Merkel fruktar att 100 miljoner Afrikaner kan komma till Europa

INVANDRING.  G20-gruppen är en internationell organisation bestående av nitton större ekonomier, nämligen Argentina, Australien, Brasilien, Frankrike, Indien, Indonesien, Italien, Japan, Kanada, Kina, Mexiko, Ryssland, Saudiarabien, Storbritannien, Sydafrika, Sydkorea, Turkiet, Tyskland och USA, samt Europeiska unionen.

G20-ländernas ledare ska träffas i Hamburg den 7–8 juli 2017. Temat för det tyska ordförandeskapet för G20-gruppen är ”Att bygga en sammanlänkad värld”.

Ledarna ska diskutera de viktigaste frågorna inom ekonomi, finans, klimatområdet, handel, sysselsättning och utvecklingspolitik. Migration och flyktingströmmar och kampen mot terrorism är andra viktiga frågor av global betydelse som kommer att stå på dagordningen vid toppmötet.

Vi vet alla hur det ser ut på Medelhavet, hundratusentals afrikaner är på väg, många av dem drunknar eller råkar illa ut på annat sätt på vägen och enligt SVT är Europa är en bankomat för afrikaner som inte är riktiga flyktingar. 

Inför stormötet fruktar Tysklands förbundskansler Angela Merkel att den långsiktiga demografiska utvecklingen innebär att 100 miljoner afrikaner kommer att ta sig till Europa drivna av klimatförändringar och fattigdom. Detta till ett Europa som i princip är helt oförberedd.

 

En fråga som inte kommer att diskuteras på G20, om inte Donald Trump tar upp den, är frågan om konsekvenserna av en sådan massinvandring som utmanar de grundläggande idéerna för vårt sätt att leva.

 

Kommer Europa och Sverige att förbli Europa och Sverige med en befolkning som till ännu större del än består av afrikaner? Kommer vi att kunna behålla teknik, innovation, välfärd och tillit som redan idag naggas rejält i kanten?

Vi ser redan idag hur våra samhällen förändrats på grund av massinvandringen och inte kommer det att bli bättre med 100 miljoner afrikaner i Europa.

-Pettersson anser att Europas enda chans till överlevnad och att undvika en väpnad konflikt mellan ursprungsbefolkningen och invandrarna är att stänga Europas gräns. Visst vi kan ha invandring, men den ska vara reglerad och arbete och bostad ska var ordnad innan folk kommer hit.

Öppna gränser och att välkomna ekonomiska migranter, brottslingar, terrorister och köra huvudet i sanden kommer inte att fungera. De enda som klarar av 100 miljoner afrikaner är afrikanerna i Afrika.

Afrika är oerhört rikt och det är långt ifrån överbefolkat. I Afrika bor det drygt en miljard människor i 55 länder, titta på kartan nedan så förstår ni var det finns plats för dem. Jämför gärna med Indien där det bor 1,3 miljarder människor. I Västeuropa bor det drygt 400 miljoner människor och i hela EU lite över 500 miljoner.

Lägg märke till Norden och Brittiska öarna på kartan. Stäng gränsen.

 

Dessa rader om Frankrike, gäller för övrigt hela Europa…

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle

26 thoughts on “Merkel fruktar att 100 miljoner Afrikaner kan komma till Europa

  1. […] -Pettersson säger att det är inte hållbart att EU tar emot 85.000 eller en miljon för det första de ekonomiska migranterna gör är att meddela att de är framme och sedan ger sig näst gäng iväg, och nästa och nästa…85.000 skulle lätt få plats i Europa men det stoppar inte där…Merkel fruktar att 100 miljoner Afrikaner kan komma till Europa […]

  2. Senaste nyheten från Italien lyder,att landet nu är fyllt av negerkvoten.Efter att det nu finns uppskattningsvis c:a 200.000 niggrar har man därför ställt i avsikt,att nu stänga sina hamnar,för dessa turistskepp från N-afrika.

  3. Dra då för höge farao in den handräckning som Europa bistår dom med att komma hit. Smugglarna behöver bara skjuta ut båten ur hamnen så kommer snälla räddare och skjutsar dom vidare. Låt negrerna åka på egen risk.

    • Det undersöks just nu då det uppmärksammats att ”räddningsbåtarna” har kopplngar till den italienska maffian.Det är Västafrikaner som kommer just nu.

  4. Tokan i centern vill ju ha in 30 miljoner till i Sverige. Bara 70 miljoner kvar, det fördelar säkert dårarna i EU på resterande länder i Europa

  5. Prognos över Afrikas befolkningstillväxt jämförd med Europa, Asien, Nord- och Sydamerika.

    http://human-stupidity.com/wp-content/uploads/2015/07/populationgrowthcontinents.jpg

    Afrika (röd linje i diagrammet) beräknas öka från c:a 1 miljard människor (år 2010) till drygt c:a 4 miljarder (år 2100).

    Om 80 år kan världens befolkning vara 13 miljarder människor
    I nya rapporter som tagits fram av FN:s befolkningsavdelning (UN Population Division) ser det ut som om världens befolkningsökning fram till år 2100 kan bli betydligt mycket mer dramatiskt än vad man tidigare förutspått.

    Vi är idag 7,5 miljarder människor på jorden och tidigare har man trott att världens befolkning skulle stabiliseras runt 9 miljarder år 2100. I senare rapporter har dock den siffran höjts kraftigt och nu tror man att världens befolkning kan uppgå till 13,3 miljarder till år 2100 i värsta fall. Det är framför allt i Afrika och många länder i Mellanöstern som man tror att den mest massiva befolkningsökningen kommer att ske.

