Björklund: den svenska jämställdheten hotas eftersom många invandrar från Mellanöstern

INVANDRING. Igår var det Liberalernas dag i Almedalen och då talade liberalernas ledare Jan Björklund om att lågutbildade invandrare är den nya underklassen i Sverige, enligt Sveriges Radio. 

Björklunds lösning är samma som det talats om i 30-40 år utan att det hjälpt. Liberalerna vill bygga ett land med ”enkla jobb” och dra tillbaka klockan några 100 år.

Björklund sade också att den svenska jämställdheten hotas eftersom många invandrare från Mellanöstern har en annan kvinnosyn.

-Pettersson tycker att Björklund borde inse att här har han en chans att slå två flugor i en smäll men tar den inte. Tvärtom säger han att det blir absolut inget samarbete med Sverigedemokraterna på grund av SD:s människosyn.

Nåväl, han hade åtta år på sig när han satt i regeringen 2006 till 2014 och gjorde då allt för att motarbeta det han säger nu…att hindra folk som inte gillar vårt sätt att leva från att komma hit verkar inte ligga på Björklunds bord. 

34 förslag för ett bättre Sverige

Går det inte att stänga gränsen och utvisa nya svenskar bord det i varje fall gå att införa arbetsplikt för att få bidrag. Det som pågår nu är löjligt…

I BidragsSverige behöver inte de nya svenskarna arbeta

29 thoughts on “Björklund: den svenska jämställdheten hotas eftersom många invandrar från Mellanöstern

  1. Vad är egentligen grunden i L politik? Hur uppfattar de att det innebär att vara liberal i en tid som denna? Är det Björklund som inte levererar eller har tiden sprungit ifrån deras affärside?

  2. Den vidriga häxan Birgitta Ohlsson syntes i publiken, fick hämta spyhinken urk.

  3. Dags att städa skrivbordet nu, Jan Björklund.

    Så slipper du göra det som partiledare för ett icke riksdagsparti 2018.

  4. Hans tal var patetiskt och vädjande rill sossarna, typ ”jag är en arbetargrabb, som gjort en klassresa”. En ministerpost skulle väl sitta fint, kan tänka! Han verkar inte så intresserad av att påminna om ”myten” Ullenhag, som i egenskap av folkpartistisk integrationsminister med näbbar och klor försvarade den redan på den tiden havererade migrationspolitiken. Liberalernas trovärdighet= noll.

  5. Björklund säger ju att han har lovat sina (adopterade) barn att han aldrig kommer att bidra till att SD får inflytande i svensk politik. Hur kan en företrädare för ett svenskt riksdagsparti sätta naiva löften till släktingar före Sveriges väl och komma undan med det??? Undrar just vad som hänt om Åkesson gjort ett liknande uttalande….

  6. Egentligen är redan allt sagt i kommentarsfältet, men vill bara fylla på med att Björklund är en riktig fjolla.

  7. ”högt uppsatte politikern ska ha legat på golvet och tagit foto under kjolen på den kvinnliga toppolitikern”

    Citat:
    En kvinnlig toppolitiker ska ha blivit sexuellt ofredad på Almedalens officiella invigningsfest, kan Metro avslöja. Den utpekade förövaren är en näringslivsman som uppges ha fotat in under kjolen på politikern. ”Jag mår inte bra av det här, det känns fruktansvärt”, säger den kvinnliga politikern till Metro.

    Citat:
    Ursprungligen postat av Aftonhora
    Spanare från polisens prostitutionsgrupp planerar en insats under Almedalsveckan på Gotland.
    Enligt Aftonbladets källor har polisen fått in underrättelseuppgifter om omfattande sexhandel under politikerveckan.
    – Vi kommer att vara på plats på Gotland och i Almedalen, säger Elin Hernstedt, gruppchef på Prostitutionsgruppen i Polisregion Stockholm.

  8. Liberalerna apar efter, idisslar, och babblar som en papegoja som om det
    vore något nytt. Kvinnofientliga klaner som vill erövra Europa från mena
    länder, outbildade massor. Det har konstaterats länge nu. Det är ju valår
    2018, några russin i kakan kan nog Björklund snappa åt sig. Märkligt hur
    politiker vänder kappan efter vinden! Globalisttänket är nedlagd för ett tag,
    för att sedan tas upp igen.

