Nationalister och kriminella vänsterextrema Expo i Almedalen

DEMOKRATI. Det är sandlådeprotester mot att Nordiska Motståndsrörelsen ska utnyttja sina grundlagsskyddade rättigheter att framföra sin åsikter i Almedalen på Gotland i veckan. 

En del antidemokrater åker inte dit, andra åker hem och nästan alla protesterar.

Det är minst sagt märkligt, för de har har varit där i många år utan protester. Då hette det Svenskarnas parti som numera är nedlagt på grund av dåliga valresultat men var ungefär samma typ av rörelse.

Här har vi Nationaldemokraterna som är utbrytare ur Sverigedemokraterna i Almedalen 2010

-Pettersson tycker att organisationer som är lagliga ska få framföra sina åsikter, till och med vänsterextrema och kriminella Expo får göra det så varför inte nationalister. Bryter Expo eller några andra mot lagen så bura in dem…

7 thoughts on “Nationalister och kriminella vänsterextrema Expo i Almedalen

  1. På sju år har yttrandefriheten alltså begränsats såpass mycket. Varför är jag inte förvånad.

  2. Sverige ska straffas för det som händer för 60 år sedan… finns andra som på riktigt hatar judar idag och de får även betalt genom bidrag.

  3. Storm i vattenglas.Har vi demokrati så skall alla komma till tals,utan att bli anklagad för olika saker.Får kommunister komma till tals så skall nazister och rasister komma till tals okså.Med dialog bygger man demokrati .Klarar man inte hålla dialog med olika grupper då kommer våld som ingen vill ha.Våld skapar mera våld.Tänk om Palestina och Israel satte sig vid förhandlingsbordet och kom överens med någon fredlig lösning istället för att döda massa oskyldiga hela tiden.Mvh Adolf

    • Du och Pettersson har helt rätt! Och överallt har vi FN som är inkompetensens koloss som inte kan skapa fred över alla krig på moder jord. Om alla dessa påstående, att det finns New World Order (NGO) planer, blir det apokalyps – den yttersta tiden med jordens och mänsklighetens undergång.

  4. Jag tycker att gnällmupparna på ett fantastiskt sätt demonstrerar sin egen antidemokrati och sin egen syn på att yttrandefrihet endast gäller om man tycker samma som gnällmuppen.

Kommentera