Vänsterprovokationen lyckades – Kent Ekeroth döms för ringa misshandel

INRIKES. Sverigedemokraten och riksdagsledamoten Kent Ekeroth döms för ringa misshandel efter bråket i en krogkö i Stockholm förra året. Det meddelar Stockholms tingsrätt. Straffet blir dagsböter.

En fällande dom innebär att Ekeroths tid som riksdagspolitiker för Sverigedemokraterna är slut, har SD-gruppledaren Mattias Karlsson tidigare sagt.

En övervakningskamera fångade händelsen och visar hur Ekeroth först blir nekad inträde till Stockholmsnattklubben och hur han sedan hamnar i bråk på vägen därifrån. Ekeroth, som nekat till brott, hävdade under rättegången att en person ska ha uttalat dödshot och riktat ett slag mot honom varpå han slagit tillbaka med en örfil.

Att Ekeroth skulle ha handlat i nödvärn är inget som tingsrätten ger stöd för, säger rådmannen Maria Hölcke.

SD har redan ersatt Ekeroth i justitieutskottet. Ekeroth kommer att överklaga. Frågan är om han får prövningstillstånd?

-Pettersson menar att en skitsak som en örfil i en krogkö har fått orimliga proportioner men Ekroth får skylla sig själv. Det är inte första gången han råkar illa ut på vänsterkrogar och springa ute och vara på fyllan klockan tre på natten när arbete väntar dan efter är idiotiskt…

Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson säger att när och om domen vinner laga kraft så får Ekeroth inte representera partiet på någon nivå. Det är ynkligt, vill de bli av med Ekeroth ska en örfil inte vara anledningen.

Ändå ynkligare är medias rapportering. Sveriges Radio direktsände om ett brott som är löjligt, när de inte rapporterar alls om betydligt värre saker begångna av andra politiker. Läs HÄR.  

TIDIGARE 2017-06-22. Vänsterprovokationen mot Kent Ekeroth

INRIKES. Sverigedemokraten Kent Ekeroth är åtalad för ringa misshandel och en klantskalle som springer ute på nätterna när det väntar en arbetsdag. Det är dessutom inte första gången det händer så Kent borde hålla sig nykter men det är en hel del konstigt med den här historien. 

Brottsoffret Elias Sahlin säger att han helt oprovocerat fick ett slag av Ekeroth. Detta när han sagt ”Kul med järnrören eller?”

Elias Sahlin är intervjuad i DN (betalvägg) den 17/4 2015. Där säger han att han avskyr nationalister och är antirasist – ”Jag kommer från en vänsterfamilj. Min morsa sjöng progglåtar och gamla kamplåtar för mig istället för vaggvisor. Hon predikade om människors rättigheter. Ju äldre jag blev desto har jag engagerat mig. Jag har blockerat sverigedemokrater från att komma in på skolor. Det finns mycket som är skit i samhällets strukturer. Patriarkatet, till exempel, ingen gynnas av det.” 

-Pettersson menar att detta är ett oerhört slöseri med samhällets resurser och sker av en enda anledning. Sverigedemokraten Kent Ekeroth. SD:s ledning borde ställa upp och försvara honom och eventuellt be honom sluta senare om han inte sköter sitt arbete.

Ett åtal för en örfil med öppen hand i en krogkö är löjligt. Blev alla riksdagsledamöter åtalade när de var dumma på fyllan så skulle rättsväsendet få mycket att göra. I detta fall handlar det enbart om att vänstern ser en chans att sätta åt SD…

31 thoughts on “Vänsterprovokationen lyckades – Kent Ekeroth döms för ringa misshandel

  1. Jag skulle inte förvånas om det blir en folksport bland nationella att örfila Elias Sahlin när man ser honom . Elias bor på söder i Sthlm , och finns på ratsit

  2. Om man har för vana att supa på Stockholms krogar nattetid och ofta hamnar i bråk får det till slut konsekvenser.

    Det skrivs inte mycket om Kent Ekeroths förhållande till alkohol, men Gudrun Schyman har man hackat på i 20 år sedan hennes beryktade biobesök.
    Hon sökte behandling – det borde Ekeroth också göra.

  3. Kvinnan som slog SD-politikern Thoralf Alfsson i ansiktet på ett uteställe i Kalmar fått sin dom. Hon döms till villkorlig dom med samhällstjänst.
    Hon behåller dessutom sin tjänst på universitet.

    Men, när en SD-politiker fälls blev det 60 dagsböter och kickning från jobbet diskuteras!

    Till saken hör dessutom att kvinnan som slog Thoralf inte blev provocerad på något sätt, hon satt inte ens i närheten av honom, utan gick bara fram och slog till honom med knytnäven.
    Och dessutom betydligt kraftigare än vad Ekeroth gjorde efter ha blivit provocerad.

    Domen överklagades av Thoralf själv och Hovrätten skärpte domen till 75 timmars samhällstjänst.

  4. Jaha, han har ju erbjudit dem chansen att sätta dit honom, nu kan han ju supa som en vanlig svensk.

    Uppenbarligen var ju uppdraget han hade för stort för honom eftersom han beter sig som en bonddräng när han har lite innanför västen. Som man bäddar får man ju ligga.

    Han borde ha föregått med gott exempel, inte dåligt.

  5. Ställ domen i relation till den importerade skitstövel som
    våldtog en tjej, blev frikänd utan straff varpå den våldtagna
    tjejen tog sitt liv. Sverige blir ynkligare för var varje dag, det styrs
    snart bara av ynkryggar!

