23-åriga Maja, vittnar om invandrarmäns sextrakasserier

INVANDRING. På  ”Katerina Magasin” publicerat författarinnan och debattören Katerina Janouch en gästkrönika av en ung kvinna. 23-åriga Maja, ger en gripande, personlig skildring av hur hon vid en rad tillfällen utsatts för sexuella trakasserier på offentliga platser i Stockholm.

Maja är tydlig med det som många svenskar insett, men som det inte är politiskt korrekt att tala öppet om. Nämligen att de senaste decenniernas våldsamma ökning av sexualbrott i mycket stor utsträckning är en direkt konsekvens av massinvandringen från dysfunktionella kulturer i Mellanöstern och Afrika.

Efter att ha redogjort för en rad obehagliga incidenter som hon utsatts för skriver Maja bland annat:

”Inget av det ovan är anmält och inget har bevittnats av svenska män. Och nej, svenska killar och män håller inte på så här. På sin höjd klär de av en med blicken. De förstår själva inte vad vi tjejer tvingas utstå och kan komma med förminskande råd. För det handlar oftast inte om enstaka perversa typer som inte kan hålla sig. Låt oss prata klarspråk: Det handlar om rasistiska och i vissa fall religiöst motiverade trakasserier. Framför allt handlar det om att roa sig på bekostnad av dem som uppfattas stå lägst i samhället – hororna. Inte hororna som i prostituerade, utan som i kvinnorna och framförallt flickorna som tror att de har rätt att leva sitt liv som de vill, som har fått för sig att det är deras rättighet att inte gömma sig. Som av någon anledning tror att de kan cykla vart de vill, klä sig som de vill och därför måste tillrättavisas genom att förnedras och skrattas åt. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet vi pratar om, även om det är värre när det är mörkt. Det spelar ingen roll om man har heltäckande kläder, även om det är värre när man har klänning, även en lång. Det spelar inte heller någon roll om man undviker smink, även om det är fler som stirrar och gör ljud när man har mascara.”

Majas krönika kan läsas i sin helhet HÄR. 

-Pettersson menar att journalister och politiker har ett stort ansvaret. De har i många år dolt och fortsätter dölja sanningen. Visserligen finns det svenska svin också men det betyder inte att vi behöver fylla på med andra svin som inte är anpassade för vår fauna…

5 thoughts on “23-åriga Maja, vittnar om invandrarmäns sextrakasserier

  1. De specialimporterade kulturaktörerna har en mängd strängar på sina dissonanta lyror och det är minsann inte enbart bilgrillning och rånöverfall som står på deras dubiösa repertoar – klassiker som griftefridsbrott, hemfridsbrott, djurplågeri och mökränkning inkluderas i det dagliga arbetsschemat, ty när det gäller att skända värdlandets mest utsatta grupper, det vill säga barn, åldringar och unga flickor, ligger de socialt och mentalt invalidiserade fotsoldaterna och HIV-distributörerna icke på latsidan och är ständigt beredda att begå sina krigshandlingar mot den humanitära stormaktens oskyldiga medborgare och skattebetalare.
    En dårarnas dramaturgi tillskapad av de korrupta koreografer vi vanligtvis känner som den politiska eliten.
    Andreas.

  2. Val i Sverige 9 september 2018. På söndag 14 månader kvar.

    61 veckor kvar. Ca 305 vardagar. Strax under 300 om röda dgr mitt i veckan räknas bort.

    En höstbudget kvar att föreslå för sittande regering.

    • Glöm inte kyrkovalet som äger rum söndagen den 17 september 2017.

      Även om man inte är religiös så är det ett tillfälle att försöka göra Sverige lite mer svenskt igen.

  3. Så om sossarna får igenom sin censurlag kommer 23 åriga Maja att bestraffas för att hon talar sanning. Skrämmande !!

Kommentera