Sju timmars väntan på ambulans?!!

Ambulansbrist enligt den som skrev rapport om ärendet. Det finns inte för få ambulanser enligt  Leif Persson, ambulanschef i Göteborg. SOS prioritering är inte den bästa säger han. Vad skall man tro? Enligt Persson finns ingen anledning till oro? Om jag hade ett klämt diskbråck och fick vänta 7 timmar på ambulans för att sedan opereras akut hade jag gett Leif Persson en rak höger. Vem tror han att han lurar?  – Ambulanstillgången fungerar väldigt bra. Vi har inga allvarliga incidenter, inga Lex Maria eller liknande, så inget pekar på att vi inte uppfyller ambulansuppdraget i Göteborg, säger han.  Vad var då detta??

bird2

svt

12 thoughts on “Sju timmars väntan på ambulans?!!

  1. Vi känner ju alla till vilka som åtnjuter högsta prioritet inom vårt samhälle, så ock inom sjukvården, varför vi kan utgå ifrån att ovanstående exempel handlar om en vanlig försumbar svensk, vilken nu betraktas som en andraklassens individ.
    Den demografiska ommöbleringen har många ansikten, dock med ett gemensamt – den lagstadgade möjligheten att kränka svenska folket, det enda folk som inte ges utrymme att åberopa hets mot folkgrupp.
    Andreas.

  2. det är bara människor från världens mest förstörda länder som får första hjälpen.

  3. Det snabbaste sättet att få en ambulans att komma är att ringa och på undermålig svenska säga att man är knivskuren.

  4. FI, Feministregeringen Arnstad o Jonas kommer 2018 ordna en egen festival där det är Fitt fram att våldta svenska kvinnor o barn för ”vi är inga rasister” utan hatar bara SD och älskar våra muslimska bröder.

  5. Är man inte beredd på att lämna välavlönade jobb måste man ta till nödlösningar i form av att frisera sanningen.

  6. Aftonbladet: ”Bråvalla festival kommer inte hållas 2018, meddelar arrangören i ett pressmeddelande. En orsak uppges vara förekomsten av sexbrott.”

    Detta tackar ni regeringen och Migrationsverket för

    …..och alla ensamkommande muslimska våldtäktsmän i vapenför ålder.

  7. Sverige påminner mer och mer om Nazityskland 1944! Alla vet att det är förlorat men förföljelsen tvingar med folket! Alla måste spela med, tror du inte på slutsegern (mångkulturen), så hamnar du i koncentrationsläger! Vi väntar förgäves på undervapen (dom skall rädda oss efterblivna svenskar från undergång ), men det blir bara värre och värre! Många lever gott på folkets undergång och vet att om kriget slutar försvinner deras förmåner och till och med deras liv, därför manar dom oss att kämpa vidare och intalar oss om att allt är bra!

    Propagandan bara ökar och ökar!

  8. I vissa berikade områden kan det ju dröja pg av att man måste ha poliseskort mot stenkastning och annan berikning men 7 tim verkar ju vara i mesta laget.

  9. Att använda lögner har blivit en vana och ett måste hos politiker, myndighetspersoner och journalister. Enligt dem fungerar allting i vårt land perfekt. Till och med tågen.

  10. Som det stod i en e-bok jag läste nyss…

    ”det inte finns täckning på mobilen här på landet så man kan inte ringa 112, men det spelar ju ingen roll för det finns ju ändå ingen ambulans eller polis”.

Kommentera