  6. Innan Kenth Ekeroth lämnar partiet borde han ge Mattias Karlsson
    en rungande örfil, märkligt att det alltid är han som plockar
    bort alla Duktiga förmågor från partiet, och varför uttalar sig
    inte Jimmie Åkesson?
    Synd bara att han inte drog till det lilla vänsterynglet rejält.
    Är han möjligen son till Fifflar Mona?

  7. En skitfånig dom en örfil fullständigt galet.han skulle gett fan i att provocera ekeroth.larviga Sverige.Rosengren var väl runt på porrklubbar.Palme vet jag knullade runt med massa kärringar. EKEROTH skulle blivit friad.

  8. Nu kommer PK-media totalt ”råka glömma” att misshandelsfall förekommer även bland andra partiers politker.

    T.ex. finns det 4 stycken bland (S) bara de tre senaste åren…

    Men, det lär vi inte få läsa i någon debattartikel eller ledare.

  9. Påminner mycket om den förföljelse som Socialdemokraterna utsattes för i partiets barndom, då bl.a. både Hjalmar Branting och August Palm dömdes till fängelse under märkliga omständigheter.
    Palm för att han yttrat följande mening vid ett tal i Hudiksvall; ”Vi hava en usel regering och dåliga representanter i riksdagen som ingenting begripa av arbetarnas och den betrycktes sak”. Detta räknades som smädelse av Sveriges riksdag. (wikipedia)

    Morgan Johansson gick tidigare denna månad ut med att han tänker (åter)införa hårda straff för den som smädar politiker, så vi är snart tillbaks där igen. Demokratin och yttrandefriheten i det här landet kan därmed förklaras vara helt död.

    Kent Ekeroth är förmodligen den mest skärpte, och samtidigt folklige, politiker vi har idag. (+Toralf & Jimmie).
    Han är vår tids August Palm och Sverigedemokraterna vår tids folk/arbetarerörelse. Löfvén är kanske vår tids Bokassa eller Idi Amin?

  10. Man skall veta att det i tingsrätten sitter politiker tillsatt av politiker, dvs högsta graden av svåger politik!

    Vilken chans tror i Ekeroht hade att undgå att bli dömd av denna pk-maffia?

    I Hovrätten är det andra spelregler, inga politiker bara jurister!

    Övertygad att han då blir friad!

  11. Det är intressant hur olika brott prioriteras.

    De lade 3 år på att sätta dit polisen som släppte en hund på en brottsling (vilken inte stannade trots uppmaning), och satte dit honom för misshandel.

    Nu har massor av energi och spaltmetrar lagts på ett gruff i en krogkö. Och det kommer fortsätta i PK-media, det är ju en SD-man.

    Men, varje vecka går stenkastare och våldtäktsmän fria.

    Varje dag läggs 13 våldtäktsfall ner.

    Röd tråd…? Knappast.

  12. Detta är ett fall som får tuppkammen att växa på ALLA som arbetar inom dsk Svenska rättsväsendet. Det finns många PKare som länge har haft som prio 1 att komma åt Ekeroth.

  13. Om kent Ekeroth hade slängt en handske i nyllet på vänsterignoranten Elias Sahlin, skulle denne inte fattat en gentlemannagest. Han behöver få värre än örfilar livet ut.

  14. 8 av 100 anmälda våldtäkter leder till åtal. Ja jösses!
    Vi lever i ett verklighetsfrämmande och människoföraktande Sverige när man med ljus och lykta och en hel dröse med skattemedel letar upp dom riktigt stora förövarna som Kent E. Med detta bajsar man på rättssamhället och de som blir drabbade och skiter totalt i de som verkligen utsätts för våld i parti och minut…
    Jag röstar SD. Alltid!

  15. Kent hittar nya vägar i politiken, det är jag övertygad om.
    Den här domen visar på att man gör skillnad på grupper i Sverige, svenskar ska nypas åt och det riktigt hårt.

  16. Tanten som slog Thorralf vad fick hon för straff? Blev hon av med jobbet?
    Dagsböter? Hur mycket?
    Lite paralleller mellan dessa fall dock var tanten snäppet värre

  17. Det är mycket möjligt att Mattias Karlssons yttrande gjorde att Kent fälldes. Karlssons var ju tydlig med vad som skulle hända om Kent dömdes för misshandel.
    En politisk dom utan tvekan.

  18. Jag ser att en del inte fattar så bra.
    Jag menar att Elias är det lyckliga brottsoffret.
    Men vi skattebetalare är inte så lyckliga med att bekosta sådant politiserat trams.

  19. Ynkligt rättsväsendet har blivit politiskt.
    Döms för ringa misshandel, på kinden med öppen hand.
    Hur många våldtäkter läggs ner idag ?

  20. Ynkligt av domarna, men så är det i Absurdistan vi etniska Svenskar ska inte få försvara oss mot babbar eller vänsterpack vi ska vänligt ta emot både misshandel, våldtäkt, rån mmmm in absurdum. Dessutom ska vi betala dyrt för all skit. Hoppas Kent överklagar och blir friad han behövs i SD. Mattias kan tagga upp mot motståndarna istället för sina egna.

  21. Ytterligare ett bottennapp av i alla fall den civiliserade världens uslaste rättsväsende. Liknar mer och mer sovjet, DDR, Kina. Undrar om det ens får överklagas.

  22. Synd att han inte gav honom en rejäl käftsmäll när han ändå höll på. Våld är ju för övrigt det enda språk vänsterpacket förstår…

Kommentera