Kvinnlig politiker sexofredad i Almedalen

INRIKES. En kvinnlig toppolitiker ska ha sexofredats under Almedalsveckans invigningsfest, rapporterar Metro och hänvisar till uppgifter. Kvinnan ska ha ofredats av en tidigare högt uppsatt politiker, som i dag jobbar inom näringslivet, som enligt uppgifter lagt sig ner på golvet för att fotografera den kvinnliga politikern under kjolen.

– Jag mår inte bra av det här, det känns fruktansvärt, säger hon till tidningen. Mannen nekar till anklagelserna. Han säger att han fotade kvinnan bakifrån när hon dansade.

-Pettersson konstaterar att den förmodade gärningsmannen inte är en Sverigedemokrat för då hade han redan varit uthängd likt Kent Ekeroth som tjafsade på fyllan i en krogkö…

Vad tror ni? Skitfull sosse eller moderat som kröp omkring på golvet med mobilen och kollade läget i landet?

23 thoughts on “Kvinnlig politiker sexofredad i Almedalen

  1. Det måste vara en från miljövänstern, annars hade dennes namn stått på alla löpsedlar nu.

  2. Enligt Metro skall den före detta höge politikern även ha sagt ”Schyssta spiror” till den kvinnliga politikern, som gråtande fick tröstas av sina vänner!

    Tidigare höga politiker inom näringslivet; https://www.svd.se/har-ar-politikerna-som-gick-till-naringslivet#sida-9
    Fredrik Reinfeldt, Göran Persson, Carl Bildt, Göran Hägglund, Leif Pagrotsky, Per Nuder, Anders Borg, Erik Åsbrink, Stefan Stern, Björn Rosengren, Anders Sundström, Sten Tolgfors.

    – Göran Hägglund är säkert nykterist så honom kan man nog utesluta. (dessutom borde väl flyktingparasitism snarare räknas in i täringslivet, än näringslivet?)
    – Både Reinfeldt och Anders Borg har skaffat sig nya fräscha ragg.
    – Den vapenvägrande försvarsministern Sten Tolgfors är för torr och mjäkig.
    – Per Nuder fantiserar om köttberg, = tänkbar.
    – Leif Pagrotsky är så liten att han lätt kan slinka in under damernas kjolar.
    – Erik Åsbrink kan tänkas ha en del uppdämda sexuella behov efter att han gjorde slut med Ylva Johansson.

    Jag skulle personligen satsa på någon av de nedersta tre!

  3. Det var nog troligen en av de FI-na från fittstimmet som blev förbannad när fotografen sedan gav sin recension av det han såg och fick på bild, ”det var en riktigt otäck böld du hade i skrevet”…

  4. Har ikväll lyssnat till nyheter från fyra olika länder,utanför Sverige…
    Som en del kanske uppmärksammat,har jag framfört otaliga gånger,att de bränder som rasar i olika Europeiska länder,är centralt styrda av Islampacket,Ni som följt med de nuvarande populära s.k. ”oförklarliga barnvagnsbränderna” i flera familjehusen senaste veckoslutet i ”vårt land”. Kan jag trösta er med att i veckoslutet samma typ skett jämte i Frankrike,Tyskland,,Österrke,och i Italien !
    Många boende har tvingats fly sina lägenheter p.g.a. rökskador.Vidare har man i Tyskland sedan en tid tillbaka brännt ner Útsiktstorn av historiskt värde,på minst tre orter í landet.Objekt som liksom det ni i Nyköping förlorade, tidigare för orten verkligt viktigt och något att värna om.
    Senast i natt ett historiskt gammalt Torn,som tronade 500 meter högt i Hessen,blev nu till lågornas rov.Hoppas vi blir fler som upptäcker dessa muslinska terrorhandlingar ! Eller har övertecknad allt för livlig fantasì ?

    • Bra av Stenbock att redovisar fakta då pk nu är på kollo och leker bland lika.

    • Självklart är det så, men gammelmedia har kommit överens om att inte rapportera.
      Det man känner sig tvingad att skriva om avslutas alltid med :
      ”Inget i utredningen tyder i nuläget på att händelsen var avsiktlig”.

  5. Mja, självfallet grunnar vi på vem den kvinnliga toppförmågan är. Det torde dock vara högst osannolikt att den ofredade madamen skulle kunna vara Schymanskan, ty nu under den ljusa årstiden borde väl anletsdrag som dessa kunna skönjas även nattetid och därmed undvikas.
    Vilket perverterat intresse vederbörande fotograf än må lida av, kan det näppeligen röra sig om Gudruns mamelucker. Så erbarmligt vriden kan väl ingen människa vara att han kommer på tanken att föreviga dessa.
    Andreas 🙂

    • Nä, och förresten så finns filmen att få tag på där g.schyman föder barn…för den som nu av någon anledning vill se hur hon ser ut därnere.
      Jag såg den på tv för många år sedan och det i några sekunder.

      Naturligtvis tar inte politierinnan det minsta illa upp utan använder tillfället till att smutskasta en motståndare, egna partiet eller annat parti. Sådana är de, politikerna. Ondska, rakt igenom.

      • Jag såg den filmen också och kunde inte sova på en vecka efter den upplevelsen.

      • Tack för svarsrepliken!
        Att den notoriska kvastryttarinnan vid namn Schyman är i avsaknad av all mänsklig, vuxen värdighet, är ingen nyhet. Tveklöst kan hon beskrivas som en av våra mest frånstötande offentliga personer.
        Andreas 🙂

      • Jag jobbar natt ja och hade inget kaffe tänkte jag skulle hitta mig en film som jag kunde kolla på så man håller sig vaken och kollade på Schyman när hon föder. Fyfan säger jag bara!! Spytt som en hund har jag gjort hela natten och sitter nu i ett hörn och skakar okontrollerat. Kan inte förstå att någon har dragit över henne alls vem som helst skulle njuta mer av ett traktor däck en att stoppa veken i det trollet. Gud bevare mig!

  6. Jag tror det var Jonas sjösten har sett han fyll på sitt kolektivboende i midsommarkransen …..samma slaggs beteende. …………Slut på medelandet

  7. Almedalen har överlevt sig själv
    Det är mest en klubb för inbördes beundran
    Lite som en firmafest
    Dags att fundera på nya former och miljöer att verka i
    För Sverige i tiden

  8. Politikertjafs för att bli uppmärksammad?
    Pekar också ut den låga nivå våra politiker befinner sig på!
    Inte underligt att det går åt h-e med gamla Sverige.

  9. God reklam för partierna,och dess politiker i Visby ! Har inte detta gratisjippo för utvalda,överlevt sig själv ?

Kommentera