner.

    Poliser måste bevaka akutmottagningen där han ligger. Utredning. Vardagsbrott löses inte.

    Fram till juni fanns det 700 000 anmälningar hos polisen.

    Visst går det bra för Sverige.

  10. Nu har Stefans valboskap varit i farten igen det är bra med själv sanering i
    blattelandskapet………

  11. Undrar om polischefen menade att självsaneringen skulle öka vid årsskiftet?

Kommentera