Malmö stad upprättar ett zigenarråd

ZIGENARE. Malmö stad blir den första kommunen i landet som upprättar ett kommunalt råd baserat på etnisk tillhörighet. På Malmö Kommunfullmäktiges möte den 24 maj så beslutade Kommunfullmäktige att inrätta ett råd för den nationella minoriteten romer i Malmö. Som enda parti yrkade Sverigedemokraterna avslag till att Malmö skulle upprätta ett kommunalt råd baserat på etnisk tillhörighet. Flera moderater valde att rösta på Sverigedemokraternas yrkande.

Det romska rådet ska fungera primärt som ett samråds-, informations- och remissorgan när det gäller övergripande planeringsfrågor som berör den romska befolkningens livsvillkor inom Malmö stad. Rådet är organisatoriskt knutet till Kommunstyrelsen och samordnas av Romskt informations- och kunskapscenter (RIKC).

Rådet består av 36 personer varav 22 ska vara ”romska representanter” och 14 ska vara politiker. De romska representanterna ska utses av och från romska föreningar i Malmö som uppfyller grundläggande demokratiska principer. Rådets ledamöter och ersättare kommer få sammanträdesarvoden enligt gällande bestämmelser för förtroendevalda i Malmö stad.

Situation Malmö

Läs gärna om när Greve Antonius kom till Sverige och fråga er om ni tror att ett råd hjälper…

-Pettersson vill inrätta ett ”Svenneråd” som tar upp svennarnas livsvillkor i landet och givetvis jag som representant för den förtryckta ursprungsbefolkningen sitta med på sammanträdena och få sammanträdesarvoden enligt gällande bestämmelser för förtroendevalda i Malmö stad.

Jag vill även att det upprättas råd för andra minoriteter som finnar, norrmän, danskar, ester, letter, polacker, ryssar och alla andra som tillhör den vita minoriteter och i dessa råd vill jag också sitta med eftersom jag en gång åkte tunnelbana i Stockholm vill jag sitta med i dessa råd och få sammanträdesarvoden enligt gällande bestämmelser för förtroendevalda i Malmö stad.

30 thoughts on “Malmö stad upprättar ett zigenarråd

  1. Malmö 47 %.

    Hur vanligt det är att barn har utländsk bakgrund varierar mellan landets olika kommuner.

    Lägst är andelen i Lekeberg i Örebro län och Hammarö i Värmlands län, 4 respektive 5 procent.

    Södertälje och Botkyrka i Stockholms län har högst andel barn med utländsk bakgrund, 50 procent. I Malmö är siffran 47 %.

    http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/levnadsforhallanden/levnadsforhallanden/barn-och-familjestatistik/pong/statistiknyhet/barn–och-familjestatistik/

  2. Gör Malmö till en Fristad för all pack/zigenare mm och slå en mur runt hela Malmö.
    En zon som enbart etniska svenska och etniska väst européer få lämna.

  3. KRIS heter romernas egen rättskipningssystem. Kom att tänka för ca 7-8 år tillbaka var det två romerska kvinnor som agerade hallickar för en förståndshandikappad romsk flicka i yngre tonåren. Jag har för mig att dessa stod inför skranket i romernas egen rättegång. En av dessa var skriven på ökända Seved i Malmö. Blev de utstötta från romernas egen gemenskap? Det är det värsta brottet en rom kan råka ut för internt.

  4. De malmöitiska manövrarna upphör aldrig att förvåna och beslutet att upprätta ett kommunalt råd baserat på etnicitet, kan endast betraktas som ännu ett steg i den politiska infiltrationsprocessen – en strategi initierad av ett etablissemang vars främsta uppgift har blivit att systematiskt kujonera just den svenska etniska befolkningen, vilken i allt fler sammanhang tvingas retirera, medan de ur ansvars- och samhällsaspekt inkompetenta och i grunden icke auktoriserade avancerar.

    Vi påminns dagligen om vår betydelselöshet och att vårt egentliga värde som vit ”förtryckarminoritet” huvudsakligen är i egenskap av skattebetalare.
    Vidare kan vi med rätta börja spekulera kring konsekvenserna av en sjunkande genomsnittlig IQ-nivå och dess inverkan på demokratin i helhet.
    Den traditionella åsiktsfrihetliga demokratins kontrast till det konstruerade värdegrundskonceptet, där endast det specifikt multikulturella narrativet anses acceptabelt, är häpnadsväckande.
    Andreas.

