Vår framtid står i ljusan låga!

INSÄNDARE. Malmö 26-6-2017

Pakistanska oljeministeriet meddelar att den katastrofala branden då en tankbil välte och fattade eld när den var på väg från Karachi till Lahore nära staden Bahawalpur egentligen inte var en olyckshändelse.

Tankbilen välte visserligen men fattade inte eld förrän en person tände en cigarett. En talesperson vid Pakistanska oljeministeriet vid namn Imran Shah uppger att personen som tände cigaretten var oljesanerare och anställd vid oljeministeriet.

Detta gjordes medvetet eftersom man vid oljeministeriet genom undersökningar kommit fram till att detta är det snabbaste och effektivaste sättet att undvika miljöskador där oljan kan förstöra grundvattnet.

Imran Shah uppger att metoden var framgångsrik för så gott som all olja brann upp omedelbart. Han passar också på att framhålla att det nu finns en ledig tjänst vid ministeriet som oljesanerare eftersom den aktuelle saneraren ej går att finna och troligtvis gått upp i rök.

Samtidigt uppger Rizwan Naseer, chef vid folkbokföringsmyndigheten i provinsen Punjab, att det omkom ca 150 personer under oljesaneringsarbetet men att detta är helt acceptabelt i ett land med Pakistans befolkningsstorlek och inte mycket att fästa sig vid. Denna förlust i människoliv har med råge tagits igen redan efter en timme efter olyckan vad det gäller barnafödandet i Pakistan, uppger Rizwan Naseer vidare.

Ovanstående är naturligtvis inte sant, om nu någon trodde det.

Men vad som är sant är att denna händelse där tydligen någon har tänt en cigarett där marken flödar av lättantändligt bränsle med all tydlighet visar vilken intelligensnivå och primitivt tänkande dessa människor tydligen besitter.

Och det som för Sveriges vidkommande är skrämmande att det just från dessa kulturer och samhällsbildningar väller in s k flyktingar. Med detta i beaktande så är det kanske inte så konstigt att bränderna i Sverige har ökat i en omfattning som tidigare var helt okänt i vårt land. Anlagda som inte anlagda.

Det finns alltså ingen orsak att vara oroliga, kära svenskar, vår framtid står i ljusan låga!

Sandor Herold, Malmö

13 thoughts on “Vår framtid står i ljusan låga!

  1. Jag säger bara: FRAMTID??????? FÖR OSS??????? FINNS INGEN!!!!!! DEN ÄR REDAN UPPELDAD FÖR LÄNGE SEN. Vid millenieskiftet som undergångsstart. NU ÄR DET BRÄNDA JORDENS MARK, OCH INTET MER!!!!!!

  2. Det är härligt med värdegrund, mångkultur och primitiva idioter som tänder en cigarett när det stinker bränsle. Där har vi orsaken till bilbränderna i nötskal.Mvh Adolf

  3. age age age!!!!!! Mycket bra skrivet!!!! Vi får hoppas att dessa 87% väljer rätt vid nästa val!!! Tyvärr föga troligt.De använder ju inte hjärnan!!!!!!

    • Verkar vara någon form av slumpgenerator.

      ”En får schlumpen” som Robert Gustavsson sa i någon reklam.

    • Vad då hjärna, ta inte i så hemskt när du skriver. Att våra 87;or skulle helt plötslig blivit begåvade med hjärnor. Hur skulle det ha gått till?

  4. Den s k oljesaneraren, anställd vid oljeministeriet som tände cigaretten visste vad han gjorde. Han varen självmordsbrännare utan sprängbälte, bara med cigaretten och tändaren. Var säkert infiltratör i ministeriet, med uppdrag.

  5. Den som kört bil i Pakistan vet att när du kommer körande uppför ett krön och inte ser vad som kommer, vet att det ligger en stor sten mitt på vägen, när du väjer för stenen ligger en till snett framför, och en till och en till, tills du hamnar i diket. plötsligt upptäcker du en massa folk som sitter och väntar på lastens innehåll. Allt försvinner i en rasande fart.
    Precis som det var tänkt………Vi har mycket att lära.

    Folket som ”samlade upp oljan” var inte där för att sanera, de stal.

  6. Enligt den del, 87% av svenska folket, så behöver vi dessa kreativa människor i vårt fosterland.

    Tack alla ni som röstade för den här utvecklingen.
    Jag är alltid ödmjuk inför alla människor med handikapp.
    Dock har jag svårt att analysera karaktären på det mentala handikapp, som 87%- gruppen är belastad av.

    Om det ändå var så enkelt som ordspråket säger:
    ”Kroppen fål lida av ett dumt huvud”.
    Nu får tyvärr alla andra ”kroppar” lida av dessa dumhuvuden.

Kommentera