Österrike kan skicka militär till Italiens gräns

INVANDRING. Österrike kommer inom en snar framtid att införa gränskontroller mot Italien om inte antalet migranter som tar sig över Medelhavet minskar. Det sa försvarsminister Hans Peter Doskozil till Kronen Zeitung i går.

Enligt tidningen står 750 soldater redo att åka till gränsområdet vid staden Brenner. Fyra bepansrade fordon har redan skickats dit.

Nära 85 000 migranter har tagit sig över havet till Italien i år, enligt dagsfärska siffror från FN. – Det här är inte hållbart. Andra länder måste hjälpa Italien och dela på ansvaret, säger UNHCR:s Vincent Cochetel, skriver Bild.de

-Pettersson säger att det är inte hållbart att EU tar emot 85.000 eller en miljon för det första de ekonomiska migranterna gör är att meddela att de är framme och sedan ger sig näst gäng iväg, och nästa och nästa…85.000 skulle lätt få plats i Europa men det stoppar inte där…Merkel fruktar att 100 miljoner Afrikaner kan komma till Europa

Filmen är inte från Brennerpasset men från maj 1945 då det som återstår av den tyska krigsmakten är på väg hem övervakade av de allierade…

Här har vi Brennerpasset, gränsen mellan Italien och Tyskland (nuvarande Österike) i maj 1945.

19 thoughts on “Österrike kan skicka militär till Italiens gräns

  1. Jag kan ingå i den styrkan helt gratis.
    Det jag behöver är mat, vatten, utrustning samt någonstans att sova.
    Är utbildad skyttesoldat så det är bara att repetera samt bli fördelad plats.

    Villkoret är att jag inte blir ställd inför krigsrätt för att ha skjutit på arabafrikanerna vilka kränkt kontrollzonen mot vårt Europa.
    Tiden är förbi när mänskliga rättigheter kunde respekteras. Nu är det fråga om ren överlevnad…

  2. Men Löfven skickar ner flygplan till Italien för att hämta fler invällare till vårt land.
    Den ”humana stormakten” växer i allt snabbare takt.
    Villet mål har egentligen vår regering? Vet de vad de ställer till med?

    • Brennerpasset är ett utmärkt ställe att bränna upp häxan i. Se bara namnet.

    • Vi ha ett yttryck på tyska som skulle passa på dig
      ”Du hast nicht alle Tassen im Schrank”

  3. Det blir en stor musikfestival vid Svarta havet i år såsom under tidigare säsonger: Neversea – heter det. Höga säkerhetsåtgärder, inklusive legitimationskontroll samt innehav av biljett/abonnemang. Svenskafghanska tonåringarna ska inte göra sig besväret att resa hit. Svenska poliser ombeds att hålla ohyran kvar inom Sveriges gränser.

  4. Den österrikiske försvarsministern Doskozil kan utan vidare dröjsmål upprätta gränskontrollerna mot Italien, vilket för övrigt är en åtgärd som borde ha vidtagits innan skadorna blivit irreparabla.
    De fatala migrantströmmarna kommer nämligen inte att upphöra förrän erforderliga krafttag satts in, och oräkneliga fakta gör här gällande att denna ur nationell säkerhetsaspekt så maktpåliggande manöver skulle ha beordrats i initialskedet av denna europeiska invasionsterror.
    Andreas.

  5. Det finns ju nyare bilder från Brenner-passet,som idag ser annorlunda ut än 1945.
    De gamla serpentinvägarna upp dit,har ersatts med breda moderna Autobahner.Dessutom finns det en stor järnvägsstation,som leder raka vägen norrut mot rikedom och pengar,utan att niggrar/araber och annat löskefolk behöver svettas framöver.
    Merkel som i fjol hotade Österrike med olika sanktioner,om man stängde passet för hennes importer,har idag svängt. Orsaken till detta kan vi ju enbart gissa.I September är det val i Tyskland, och hennes lön är ju högre än motsvarande i Absurdistan !
    http://imgl.krone.at/Bilder_skaliert/2016/06/04/Bei-Brenner-Schliessung-ist-Europa-zerstoert-Merkel-warnt-story-513441_1164x658px_20110c28f2043c8ed9428a4398682789__merkel-brenner-s1260_jpg_1418062_1164.jpg

  6. UN(FN) styrs av Globalist-banksters som gillar att EU och Europa förstörs vilket ju är deras agenda-se UN-agenda 21(30) där de som mål har nationers utsuddning mm. EU är bara ett verktyg för att nå detta.
    Märk väl hur passiv EU-kommissionen är mot de gigantiska migrationsinvällarna.F Timmermans i kommissionen (zionist/marxist) har öppet sag att Europa inte får vara vitt utan måste blandas upp:
    http://whitegenocideproject.com/eu-minister-europe-will-be-diverse-there-is-not-going-to-be-a-white-europe-in-the-future/

    http://whitegenocideproject.com/wp-content/uploads/2015/09/swe1.jpg

  7. ”Öppna era hjärtan!”
    Vi kan ta emot dem om vi lägger ner hela vår välfärd.
    Vi har redan börjat med att stänga BB-avdelningar och minska på vårdpatser på andra områden.

    Muslimer och zigenare karar ju av att föda barn ändå överallt.

    Har vi missförstått Reinfeldt?
    Menade han, kanske, att vi kommer att förblöda när vi öppnar våra hjärtan?
    Hade han, kanske, talfel så att han inte kunde uttrycka sig begripligt?

Kommentera