    År 0 var jordens befolkning någonstans mellan 200 – 300 miljoner för att sedan passera miljardstrecket runt år 1800. 1950 fanns det runt 2,5 miljarder människor i världen och idag, cirka 70 år senare, har vi alltså tredubblat detta och passerat 7,5 miljarder människor.
    (Publicerat av DN 30 jan 2017)

  6. Merkel är en DDR-kärring Tyskarna måste avsätta innan hon sänker landet tillsammans med lydländerna i EU!

      • Exakt. Breitbart anses ju vara hatmedia av de svenska MSM medierna. Då kan jag göra di svenske lätt irriterade då detta sändes i morse på de spanska TV kanalerna inklusive de statliga. Det blir svårt för svenskarna då de inte vill se problemet och då går det inte att lösa. NGO anses vara smuggelbåtar som samarbetar med maffian. Migranter från Syrien anses vara terrorister och de blir fler då de förlorar mer och mer-då drar de vidare.

    • En bra artikel i Daily Mail som beskriver vad som sker i Spanien på ett bra sätt. Man kallar det för den nya intifadan. Beskrivningen om hur de ser på Andalusien är korrekt. De drömmer sig tillbaka till en tid då islam var stort. Reconquista ska ske dels genom terror och dels genom Trojansk häst. Kvinnorna ska föda många barn vilket Erdogan uppmanade alla turkar i Europa att göra. De flesta stannar inte i Spanien då de får bättre ekonomi norröver. Sverige kan ju studera bilderna och inse vad som dyker upp om ett tag.Det är Västafrikaner till största delen

  7. Tänk vad Annie Lööf skall bli glad, när hon får höra detta!
    Men jag tycker ändå att hon borde ta en tripp till några AB Mena-länderna, så hon kan uppleva hur Sverige kommer att se ut om några år.

  8. Då blir tanten Lööf glad, hon öronmärker 30 millioner negrer på direkten för Sveriges vidkommande!
    Stäng grinden, lås bilen , huset och garaget med extra lås mina svenska vänner!
    Janne

    • Något tyngre att försvara hus, familj och ägodelar med skall man också skaffa sig innan den lagliga möjligheten förvinner.

  9. Det är EU som måste läggas ned, om inte kommer strömmar med afrikaner
    till Europa att fortsätta. Det blir och är redan stor problematik. Allt det här med
    migrationsvågor har haft sitt genombrott via EU, utan EU skulle vi ha det
    mycket bättre och kunna bestämma över oss själva. Invasion är vad det är,
    som en krigssituation utan slut! Afrika som kontinent har enorma resurser
    i naturen, kanske den enda kontinent med så mycket av guld, olja, skog,
    odlingsbar mark. Rena möjligheter, tyvärr få människor som förverkligas
    i dessa länder. Men bidrag i Europa är inte lösningen för de här individerna.
    G-20 mötet toppas med globalister som följer olika agendor. Ju mer krisartat Europa blir ju större makt får globala intressenter att genomföra
    sina agendor, agenda 21, en världsregering som man knappast ens nämner i Sverige fast svenska politiker har jobbat för detta genom FN
    under minst femtio år. Det räknas hos en stor del människor som en
    konspiration att tala om en kommande världsregering. Men det har länge
    jobbats för denna globalt kontrollerande regering, innefattar en ekonomi. en religion, en militärapparat, en regim, alltså en världsomfattande diktatur.
    Kontrollen av envar, se vad Sverige ska vara först och bäst i, ett kontant-
    löst samhälle. Dags att studera vad Påven Francis säger om Crislam, han
    vill på sikt slå samman kristendom och islam. Denne jesuit utbildade präst.
    Studera gärna jesuiternas historia och deras inflytande i historien. Varför
    står kulturmarxismen så nära islam!?

    • Och du tro att om man lägger ned EU kommer att förändra något?
      Vi kommer att ha kvar samma förstånds handikappade politiker i Sverige.

    • Det är just det som blir svårt-att lägga ner. I Spanien går diskussionerna höga då tex Katalonien ska ha en folkomröstning om att bli självständiga från ’Spanien. Som Brexit för de lämnar ju EU automatiskt. Att försvara sig mot invällningen blir svårt. Det jag tror på är helt enkelt ett totalstopp och att båtarna skickas tillbaka direkt. Lite som Australien har gjort. Signalen måste bli att det är kört-folkets hopp ska inte stå till bidrag i Europa utan att man ska stanna hemma och bygga upp sitt eget land. Kolonisationen från Väst är svårt att skylla på. Eller ska vi europeer flytta till Afrika-ge oss en viss del där folket har dragit och vi startar om-hur lång tid tar det för oss att bygga upp och för muslimerna att rasera?

  10. år 2009 så proklamerade man på G20 mötet NWO

    –G20 summit: Gordon Brown announces ’new world order’
    Gordon Brown announced the creation of a ”new world order” after the conclusion of the G20 summit of world leaders in London. —
    man vill slå sönder det gamla Europas etnicitet-kultur-ekonomi mm

    Elitens värld där endast en liten elit ska ha överflöd av allt emedans 99% övriga
    i fattigdom och minimal röresleschema(ca 5 min från hemmet max)
    och minimala bostäder som tex 20m´till en barnfamilj-allt för MILJÖNS skull(en sk ursäkt). Googla och se mer om detta i UN-agenda 21(30)
    läs om G Browns utfästelser G20 mötet 2009 här:
    http://www.telegraph.co.uk/finance/g20-summit/5097195/G20-summit-Gordon-Brown-announces-new-world-order.html

Kommentera