Grattis Sverige

ISLAM. Sverige är tryggare än någonsin och vi ska inte vara rädda är det en del som påstår. Någon säger till och med att det att fler dör i badkaret än av våld. Nåväl, idioter finns det många…Expressen har kartlagt vad de kallar återvändande svenskar från kriget i Mellanöstern. Jag kan försäkra att det inte är några svenskar bland dem, inte en enda är svensk även om många har svenskt medborgarskap och en del till och med är födda i vårt land.

-Pettersson menar att de borde aldrig ha tillåtits återvända, men nu när de är här borde de dömas som landsförrädare.

Grattis Sverige! 150 som de på bilderna nedan har återvänt. 100 till är på ingång, till det kommer alla sympatisörer som inte åkte iväg och de illegala som vi inte känner till. De hatar allt vi står för men de älskar att leva på våra pengar…

7 thoughts on “Grattis Sverige

  1. Det suggestiva och känsloladdade uttrycket ”återvändare” associerar onekligen till hemvändare – för övrigt vanligt förekommande på den svenska landsbygden, där hembygdsföreningar under den vackra årstiden anordnar så kallade hemvändardagar för de ortsbor som flyttat utsocknes.
    Den lingvistiska strategin är lika uppenbar som vilseledande och man skulle förmodligen kunna samla in alla psykopolitiska ordkonstruktioner som de värdegrundsnavigerande upptågsmakarna i landets alla rödimpregnerade tankesmedjor snickrat ihop.

    Det utbredda ofoget att definiera både fan själv tillika hans söta mormor som svenskar, visar en total respektlöshet mot den svenska etniciteten, och denna taktik är de facto direkt kränkande mot det i samtliga avseenden nu hunsade och ringaktade folket.
    Andreas.

      • Du vi har haft de diskussionerna tidigare, det är upp till var och en välja vad som är relevant. Genom att ta del av olika synpunkter och information (fulmedia eller inte) så är det lättare att bilda sig en uppfattning av vad som gäller.

  2. Hur är det möjligt att svenska myndigheter kan ge DEM skyddad identitet?!
    Åtala dem för 17!

    • Enklast för våra cyniska politiker att sopa alla samhällsproblem under mattan, särskilt som nästa valrörelse börjar närma sig.
      Pengar och makt är det enda som intresserar dem. Sverige är det inte så noga med.

    • I Sverige är ALLT möjligt för alla andra än Pursvenska medborgare. Så har det varit de senaste 40 åren minst. Tyvärr är det så att stora delar av den Pursvenska befolkningen är med och hjälper till så att galenskapen kan fortsätta år ut och år in.

Kommentera