Dagens skämt

Ibland måste man peta in lite humor för att ge sig själv och omgivningen en anledning att skratta.

Lovisa Loan Sundman figurerar i Researchgruppen och vi vet alla vad Researchgruppen ägnar sig åt. Bara så ni vet innan ni tittar på bilden.

16 thoughts on “Dagens skämt

    • och polis och SÄPO låter sina små kelgrisar hållas , trots otaliga anmälningar om olaga åsiktsregistrering , brott mot PUL , dataintrång osv

  1. Ovan anförda exempel på kriminell galenskap och allt som går i strid mot vanligt vuxet förnuft, är ett tidens tecken på att något är oerhört fel.
    Oavsett kontext lyckas denna radikalflata och nationsbespotterska städse inkarnera det mentala sönderfall och begreppsförvirring som grasserar inom proglobalisternas olika samhällsskikt, och där demoralisationen och kampen för att via olika skrämseltaktiker passivisera svenska folket, utgör det kitt som håller dem samman i arbetet för nationens sönderfall.

    Kombinationen Sundman och insufficient psykofarmakaintag ger dessa spektakulära effekter – något som självfallet inkluderar våldsvänsterns samtliga anhängare. Enligt undertecknads förmenande har vi nu erfarit tillräckliga bevis för att en denaturalisation vore en mycket lämplig påföljd för den samhällsfientliga verksamhet vederbörande rabulist ägnar sig åt. Hon har förverkat sitt svenska medborgarskap.
    Andreas.

  2. Tur att jag är så dum så att jag inte fattar innehållet i dialogen,
    då hade jag nog blivit ängslig.

  3. Vad är detta?? Kan väl ändå inte kallas för ett skämt. Sååå dåligt, ett litet barn på sandlådenivå skulle kanske tycka det var roligt med krigare.

  4. Fanns textilindustri i Borås tidigare. Kunde dem startat upp igen. Idag köps billiga miljöfarliga kläder från Indien och Fjärran Östern.
    Närproducerat. Kunde muslimska kvinnor gjort.
    Även IS krigarna kunde lärt sig sy kläder. Fastnat med skägget.

  5. ”Att vara boråsare är en belastning som aldrig går över”, ett talesätt från en svunnen tid som numera är verklighet.

    • Lovisa Loan Sundman är inte en etnisk svenska – hon har rötter i Kazakstan och hon är 100% anti-svensk dvs hon anser att svenskar inte inte rätt till Sverige; när det gäller självbestämmande och äganderätt till den nationella förmögenheten.

      • Om det finns 100 enbart i Borås, hur många finns det då i hela Sverige?
        Och i Löfvens Europa hur många finns där?

Kommentera