Expressen erkänner att alternativmedia och SD har haft rätt hela tiden

HATMEDIA. ”EU måste lägga om flyktingpolitiken” är rubriken på dagens ledare i Expressen. Där står också i den osignerade ledaren att Europa måste sätta stopp för den oreglerade migrationen över Medelhavet och i stället införa ett kvotsystem där de mest behövande kan väljas ut.

Enligt nya siffror från FN har över 100 000 migranter och asylsökande kommit över Medelhavet hittills i år. Av dessa har runt 85 000 anlänt till Italien. Situationen i landet blir alltmer ohållbar för varje dag som går skriver Expressen. Varför 85.000 migranter på ett halvår, alltså 170.000 på årsbasis skulle vara ohållbart för ett land med drygt 60 miljoner invånare när det inte var för mycket med 163.000 migranter till Sverige med 10 miljoner invånare förklarar inte tidningen.

Nåväl, den så kallade tidningen skriver:

  • Det är dags att se sanningen i vitögat.
  • Dagens system för migrationen håller inte.
  • Det är inte främst bristen på rättvis fördelning inom EU som är bekymret, vilket Sverige får det att låta som.
  • Grundproblemet är den oreglerade migrationen i sig.
  • Det är först när trafiken över Medelhavet stryps som det går att få bukt med dagens ohanterliga situation.

De flesta som sätter sig i de livsfarliga gummibåtarna över Medelhavet är inte flyktingar, utan ekonomiska migranter. De lämnar en fattig tillvaro i länder som Senegal och Nigeria för att söka lyckan i Europa. Och denna ström av migranter kommer bara att öka i takt med att Afrikas befolkning växer och fler får råd att göra resan.

Detta handlar därför inte främst om att hantera en övergående flyktingkris, utan om ett demografiskt tryck från söder som kommer att byggas upp under decennier framåt.

-Pettersson noterar att Expressens ledarredaktion föreslår samma åtgärder som Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson och alternativmedia tjatat om i åratal, medan Expressen kallat oss rasister, rasister, nazister, islamofober, främlingsfientliga och mycket annat.

Men jag ska inte vara långsint utan säger Välkomna i nazistgänget…kul att ni vaknat, även om ni är många år försenade.

27 thoughts on “Expressen erkänner att alternativmedia och SD har haft rätt hela tiden

  1. Vi har samma problem här i Finland, men dom börjar få upp ögonen här också. Måste nog säga att politikerna är ena idioter som har låtit det pågå såhär länge.

  2. Utan fähundarna på Expressen och Aftonlögnen, DN och så vidare hade aldrig politikerna kunnat hålla på och förstöra vårt land!

    • Kommentarer om dessa vidriga idioter är överflödiga, bilden
      visar sitt tydliga språk!

  3. Varför kör båtarna som räddar afrikaner på Medelhavet inte tillbaka dem till Afrika? Det måste vara vänsterfeminister i räddningsbåtarna.

    • De som jobbar I medelhavet kan koppla båten o köra den tillbaka till libyen eller var faan den kommer ifrån.
      Alt skjuta den I sank o låtsas som om inget hänt.
      Som med rovdjuren I sverige.
      Skjut, gräv och glöm.

  4. Jimmy som statsminister. Han behöver bara ta fram spåkulan så ser vad som händer i framtiden. Han har haft rätt om allt hittills. Vad är det för galningar som röstar på tomtarna i sjuklövern?

  5. Var på biblioteket ikväll. Två svenska kvinnor, varav jag en. Sen var det bara hijabklädda kvinnor och barn och män. Jag lånade inga böcker, jag kommer inte att gå tillbaka dit på länge, det är inte min oas längre. Bara arabiska röster och arabiska barnskrik och deras arabiska musik och telefontjatter.
    Det är dags att de har öppet en kväll i veckan för oss svenskar endast.

    • Jag kan lämna samma beskrivning. Somalier, somalier, somalier!!! Överallt. Men personalen är svensk.
      Allt fler talar nu öppet och utan ursäktande krumbukter hur trötta de är på att se alla utlänningar och inklädda tygpaket överallt. Och hur förbannade de blir, varje stund, varje dag.
      Jag kan bara hålla med!

    • Det vore väl rasistiskt..
      Så kan vi inte ha det I Sverige.
      Det är ju raket kirurgerna som är där och förkovrar sig….
      Hoppas ni förstog ironin I det hela…

  6. Media och politiker tycks vara oemottagliga för intryck från verkligheten.
    TV:n kan man stänga av och man kan sluta köpa våra vänstervridna tidningar.
    Men det är betydligt värre med politikerna. Dem blir man ju inte av med så lätt. Det är val vart fjärde år,,så vi får tyvärr behålla dagens politiker ännu ett år. Den sk ”Oppositionen” dvs Alliansen gör inget för att få bort Löfven & Co. Vi får tyvärr vänta till valet 2018 för att rösta bort dem.
    Då gäller det för oss, som älskar Sverige såsom det en gång var, att göra oss av med dem som förstört vårt land.
    Det blir ett ödesval för vårt land.

  7. Jan Björklund varnar för sin egen politik!
    Tro det eller ej.
    I Almedalen varnade Jan Björklund för konsekvenserna av framväxten av sk utanförskapsområden i Sverige; ett problem som han själv med sin dåraktiga politik skapat i landet.
    Har fjanten Jan Björklund någon som helst självinsikt?

  8. Har till min förvåning sett att SD, Malmö fått in några artiklar i KVP/Expressen. I måndags eller igår var det en från SD, Malmö.
    Gillar inte dela artiklar från pk media men får göra ett undantag. http://www.expressen.se/kvallsposten/debatt-kvp/rodgrona-skapar-ny-migrationskris-i-malmo/

    Verkar som alla till slut blir Sverigedemokrater fast det tar lite längre tid för en del att förstå. En del ligger nog i public service SVT rapportering?

    Om Gud kan förlåta syndarna, så skall jag överväga det, efter som jag från idag blev medlem i Svenska Kyrkan. Bara för att rösta i Kyrkovalet. sept.

  9. När Europa har barnlösa ledare ja då söker de ledarna efter ”””barn””””,
    motbjudande , svar JA !

  10. Katastrofen är inte vid medelhavet, utan här i Europa. Och det blir snävare och snävare utrymme för oliktänkande. Tro mig jag vet. Det värsta är, att allt är så totalt förstört i allt. Att exptessen nu håller med SD, vad spelar det för roll NU. Det gör varken till eller från. Allt rullar ju ändå på ner i det totala fördärvet.

    • De rapporterar inte i de svenska medierna hur det är ställt. Varför det är viktigt att kolla Medelhavet är för att veta hur stort trycket är. De är många nu kan jag meddela. Det drunknade 49 i natt utanför Spanien. Det är som ett lämmeltåg och helt makabert nästan bara afrikanska män. De trampar vidare genom Europa…

  11. Jag uppmanar alla att kolla veckonummer. Expressen är högst troligt bemannad med semestervikarier? 😉

  12. De är bara utan ryggrad och de fega krakarna känner nu hur vinden blåser!
    Ynkligheten har blivit MSM,s varumärke !

  13. Fy fasen för journalister och gammelmedia!
    Gång på gång får SD rätt i hela sin migrationspolitik och farhågor de hade.
    Nu låter det från media sidan som om detta hade växt på deras hög.
    Troligtvis ett led i nya taktiken att koppla bort SD genom att anamma Sd s programpolitik och förklara för väljarna att SD inte behövs.
    Mig lurar de inte!

Kommentera