Lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning

INRIKES. Häromdagen läste vi om att Myndigheten för samhällsskydd (MSB) blivit tystade och la ned en påbörjad studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige! Myndigheten har blivit nerringd, JO-anmäld och mejlbombad.

Nu rapporterar Dagens Juridik att MSB satsar 10 miljoner kronor på genusforskning. Myndigheten vill undersöka hur maktrelationer påverkar ledning och samverkan i samband med kriser.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) vill undersöka hur de myndigheter och organisationer som arbetar med samverkan och ledning under en samhällskris påverkas av ”genusgrundade normer och maktrelationer”.

Som en del i arbetet har MSB finansierat ett forskningsprojekt med 10 miljoner kronor.

Projektet har som syfte att synliggöra hur samverkan och ledning påverkas av normer och maktrelationer kopplade till genus – något som MSB anser är viktigt eftersom det enligt myndigheten är ett problem att maktrelationer kan skapa olika ”tolkningar om vem som ska agera och vem som bär ansvar” vid en samhällskris.

Förhoppningen är därmed att forskningsprojektet kommer att utveckla MSB:s samverkan och ledning så att den i framtiden bättre tar hänsyn till människors olika villkor.

Forskningsprojektet är tvärvetenskapligt och kommer att pågå under en femårsperiod vid Lunds och Göteborgs universitet.

MSB menar att de inte lagt ned studien om Muslimska brödraskapet utan att de endast avbrutit med avsikt att du upp studien senare.

-Pettersson undrar om varenda beslutsfattare i det är landet är infiltrerat av idioter? Samma myndighet som lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning.

Vi ligger illa till mina vänner!

15 thoughts on “Lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning

  1. Jag har gått ur kyrkan, men kommer gå med bara för att rösta kyrkovalet
    september. för att stoppa islamiseringen.gå med ni ockdskä

  2. Meningslösa utredningar för att sysselsätta några få, som inte duger till något vettigt arbete.

  3. Enligt http://Ledarsidorna.se så går pengarna/miljonerna till en samling obskyra akademiker, bl.a. Edda Magna och Mattias Gardell, både med vissa kopplingar till Muslimska Brödraskapet och dess lydorganisation Tro och solidaritet. Luktar korruption lång väg.

      • Det kräver nerver av stål att dagligen läsa Ledarsidorna.se om korruptionen och det politiska arbetet bakom kulisserna i Sverige. Verkligheten överensstämmer ej med dikten, dvs. de diktade drömmar om verkligheten som politikerna berättar om.

  4. Flum Sverige ”For ever”, Det visar sig att dessa flummare från 70 talet nu ha kommit in in maktpositioner och kan leva ut sina våta drömmar

  5. Patrik Engelau med stiftelsen Det Goda Samhället har startat en insamling för att göra den studie om Muslimska Brödraskapet som MSB inte ville fullfölja.
    Nu har svenska folket möjlighet att med crowd funding genomföra det arbete som svenska myndigheter inte vågar ta sig an.

  6. Här ligger en STOR hund begraven:
    Myndigheten MSB lägger ner forskning om muslimska brödraskapets utbredning i Sverige efter påtryckningar och hot!
    -Från vilka undrar man! Vilka har den makten över någon/några som i sin tur har makten över MSB?
    VAD är det någon inte vill ska komma till svenska folkets kännedom?! VAD är det som pågår?!
    Varför får inte detta stor uppmärksamhet i media? Detta är ju oerhört!

  7. Lyfter på hatten för Bo Hansson och Partiet Medborgerlig samling som JO-anmäler MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som fegade ur sitt uppdrag att skydda svenska folket mot Muslimska brödraskapets utbredning.
    Trevlig midsommar Pettersson och alla Sverigevänner.

  8. Onödig sysselsättning för de hjärnsvaga.
    Men det gäller väl som vanligt att sätta sprätt på så mycket skattemedel som möjligt på ren strunt..

  9. Sen kan man diskutera varför lägger man så stora summor på onödig forskning.Det finns nog mer behov av pengar i åldringsvården, uteliggare,psykvården osv.Glad midsommar mvh Adolf

    • en del i riksdagen skulle må gott med lite ect. för ett uppvaknande förslagsvis sitta en liten stund i old sparky

  10. Vi i Sverige ska forska om vad som hels det skall ingen religion bestämma över.Vi får inte ge upp vår frihet och oberoende,vakna Sverige. Sverige är svenskarnas land så enkelt är det.Tack så mycket mvh Adolf

Kommentera