Robinsondeltagare häktad – misstänks för mord

INVANDRARVÅLD. Mannen blev känd för miljonpublik när han deltog i tv-programmet Expedition Robinson år 2000. Nu sitter han häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord och grov utpressning. Han misstänks för att ha skjutit en tvåbarnspappa till döds vid en skola i Katrineholm.

Det var den 14 maj som polisen ryckte ut till Östra skolan i Katrineholm efter larm om skottlossning. På platsen fanns en man, en tvåbarnspappa i 35-årsåldern, som var svårt skadad. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda och samma kväll avled han.

Polisen har bedrivit en intensiv mordutredning och sedan i fredags sitter sammanlagt fem män häktade misstänkta för inblandning i mordet. En av de häktade är en man i 40-årsåldern som som blev känd för en miljonpublik han deltog i tv-succén Expedition Robinson.

Han greps i torsdags och misstankarna som nu riktas mot honom är mord, för skjutningen i Katrineholm, samt grov utpressning som ska ha pågått i över två års tid. Han sitter nu häktad på den starkare misstankegraden, sannolika skäl.

Det är inte första gången som mannen står som misstänkt. Så sent som för tre veckor sedan dömdes han till dagsböter för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Inför den domen återfanns han under 17 avsnitt i belastningsregistret.

-Pettersson vill påpeka att Adnan Amedi inte är dömd för mordet ännu, men med den meritlistan och tidigare fängelsestraff så borde herr Amedi redan vara inlåst för gott…

Adnan Amedi utsågs till ”Årets profil” 2009 i Katrineholms-Kuriren. Redan då var han ökänd med en gedigen kriminell meritlista och fängelsestraff bakom sig. Tydligen är media så sugna på att hitta duktiga invandrare att de inte bryr sig om någon bakgrundskontroll.

Adnan Amedi i media. Undrar varför de överhuvud taget publicerar en bild på honom. Ni som vill se hur han såg ut år 2009, kan klicka på länken ovan.

TIDIGARE 2017-05-14. Man skjuten i Katrineholm – avled

INVANDRARVÅLD. En man 35-årsåldern har hittats skjuten vid Östra skolan i Katrineholm. Polisen skriver på sin hemsida att mannen har förts till sjukhus, hans skador betecknas som livshotande och han avled senare på kvällen. En annan man ska ha setts lämna platsen. Polisen söker i området efter den misstänkta gärningsmannen.

Polisen

18 thoughts on “Robinsondeltagare häktad – misstänks för mord

  1. Skall denna förträffliga förmåga även koras till årets svensk? Han representerar ju den av etablissemanget importerade och omhuldade våldsbrottslingen och kan därför betraktas som den idealiske samhällsmedborgaren, med alla givna kriterier på meritlistan.
    I det mycket sjuka samhällsklimat vi nu erfar torde vi ej längre förvånas över alla oräkneliga galenskaper som begås.
    Andreas 🙂

  2. Sveriges kulturberikare tycks vara ”fel” på något sätt. Fast Pk känner igen sig ideras beteendee. Får Löven att känna sig Femenistisk och rasistisk mot svenskar som inte lärt sig vår nya humanistiska kultur.

  3. FI, Feministregeringen, Arnstad, Jonas o PK synnerhet ”eliten” bara älskar sin Adnan, grattis, Hoppas Ni drabbas stenhårt av mångkulturen Ni verkar älska mer än Era egna nära o kära, fy fan.

  4. Visar vilket sorts folk SVT har i sina program.
    Är det någon, som är förvånad?

    • Don efter person! Eftersom svenskingarna är så föraktade och mesiga inbillar sig många att, de kan göra vad de vill i Svenstia, för ingenting kommer ändå att hända. Som man bäddar får man ligga! Svenskingen kan inte bädda så hen – hönset får ligga knöligt resten av livet.

    • Dumsvensken, satsar alltid på fel häst och de lär sig aldrig heller. de gör samma misstag om igen. De kan göra samma misstag hundratals gånger med samma resultat men, fortsätter dock likadant. Enligt Albert Einstein är det bara idioter, som gör så. Sensmoral; Personerna på SR är alltså kompletta idioter!

      • Svenskarna FÅR faktiskt rösta var fjärde år , men väljer partier som motarbetar deras intressen…tala om idioter.

    • Varför är det i stort sett bara idioter” som blir valda till ”Årets…….”? Den första var väl Refaat El Sayed?

Kommentera