Grillkött såldes som nöt – var fläsk men säg inget till icke skidåkande gäster

GOTT OCH BLANDAT. Scan återkallar produkten grillskiva original med tillverkningsdatum 20-06-2017. Grillskivorna är märkta som nötskivor original fast det egentliga innehållet består av skivor av griskött.

– Man blir inte sjuk av den här produkten men vi vill att konsumenterna ska känna sig trygga med att de får vad de köper. Sen har vi respekt för de som väljer att inte äta griskött, därför är det extra viktigt, säger Maria Larsson, direktör för kvalitet på Scan.

Hur många grillskivor som fått fel etikett är oklart. Att produkterna blir felmärkta är ovanligt, enligt Maria Larsson.
– I det här fallet är det nog den mänskliga faktorn som var felet, man har satt på fel etikett helt enkelt och sen har det inte upptäckts, säger hon.

De konsumenter som har köpt Scans grillskiva original med tillverkningsdatum 20-06-2017 och bäst före datum 11-07-2017 kan lämna tillbaka produkten i butik.

Pressmeddelande

-Pettersson misstänker att om några muslimer eventuellt fått i sig detta så håller de nog knappast med om att grillskivorna inte felfria, men man kan ju alltid hoppas att de fått smaka lite riktig mat…

Statsministern: Här äter vi fläskkött, dricker alkohol och visar våra ansikten

19 thoughts on “Grillkött såldes som nöt – var fläsk men säg inget till icke skidåkande gäster

  1. Jag har varit en trogen ICA kund i hela mitt vuxna liv.
    Ica verkar dessvärre tycka att jag är ett svin som förtjänar att spottas på.
    Reklamen från ICA är beviset på vad de anser om sina kunder och deras barn.
    Som ICA handlare skulle jag kräva att i anständighetens namn stoppa reklamen de sänder ut via televisionen.
    Idag undviker jag ICA så mycket jag kan men tyvärr är alternativen Willys, Coop mm lika illa.
    ICA svenskar är inte idioter och våra söner är kloka och fina och förtjänar inte att häcklas och hånas av Er. Och våra döttrar är inte horor som jobbar för ICA och säljs till högstbjudande på en marknad.
    Fy fan för Sverige.

    • ICA och Willys ägs av globalister –
      Det gäller att studera vad de har för planer för vanliga människor i gamla nordeuropeiska samhällen…..

      • Jag vet. De är överallt.
        Ska jag köpa kläder, var ska jag handla? HM bojkottar jag och de övriga typ Lindex och KappAhl är inte ett dugg bättre.
        Jag orkar inte mer.
        Avskum har tagit makten i mitt land och jag börjar känna mig maktlös.
        Jag vet.
        Jag försöker och gör mitt bästa. Jag söker och kämpar var dag men jag behöver en hjälte att följa. Jag är tyvärr inte någon som människor skulle följa. Var finns Moder Sveas räddare i nöden?
        Tor och Oden jag ber till Er och lämnar mina gåvor och om Ni ber mitt blod.
        Jag ligger på knä och ber Er Tor och Oden -Hjälp mitt land och dess folk.

  2. Berätta nu inte för folkslag som av olika anledningar inte äter fläsk hur djävla gott det är. Då uppstår det bara brist för oss ursprungskonsumenter och det vill jag absolut inte

  3. Muslimer är som vampyrer. Och griskött är som dagsljus. Och liksom vampyrerna, kan de bara med mörker och mörkrets lära. Om de därför äter ljusets kött, upplöses de på några sekunder, och blir till en askhög. Precis som en vampyr. 🙂

  4. Scan kanske har börjat med enkla jobb för de icke utbildade 45-åriga barnen, klistra etiketter…..

  5. Nu kommer det brännas och mördas och PK eliten kommer att vissa full förståelse som alltid. straffrihet ges.

    P.S.
    Om en muslim inte vet om att han ätit gris har han inte syndat, var det en turk som berättade för mig när han åt gris (det var småbitar i ett bröd) och jag påpeka det. Jag antar att han vet vad han snackade om, bönemattan hade han alltid med säg.

      • Han var rätt städad, en annan hade väl blivit mordisk p.g.a. av att jag påpeka det även om det inte var jag som gav honom brödet (det var restaurangen/kyparen).

  6. Jaha och med detta blir naturligtvis produkter från Scan bojkottade över hela vår värld.

  7. Jag försökte övertala en muslim att äta griskött. Jag sa att när Muhammed paa 600-talet förbjöd griskött saa var det riktigt, för det kan finnas trikiner i griskött som kan vara livshotande. Men nuförtiden besiktigas alla grisar av veterinär saa man kan vara säker paa att det inte innehaaller trikiner. Saa därför är det OK att äta griskött nuförtiden. Han blev dock inte helt övertygad.

    • Ja du har rätt…Och kan de inte smaka skillnad på en ryggfilè från svin,med en oxfilè från nöt,är det också för oss civiliserade egalt !

  8. Detta påminner mig om den engelska humorserien Fawlty Towers och repliken: ”Don’t tell the Germans”. Här gäller väl repliken ”Don’t tell the muslims”.

Kommentera