  9. Björklund är symbolen för den blinda logiken som saluförs till L väljarbas ”de naiva barnen.”
    På annat sätt är det svårt beskiriva hans slalomåkande munväder.
    Först är han med och skapar problemen med invandring, samtidigt som han gapar om SDs nazister i varenda buske. Nu när poletten trillat ner tar han SDs politik och låtsas som det regnar. För att distansiera sig till SD berättas obekymrat det skrämsel historier från andra världskriget.

    Snart är en tredjedel av Sveriges väljare nazister kära Björklund. Eller är det du som fått allt om bakfoten när du står ensam kvar på perrongen. Du ger åtminstone mytomani ett ansikte. Några få stackars navia barn till väljare kan du ju alltid skryta med i din ständiga inkonsekventa politik. Den sten som slängs upp kommer såsmångom ner….

    nu målar upp, utan att ta a svar

  10. Han stod och yrade om att han tänkte på sin mamma och sina barn när han hyllade analfabetiska kriminella i Sverige. Han borde fråga sig varför t.ex. hans barn inte vågar gå ut själva på kvällarna och varför våldtäkterna ökat med 6-700% de senaste 10 åren. Varför ökar hela tiden den grova kriminaliteten i Sverige? Varför behövs det dubbelt så många vakter och poliser i Almedalen i år mot förra året?
    Svaret är. Därför att 7-klövern fortsätter att importera grovt kriminella analfabeter hit.
    TÄNK PÅ DET DUMMHUVUD!!!!!!!

  11. Ja allt som SD predikat i 10 år det börjar dom andra att
    yra om nu, och lotsas som att det är deras egna förslag.

    Hur kan någon enda väljare ta dom på allvar?

  12. Ho ho ekar det i L partiets skallar. Tomt, babblar som papegojor och repeterar SDs uppfattningar, man tror att man hör SD tala. Men samarbeta anser sig inte idioten klara av. Vad skall Sverige med ett sådant skitparti

    • Och i Björklunds hjärna finns det en jävla massa gravrost.Ena dan säger han sådana här saker,men nästa dag då hyllar han invandringen och påstår att den är nyttig. En fullständigt förvirrad politiker(som dom flesta).

  13. Han verkar ju ändå ha fattar lite av SD:s budskap.

    Sätt invällarna i arbete: Men inte förrän de är identifierade.
    Fingeravtryck, ansiktsanalys, DNA analys, fullständig läkarundersökning efter smittsamma sjukdomar, komplett fotodokumentation och ett säkert intygande att de inte är muslimer (fiende till vårt land).

    Med elektronisk forboja kan de sedan laga och städa utmed vägarna, städa runt sopstationerna, klippa häckar , klippa gräsmattor, skotta snö på vintern, köra gamla i rullstolar.
    De som efter en tid visat sig kunna utföra enkla uppdrag får sedan ansöka om att få tillfälligt uppehållstillstånd.

    • Sprit och knark flödar i Almedalen.Så vad knarkarna säger där är bara flum.

  14. Inte första gången som L (FP) kommer med dylika förslag. Men hittills har de aldrig menat allvar med dem.

    Vad gäller arbetsplikt för bidragstagare så är det i grunden en dålig ide, då det gör att arbetsgivare lockas till att ersätta vanliga arbetstagare med bidragstagare som jobbar gratis. Att helt enkelt slopa bidragen för alla som t.ex inte är nordiska medborgare (och samtidigt göra det mycket svårare att bli svensk medborgare) vore en bättre lösning.

  15. Värdegrund, människosyn bara käbbel.När får vi politiker som börjar inse allvaret med dagens Sverige. Åldringsrån,bränder,knarklangning osv hör till vardagen i svetsarns Sverige. Almedalen bara spel för att tysta folket. Vi har allvarliga problem i landet men det ingen som gör någonting.SVENSKAR VAKNA ,RÖSTA BORT ALLA IDIOTER SOM SATT SVERIGE I EN OHÅLLBAR SITUATION. KRÄV SVETSARNS AVGÅNG.Mvh Adolf PS Jan Björklund är kappvändare, populist och nolla.

    • Björklund är ett hån mot Svenska Folket! 8 år i regeringsställning och de hann tillsammans med Alliansen bidra till Sveriges undergång med sin s k ”politik”!! ALDRIG de får min röst!!

  16. Vilken mjäkpelle han är den där Björklund. Hans smala lycka är väl att om han är ett sänke så är väl Birgitta Ohlsson ett dubbelsänke så han blir nog kvar som ledare för detta menlösa parti.

Kommentera