14 thoughts on “Släpper en (stink)bomb

  1. snacka om INVIT till resten av Afrikaner, de att bli upp-
    plockade bara de tar sig en bit utför Afrikas kust
    …förr blev de hämtade med tvång, idag kommer slavarna
    självmant…de som kommer, är de som möjligen (?) med
    lite tekniskt kunnande kunnat bygga ett modernt AFRIKA
    …MAN FRÅGAR SIG, VILKA ÄR RASISTER…VI ELLER
    DE SOM PLOCKAR IN DEM FÖR ETT LIV I MISÄR I
    MINST 300 år…vår politik är den mest humana och i alla
    lägen mest mänskliga…kommer 87:an någonsin att förstå?

  2. Undrar vad hon för värdegrund ?Samma som svetsarn Kanske? Vi får nog vänja oss lite av varje,ja det är spännande med nya Sverige.Fast om jag får välja så väljer jag nog gamla trygga Sverige utan massa huckle kärringar som skiter överallt.Trevlig helg Adolf

  3. Hoppas att våran statsminister använder toaletten i fortsättningen och inte som snuskfolket. som han värnar om……….

  4. Och jag som trodde att bara hundar sket där dom var. Nu visar det att muslimerna gör likadant. Stefan du måste lära muslimerna att skita på toaletter innan du kan betala hemresan…………

  5. Jag ha set samma sak i Lima (Peru) en Indio kvinna vid ett trafikljus, försthörde man splasch och sen plaskande av urin, när det blev grönt fortsatte hon oberört över gatan.

  6. Det är väl inget att bråka om. Biografen Rival har haft toaletter sedan 1937, men ex kommunisten, nu FI tyckte inte hon behövde använda dem, hon är väl van att skita o pissa på golvet i sitt hem. Som den kriminella svindlerskan Mona Sahlin sa, det är bara att vänja sig, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka. Så vänj er gott folk vid den nya Mena kulturen, skit på golvet där ni är.

  7. Oroa er inte. Migrationsverket har redan skickat en medarbetare för att plocka upp skiten.

  8. Hen är en värdig representant för det nya Sverige där vi har en gammal tradition att skita överallt hälsar Arnstad, FI, Feministregeringen , 7 klövern o PK eliten i synnerhet. AFA o Expo kommer anordna en skit på Er kväll och hälsar alla PK o muslimer välkomna för att skita ner rasistiska skitlandet Sverige som vi hatar, så mkt vi kan, vi rekommenderar lavemang!
    Skit ner Er hälsar jag, fy fan vad äckligt.

  9. All mat dessa primater äter gratis utan att prestera något arbete blir till stinkbomber.
    ”Mata inte djuren” står i alla zoologiska trädgårdar världen över.

  10. Henne måste etablissemanget i Sverige försöka få hit, en kulturhöjande åtgärd, eller hur minister Bah?

  11. Det begriper ju alla civiliserade människor att dessa gräsliga varelser aldrig ska vistas i våra länder, hon har alltså förutom vad hon svinar ner inga underkläder !
    Inte konstigt att jag undviker dem och vägrar att åka kollektivt, om jag inte är av nöden tvungen, sitter då aldrig undantag på flygplan där finns inget val.

Kommentera