Sydsvenskans Oscar Schau gör Hitlerhälsning och hembesök hos oliktänkande


HATMEDIA. Mari skrev tidigare idag om en man som anhållits i Almedalen för att han gjort Hitlerhälsning. Nedan ser ni en så kallad PK-journalist som gör detsamma, han har aldrig blivit anhållen eller uthängt. Det är tydligen så i Sverige hat lagen inte är lika för alla. 

Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist gillar inte att vi skriver om hennes medarbetare på tidningen. Det är lite märkligt, Sydsvenskan granskar ju ibland exempelvis nazister, dock inte alla och det händer att de gör oönskade hembesök hos personer de inte gillar. 

Låt oss presentera en av Sydsvenskans skribenter, numera skriver han åt Skånska Dagbladet, Han heter Oscar Schau är 26 år gammal, och kallar sig journalist. Förutom att skriva för Sydsvenskan är herr Schau aktiv på den vänsterextrema sajten ”Inte rasist men idiot” som påstår att de är politiskt obundna trots att de bara granskar Sverigedemokraterna och sponsras av fackföreningsrörelsen.

Oscar är även skribent på den vänsterkriminella Expo, och påstår att han är liberal.

Sydsvenskan har många gånger skrivit om  nazister och andra högerextrema men en person har de missat. Nedan ser ni Sydsvenskans skribent Oscar Schau göra Hitler-hälsning och skrika heil, det skriver Pia Rehnquist aldrig om.

En av IRM:s skribenter gör Hitlerhäsning. När den "goda" sidan hyllar Hitler är det ett skämt - när Sverigedeokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå... pressen

En av Sydsvenskans, Skånska Dagbladets och Expos medarbetare gör Hitlerhäsning. När den ”goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när andra gör det får de löpa gatlopp och avgå…

Oscar Schau har även gjort hembesök hos en av Petterssons skribenter tillsammans med en maskerad vän.  Nedan några bilder från det besöket nedan, där den besökta blev hotat och förföljd in i sitt eget hem, förföljd in på tomten av två unga män och naturligtvis vettskrämd.

Det vara sådan män som brukar hota Sverigedemokrater och andra vid politiska manifestationer men då brukar det vara dubbla kravallstaket och poliser mellan de som hotar och de hotade. Att vara ensam kvinna med två ur våldsvänstern, som kallar sig Liberala, på sin egen tomt, kan ge den starkaste dödsångest…Polis kom snabbt och tog bort hotet, men ärendet lades ner, inget allmänintresse.

Det var en av Sydsvenskans medarbetare och vi har fler att skriva om. Det finns gränser för vad ni kan skriva om våra medarbetare utan att vi vidtar åtgärder säger Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist men det gäller tydligen inte vad Sydsvenskans medarbetare gör mot andra…

Notera videokameran i händerna på Oscars vän. Filmade de var Petterssons skribent bodde, och hur hon ser ut för att kunna vidarebefordra det till våldsvänstern eller vad ska Sydsvenskans medarbetare med bilderna till? Vet du Pia eller kan du fråga och berätta varför?


11 responses to “Sydsvenskans Oscar Schau gör Hitlerhälsning och hembesök hos oliktänkande

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Således är det ett politiskt korrekt och tillrättalagt ”allmänintresse” som styr polisens hantering av inkomna ärenden – oavsett vilka uppenbara lagöverträdelser som begåtts.
  Då ordningsmakten lierat sig med samhällets fiender har rättsstatens funktioner upphört och den laglösa anarkin tagit över. Ett mycket farligt scenario, vilket endast kan tolkas som ett oavvisligt vedermäle på att Sverige kapitulerat inför destruktiva krafter som frånkopplat den nationella självständigheten och därmed rättssäkerheten.
  Utomparlamentariska metoder subventioneras nu av den samhällsfientliga makthierarkin och syftar till största möjliga kaos, det vill säga den verklighet vi nu tvingas erfara och där ingen längre går säker.
  Andreas.

  Gilla

 • malmobon

  Såg häromdagen Pia Rehnqvist och Hanna Stjärna i SVT.
  Diskuterade SVT roll med nätet och sociala media. Tar kunder från SDS.

  Pia var bekymrad för reklamintäkterna sjunker på annonser och prenumeranter minskar. Gläder mig. Utan presstöd hade dem redan varit borta. Bonnier som äger SDS och en massa andra pk tidningar.

  Tänk er dessa två kvinnor har verkligen makt och sprida sin dynga och indoktrinera gamla och unga. Skall bort båda två.

  SDS självdör om folk slutar klicka på deras länkar. Public servise får vi arbeta politiskt genom inte förnya deras sändningstillstånd 2020 när det går ut. Fattar inte varför Nya Moderaterna inte fortsatte med få bort denna Pravda , när dem väl började 2010. stoppades efter som dåvarande kulturminister fick avgå efter som hon inte betalat sin TV-avgift på flera år.
  Vem gör det. Skulle aldrig nedlåta mig betala för att bli fördummad.

  På tal om EXPO så sponsrades den av George Soros bl.a. Var väl eller är Mona Sahlin som är med i den styrelsen?

  En annan sak med den här vänsteraktivisten som jag såg på bilderna är att dessa naiva kräk har samröre med kriminella invandrare. Undrar om inte den killen som står med kameran varit med i Black Cobra?
  Är vad dem kallar ”puppets” (festavat) marionetter till kapitalister som George Soros utan dessa fattar det själv.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Det är ju skillnad på hat och hat.

  Här har vi ett exempel på det ”fina” vänsterhatet som är fullt
  acceptabelt enligt den journalistiska åsiktskorridoren.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Översittare, mobbare, hycklare, våldsglorifierare, parasiter, vänstermänniskor.

  Gilla

 • hllviken

  MSM beskrev unisont dessa som NAZISTER:

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Terroristen från Drottninggatan, muslimen Akilov som med Allah som förebild, gjorde Hitler-hälsning i fängelset härom dagen. Kanske är det muslimer som gör Hitler-hälsning inför homosexuella på Gotland? Eller snarare sannolikt.

  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/uppgifter-rakhmat-akilov-heilar-i-haktet/

  Gilla

 • inferno

  De som inte samtycker ”de bankar vi skiten ur”, socialism och kommunism är våldsideologier.

  Gilla

  • Ståfräs

   Detta gillar AFA, EXPO, FI, JONAS O FEMINISTREGERING, som verkar tro o tycka att Nordkorea är Top of the pops och gråter en skvätt över att PolPot bara finns i deras dröm.

   Gilla

 • The proud Swede

  Han är välkommen hem till mig…. Så ska jag spöa skiten ur honom…

  Gilla

  • Realist

   Dags för polisen att återuppta den anmälan !!!
   Det måste vara den enklaste utredning då de blev upptäckta på en privat tomt !!!
   Klart och tydligt HEMFRIDSBROTT och brott mot INTEGRITETS LAGEN ……….
   Behövs knappast utredning då de blev tagna på ”bar gärning” ………

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: