Man hittad död i bil – en person gripen

INVANDRARVÅLD. En man hittades död i en bil i Sösdala utanför Hässleholm på måndagseftermiddagen, skriver flera medier. Eftersom polisen inte kan utesluta brott har man inlett en förundersökning om mord. Under eftermiddagen greps en man.

UPPDATERAT 2017-06-28 Kl. 17: Polisen har avskrivit alla misstankar om mord. Men den döde mannen är fortfarande oidentifierad.

– Personen som har gripits har befunnit sig där den avlidna mannen hittades. Den gripna personen är gripen misstänkt för mord initialt, säger Maya Forstenius vid polisen region Syd. Den döde mannen är ännu inte identifierad.

-Pettersson ser att Norra Skåne skriver om det förmodade mordet och där visar de en bil som påstås vara mordplatsen och utan att säga för mycket kan man väl påstå att sådana bilar brukar våra kära EU-migranter puttra omkring i när de gör sina affärsresor…en zigenarbil med en zigenare i…men det är bara en gissning…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

6 thoughts on “Man hittad död i bil – en person gripen

  1. Svenstia, måste vara Europas farligaste land att, vistas i. Man kan säga att, stian används även som slakthus. Vad säger myndigheterna om detta har de nödvändiga tillstånd? Det brukar vara stränga regler för just slakthus.

  2. Du har ett sjunde sinne Pettersson… Visst verkar det vara ett fall zigenare emellan.Satt just och tittade på dagens lokala nyheter,från Ruhrområdet i Tyskland. NRW som sedan årtionden är förlorat har idag no-go-zoner i stort, i varje stad. Dels turkar som anser sig tillhöra urbefolkningen och dels nya tillkommande,av allehanda skit.I går blev det på nytt kortslutning mellan de olika stammarna. Ett uppbåd poliser fick skilja c.a 250 stridande åt.Två häktades efter att gong-gongen ljudit.Två andra fick läggas in på sjukhus för allvarliga huvudskador !
    Nästan i stil med Sösdala i Absurdistan…. 🙂

  3. Boende i närheten berättar att det är många zigenare i orten, och det rapporteras också om knarkodlingar där.

Kommentera