20 miljoner flyktingar är inte många…

MEDIA. Alex Voronov, född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, är en svensk skribent som sedan 2002 arbetar som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren. Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade han vid tio års ålder.

Det är inte konstigt att det blir tokigt ibland. Enligt UNHCR, FN:s flyktingorgan befinner sig 65,3 miljoner människor på flykt undan konflikter och förföljelse i juni 2017.

Voronov tror tydligen att antalet flyktingar är 20 miljoner och han fattar inte att om EU släppte in 20 miljoner så skulle det komma 20 miljoner till och om…

Nåväl, Afrika är mångdubbelt större än EU och där finns det plats för betydligt fler människor om de som bor där började arbeta, för att inte tala om hur många som skulle få rum i Saudiarabien….

Om Voronov på bloggen…

20 thoughts on “20 miljoner flyktingar är inte många…

  1. Att Alex Voronov är journalist förstår vi. Han är inte problemlösare.

    Det är väl den största utmaningen…förlåt problemet, med en stor del av dagens journalistik. Man har helt enkelt ingen helhetsbild av verkligheten.

    Man bildar och skapar sig sin syn av verkligheten på ”sociala medier”.

    Och hur tusan sociala är de?

  2. Vi får hoppas på att grabben Voronin flyttar tillbaka till Odessa och drar de 40 miljoner flyktingar med sig dit istället.
    Jag är inte riktigt övertygad att jag vill ha dem i Europa. Det skulle nog inte bli så bra helt enkelt.
    Vi borde kanske istället automatisera pizzabakandet?
    Tänk vilka fördelar – jämnare kvalité på pizzorna och nästan inga terrordåd.
    Lysande!

  3. 20 miljoner är inte så många, men flyktingar i världen är långt fler. Både
    minskar och ökar i takt med krig, naturkatastrofer,missväxt ect. Saudiarabien är en välfärdsstat men bara för dess medborgare och medborgarskap delas inte ut. Komihåg stammen, saudier uttalade sig
    om andra araber syrier, irakier de tillhör inte samma stam. Därav kommer
    saudier inte ta emot andra arabfolk. Det kaotiska med mena-länder är just
    stammen, statsskick utan nationell identitet.

  4. Vi har väl redan runt 40-50 miljoner Mohammedaner i Europa. Det stora flertalet kom via asylmigration. M.a.o. har redan > 20 miljoner trängt sig in.
    Storbrittanien har 23’000 Jihadister som är kända av polisen, Sverige tydligen tusentals.
    Inte heller att glömma: våldtäktsmännen, de som misshandlar, skol- och bilbrännarna, utpressarna, bedragarna, rånarna, …

  5. Det är extremt att öka antalet extremister och våldtäktsmän med 4%, som dessutom tar över och dominerar i city. Om en förstör 50 tjejer, är det extremt, vilket det är med dessa odjurssvin. Alltså är det extrema nivåer, i alla avseende, med en invandring av 20 miljoner instinktshuliganer och fögripare till vårt civiliserade Europa. IS-”krigare”, har inte här att göra med sin råa äckelskit!

  6. Alex kunde ha valt att bosätta sig och bedriva sin propaganda antingen i Uganda eller något afrikanskt grannland eller i Ryssland och dess närområde. Varför valde hans föräldrar Sverige? Valde de Sverige för att de fått information om att detta var ett land som skulle förstöras och förintas? Jag har läst en hel del från Alexs Eskilstuna Kuriren och nackhåren har rest sig.
    Finns ondska? Ja ondska finns och lever likt myror.
    Flitigt jobbar ondskan och smart är dess väsen. Ondskan skrattar och avlönas av dem som ska förintas. Smart, skatter och avgifter och bidrag och stöd ha ha ha. Smart är ondskan och skrattar i mörkret när den suger blodet ur värddjuret, precis som parasiter gör.
    Jag tittar åt vänster och höger och ned och opp och söker febrilt efter en hjälte. Någon människa som kan och vågar stå upp för mitt folk och land.
    Har jag hittat någon? Nej tyvärr och för varje dag så blir det mörkare i mitt hjärta och sinne.
    Jag efterlyser en hjälte, en superman eller spiderman eller en fantom. Nu ber jag Oden och Tor hjälp mitt land och dess folk, hjälp oss!

    • Det är extremt att öka antalet extremister och våldtäktsmän med 4%, som dessutom tar över och dominerar i city. Om en förstör 50 tjejer, är det extremt, vilket det är med dessa odjurssvin. Alltså är det extrema nivåer, i alla avseende, med en invandring av 20 miljoner instinktshuliganer och fögripare till vårt civiliserade Europa. IS-”krigare”, har inte här att göra med sin råa äckelskit!

  7. Varför har han ett ryskt familjenamn om fadern är ugandier, verkar som att han tagit moderns namn, varför ?
    Gjorde mamman ett snedsteg ……….eller ?
    Det har väl inte med kommunism att göra hoppas jag !

  8. Är han svensk bara för att han och hans föräldrar flyttade hit?
    Jag flyttade hit när jag var 18 jag har svenskt pass men jag är inte svensk för det.
    Däremot vill jag leva och dö här i norden.
    Vi måste värna detta fina land eller rättare vad som återstår.
    Vi måste se till att prata klartext med dessa som har vald Sverige och oss som sin försörjare, vi måste ta undan matskålen för dessa som är bara här för att äta.

  9. Nej 2o miljoner är ju inte mycket,men i jämförelse med c:a 8 miljoner svenskar,är det ju trots det en rejäl majoritet !

Kommentera