Extrema muslimska idéer sprids i Uddevalla

ISLAM. Uddevallamoskén har kopplingar till salafistiska förkunnare och en hemsida som uppmanar muslimska kvinnor till tålamod om de blir slagna av sina män.

-Pettersson kan tyvärr inte skriva mer för att artikeln i Bohusläningen ligger bakom betalvägg. Men jag antar att Uddevallamoskén är som andra moskéer, en stridsledningscentral för islam som finansieras helt eller delvis med svenska skattemedel.

28 thoughts on “Extrema muslimska idéer sprids i Uddevalla

  1. Är helt säker på att det sossar som styr i Uddervalla hoppas att dom lär muslimerna vad man använder toaletten till…………

  2. Saxar lite ur artikeln:

    Fakta: Kommunbidragen

    ”Uddevalla kommun har sen 2010 stött Uddevallamoskén med mer än en kvarts miljon kronor.
    2010: 33 530 kronor
    2011: 28 444 kronor
    2012: 30 361 kronor
    2013: 28 045 kronor
    2014: 34 506 kronor
    2015: 41 242 kronor
    2016: 35 105 kronor
    2017: 32 096 kronor”

    ”- Vi har inte resurser att åka ut på alla föreningars möten för att kontrollera vad som händer, det är orimligt. Föreningen och medlemmarna måste granska sig själva och tipsa oss om något är fel, säger Anna Reinhardt, avdelningschef på Uddevalla kommun.”

    ”Det här är jätteallvarligt”, säger kommunalrådet Evy Gahnström (V).

    M.a.o: Granska och anmäla sig själva och mista en en kvarts miljon till, eller mer under nästkommande 7 år? Tror inte det!!
    Evy Gahnström´s kommentar är ju ganska yrvaken!? Detta har vi andra vetat i många år!!

    Lasse J.

    • Dumsvenskarna är inte bara dumma, fega utan även några djävla lathundar. De gider snart inte att, torka sig i röven.

  3. ”Fårtacka utsatt för grov våldtäkt – fick avlivas”.
    Hoppas alla Sverigevänner också läser, Fria Tider; där man än en gång avslöjar morbida Svenskar böjelser att bl.a. pippa ihjäl får, ngt som tydligen PK eliten med Henrik, Arnstad o Malena gärna ställer upp på eftersom det tillhör det ”nya Sverige”, njut för fan. FI, Jonas o Feministregeringen jublar och hälsar dessutom grattis till Sandviken som tjänat 500 mille på invandringen, PK håller med! Alla svenska städer kollar jus nu hur ”hur skall vi också bli lika rika på invandringen”, konsulter från AFA o EXPO vädrar stålar ”

    • Det kommer ALDRIG att hända med en regering och en tidigare regering som fullkomligen älskar alla mussar! We är ”on our own” fram till valet. Vi har faktiskt en regering och riksdag (förutom SD) som vill utesluta oss Svenskar!

    • Jag, vet! Det är Svenstias idiom ”Swinska”. Babbla swinska mannen? Jo, yo babbla swinska bruschan! Ett mycket vårdat, välklingande och ordrikt språk. Om inte har för stora pretentioner, hör illa och där ett ord kan betyda dussintals olika saker. Ett språk för figurer med ca. 55 i IQ. Alltså ett språk, som tagits fram speciellt för de 4 gäng som består av blahdnegrer, dumsvenskar , mussar och ziggar.

  4. Det var endast en tidsfråga innan media skulle tvingas börja granska de muslimska terroristerna som bygger terrorceller i snart sett varenda svensk kommun.

    Innan valet -18 kommer många moskéer att ”avslöjas” som de mördarnästen de är.

    Repatriera allah och stäng alla moskéer!!!

      • Jag har swishat över 100.000 kr.till det där svenska samhällsbygget!!!!!.Jag fick tips från Löfven att det tillhör den svenska modellen.

      • Rut
        Syndafloden som komma skall eller som egentligen pågår, 13 500 människor på 2 (två) dagar till Italien, är i form av människor och INTE vatten!!!
        Mvh! Jill
        (Jag säger bara så som jag ser det….)

      • JAG VILL FÖRTYDLIGA:
        Jag är inte kristen, så som de flesta har en uppfattning om vad ”kristendom” är.
        Jag tror däremot på GUD!!!
        En del säger/kallar samma för: ”Det”, ”Universum”, ”Magkänsla”, ”Alltet”, ”Ödet”, ”Slumpen” eller ”Rolf”

      • Tussilago
        Den som tro kommer till himmelen och den som inte tro likaså 😉

      • Kurt
        Det handlar inte om Himmelens vara eller icke vara för mig, utan en livsåskådning. Och nej, jag vänder banne mig inte andra kinden till om så inte behövs! Eller ”Ta ingen skit!” som Grynet sa 😉
        Mvh! Jill

Kommentera