    • Inrättar man ett råd, medföljer att det ska röstas och då upprättas ett register (”zigenarregister”) – vem ska betala skadestånd för det?

      Är inte detta etniskt baserade ”råd” = rasism?

      • Bingo!
        Därmed har de kommunala dilettanterna törhända skjutit sig själva i foten. För övrigt symboliserar den så kallade antirasismen paradoxalt nog den mest utpräglade formen av ren och skär rasism – nämligen den reverserade rasismen mot värdlandets ursprungsbefolkning.
        Andreas 🙂

    • Malmestanerna, är nog de pajsare, i gemen, som har den lägsta IQ nivån i Svenstia och det säger inte lite. Tänk att, de röstade in en helt omdömeslös kärring. Jämmerdalen har jag döpt henne till därför att, jag varken kan eller vill uttala henens vedervärdiga afrikanska efternamn men, det är något ditåt. Att, en sådan olycka skall leda en stad bådar inte gott för framtiden då framtiden för Malmestan är medeltiden, som den var i Mellanöstern och Afrika. Malmestan är en mycket mörk och dyster stad även när råder fullt dagsljus. Om ni önskar ta en promenad i denna farliga ”pangstad” rekomenderas både skottsäker väst och stålhjälm. Det är ej heller fel att, på benen ikläda sig långa gummistövlar, som skyddar mot all skit på gator och torg. Ni riskerar även möta råttor stora, som taxar. Därför varnade idag en resebyrå sina kunder att åka till Malmestan. Ja, så kan svinska röv slickare ställa till det.

  5. Man tror knappt det är sant! Vansinnet tar aldrig slut i detta gravt störda land!

  6. Det är uppenbart: Malmöstad rasifierar, delar människor av samma ’värde’ i katergorier och hetsar upp dem emot varandra. Lömskt, straffbart !

  7. Malmö borde tänka på att de får bidrag från andra kommuner och då deras underskott går till sådana här aktiviteter blir man fundersam

  8. När kommer svartrådet, brunrådet, gulrådet, trodde att botten var nådd. Glömde tokarna i Malmö, staden som vi övriga Sverige försörjer, de kan hitta på vilket skit som helst och vi andra skall betala

  9. Det kommer bli besvärligt att skicka ut kallelse protokoll till zigenarna, då de oftast inte har någon fast adress…

    Och om det nu är så viktigt med integrering, ska nu zigenarna, f’låt: EU-migranterna, nu börja skicka sina barn till skolan, sluta vildcampa i stulna husvagnar, sluta köra olagliga bilar utan körkort, sluta skräpa ner och släppa ut miljöfarliga vätskor, sluta elda stulna kablar…?

  10. Fanns en zigenare i Malmö som kallades Greven. Han livnärde sig på stjäla kor, hästar, får och andra djur. Narkoman.

    Jag är nog den ende svensk som fått vara med på en zigensk rättegång i Malmö? Det inte vanliga Svensson vet om är att zigenare har sina egna rättegångar. Oftast handlar det om ej godkända förhållanden mellan man och kvinnor. Otrohet. Leder oftast till någon part för betala ”böter” till den andre familjen.
    Dessa rättegångar hålls ute vid Rosengården där det finns en större gräsmatta omgiven av träd och buskar. Insynsskyddat.

    Då jag fick vara med handlade om ett krig mellan olika klaner i Hbg. Kvinnor och barn var tvungna flytta ifrån Helsingborg och bo tillfälligt i Malmö. Handlade om otrohet från början men även annat.
    Löste sig och skjutningarna upphörde i Helsingborg.

    Deras fester varar oftast i flera dagar. Bröllop. Kommer zignare från hela Europa.

    Avbröt kontakten med dessa då jag föreslogs bli gift med en vacker zigenska,
    Har under åren bara träffat på en zigenare som haft ett normalt arbete.
    Flest lever på sälja bilar och narkotika.

    Lever idag i sina egna samhällen. Parallell samhällen.

    • De som andra löskefolk och invandrat pack med klansystem har sin egen ”rättskipning”. Romani Kris, vilar på en gemensam värdegrund och har funnits i hundratals år.

  11. När får vi någon organisation som ser till svenskarnas Bästa? MVH Adolf

  12. Med sedvanlig nomenklatur för institutioner för minoriteter kallas det Zigenartinget? Jag trodde sådan hölls regelbundet i Domstolsverket regi.

Kommentera