Dennis Dioukarev (SD) sammanfattar det svenska förfallet


INRIKES. Dennis Dioukarev, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna sammanfattar situationen i Sverige. De etablerade partier tycks vara nöjda med kraftiga försämringar på samtliga områden i samhället. Den så kallade oppositionen bedriver inte någon som helst form av oppositionspolitik utan står passivt och handfallna och tittar på. 

 


10 responses to “Dennis Dioukarev (SD) sammanfattar det svenska förfallet

 • Grune

  Detta var det enda sanna som sades i denna debatt och det är självklart att det var en Sverigedemokrat som sade det, dom andra som var där begriper ju inte att Sverige inte längre existerar p.g.a. deras beteende.

  Gilla

 • Jhonsson

  Den sk ”oppositionen” dvs Alliansen har haft chansen att avlägsna Löfven från tronen vid ett flertal tillfällen. Vågar de inte regera? Hur kan de stå och se på när vänstern ödelägger vårt land? Varför denna feghet?
  Ynkryggar!

  Gilla

 • Håkan

  Vi har bara ett oppositionspartiet, övriga sitter bara och bevakar sinna förmåner!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Skall jag känna några sympatier för någon svensk som har råkat illa ut får vederbörande bevisa att de inte symatiserar och lägger sin röst på något av 7 Klöverpartierna.

  Gilla

 • Stenbock

  I dag skall vi sända en tacksamhetens tanke,och ett stort tack till de tulltjänstemän i Rumänien som anade ugglor i mossen ! En hel lastbils-last med lyckosökare i alla åldrar,hade packats in för transport till Norge !
  Bilen som kom från Turkiet hade uppgivits ha autodelar som last.När tullen öppnade dörrarna för sin koll innan den åkte över gränsen in i Schengen, uppenbarade sig allehanda berikare… Nu tror ju jag inte att dessa 91 personer verkligen ville till Norge.Misstänker att de hade varit tillfreds med Absurdistan. Här kan vi tala om högsta vinsten,som lär ligga kring minst tvåhundra miljoner kronor…. Nästan så det finns utrymme att sänka skatten !

  Gilla

  • Lena

   Stenbock
   Sänder en stor tacksamhetstanke till tullmyndigheterna i Rumänien som skötte sin uppgift med den äran !
   Det måste bli ett definitivt STOPP på att söka asyl i Europa NU !

   Gilla

   • Stenbock

    Finns all anledning att framhålla Rumäniens goda sidor ! Det landet är fattigt men fungerar likväl.Det dåliga ryktet har ju uppkommit genom västmedia,som gärna förknippar landet med zigenarpacket. (fast under annan benämning) Sanningen om dessa resande tatarer är att de kommer från många,av dessa sydliga länder.
    Vi hör aldrig att de N-afrikanska zigenarna,som tillhör de mest kriminellt verksamma,sammanföres med Italien/Spanien !

    Gilla

 • age

  Är någon förvånad?
  87%:arna har ju röstat för att vårt fosterland ska förfalla.
  De är väl nöjda tills de själva drabbas av verkligheten. De har väl inte förmåga att analysera konsekvensen av sitt handlande.
  Tyvärr måste vi acceptera att så många av sveriges befolkning har ett mentalt handikapp.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: