Alice Teodorescu: Var inte invandringen nödvändig?

INVANDRING. -Pettersson anser att den halva miljarden är som en piss i Mississippi. Det verkligt allvarliga med asylinvandringen är glappet mellan verkligheten och det som 87:ans politiker och journalistetablissemanget sade. Det kommer att kosta tusentals miljarder om vi lyckats rädda vårt välfärdssamhälle.

11 thoughts on “Alice Teodorescu: Var inte invandringen nödvändig?

  1. Hur tiderna förändrats sedan början av 2000-talet,framgår i dagens Berlinerblaska BZ.Under alla år jag var bofast i staden,var denna en utpräglad judevänlig plats.Årligen kom dessa Israeliter till landet för att söka få ut ersättning,för någon ihjälkommen systerkusins mosters farmor !
    I dåtida SFB-TV´s nyheter,(bestod av 15 minuter) man sände ut på kvällen var ca. 10 minuter judiska nyheter, alt. gamla filmer från deras tid i stan.
    Resten upptogs som idag,av trafikolyckor och vädret.
    Numera har TV axlat om,och sänder tårdrypande nyheter kring de stackars araberna,där alla ”deras positiva sidor” vändes och ältes ! Sällsynt att judar nämnes, (och om)är det negativa nyheter.
    Detta har vad jag förstått inneburit att de ännu vid liv överlevande nu fraktas till Tyskland,för att ständigt påminna om vad som skedde för 70/80 år sedan.Dessa gamla judiska människor som nyttjas,vid bl.a. föredrag på skolor,mötes nu av protester från importerade islamister. Dessa ”fredliga och humana” bombläggare,har numera även fått övertaga de 10 minuterna i lokal-TV. I går tvingades man avbryta ett judiskt besök vid berömda Humboldt-universitetet p.g.a. störande araber….Naturligtvis stora svarta rubriker för en gångs skull i dominerande sionistpressen.
    https://pbs.twimg.com/media/DCyTzUlWsAA8LU3.jpg

  2. Fantastiskt, här ser man hur katastrofalt illa det är i kalifatet Sverigeistan på den Norra Arabiska halvön!

    Alice säger egentligen bara något som en tre-fåraåring begriper och blir upphöjd till hjälte!

    Det är väl bara här i Nordväst Korea som folket är så hjärntvättat att någon kan gå på att efterblivna analfabeter från tredje världen, som har förvandlat sina hemländer till grushögar, skulle rädda oss svenskar från undergång!

  3. När det så kallade hjärtat är större än hjärnan. då får vi ett Sverige av idag.
    Invandring till Sverige har alltid förekommit ja, likaså utvandring till Syd och Nord-Amerika i stora skaror opportunister en del men alla som emigrerade fick inte samma mottagande som vi ger våra immigranter.
    Svenskarna fick möjlighet att för en billig penning staka ut ett markareal ca.65 har stor mot registreringsavgift. Om marken efter fem år var till dels brukad och bebodd skrevs köpekontrakt. M.a.o allt var inte gratis och för de som det gick bra för var yrkesmän och flitigt folk.
    Ser ni skillnad på förfarande från dessa två stater en klok och en tok!

    • Glöm inte bort en liten detalj, vems var landet som så frikostigt delades ut av ockupanterna!

  4. alice levelerar klarsynt, lättfattligt, enkelt som vanligt, alice som statsminister tack.

    • Ja, en ung Thatcher, men med stöd av de klokas, lärdas och kunnigas råd av mogna kvinnor och män.

Kommentera