5 thoughts on “En helt vanlig dag i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

  1. https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/10/lc3b6nsam-invandring.jpg

    Södra slukhålet Malmö får 5 miljarder i bidrag årligen från hela övriga Sverige.

    https://4.bp.blogspot.com/-emcBAQ4CSx4/V-5VqZ6tvMI/AAAAAAAAFaE/4wf3pgjtkwAbHnpp7vF_S57yOlBXuJ4IQCLcB/s640/SLUKHOLET.jpg
    Från Jeanders bildblogg

    Politikerna både i Malmö och i regeringen i Stockholm är totalt handlingsförlamade och låter vanvettet få fortsätta år ut och år in.

  2. Såg idag ett par yngre araber som körde lyxiga cabriolet bilar. Knarklangare troligtvis?, Innan dess hade jag handlat på numera tomma Kronprinsen (Akelius låter lokalerna vara tomma och bygger om 2 våningar till lägenheter, som högst troligt blir till invandrare med soc.bidrag. Blir dyra lägenheter). Blir även deras Akeliushäl. Kommer falla inom kort.

    Framför mig i kön på Hemköp stod en pensionerad dam som handlade färdiggrillad kyckling lårben för 10 kr (var väl extrapris). Letade i sin lilla börs. Utanför satt 2 tiggerskor.

    Utanför tobaken tog jag en kaffe och hörde ett samtal mellan två, där den ena hade varit på rest. vid Möllevången och en arab hade muckat gräl med honom när han gick på toaletten. Nu verkade det som han gick på fel kille, efter som han sa till honom. Kalla du på dina kompisar, så skall jag ringa efter 200 som är här om 7 minuter. Det pyr i Malmö, och snart får vi se konfrontationer mellan araber och svenskar. Innan dess hinner säkert araberna med konfrontation mellan shiia och sunni. S och Mp lät Qatar finansiera ny shiia moské i Malmö.

    Poliser är sällan jag ser i Malmö.

    Går utför med Malmö, och det går mycket snabbt. SD gäller 2018.

Kommentera