13 thoughts on “Midsommarafton

  1. Många Stockholmare som flyttat eller köpt hus på Österlen. Tyvärr har vi fått in avarter som inte passar in i denna miljö, typ Gudrun Schyrman.

    Inte fattat att en del arter är skadliga för naturen.

    • Vita kvinnor sextrakasseras i Stockholm på bad, så Schyman kommer till dig där galningen inte smutsat ner ännu. Exempel: inga normala kvinnor kan väl bada i det påkostade Husby badet (ett exempel på väldigt dyrt socialistiskt Show room som tagits över gratis av Mohammed Boys)

  2. Tjusig bild, Skåneidyll, här har vi bara skog men nog så vackert det också.

  3. Istället för Blommor har vi fått in många andra störande moment
    i vårt annars vackra land .

    • GLAD MIDSOMMAR!!! på er alla härliga friends och bloggmaster Pettersson! HA EN RIKTIGT SKÖN OCH UNDERBAR SOMMAR ALLIHOPA!!! 🙂

  4. Är också i en idyll i Skåne så vackert, dock lite kyligt vilket jag uppskattar då blev det några fler snapsar för att hålla värmen.
    Nästa svenska event är kräftskivorna, då blir det också snapsar för att hålla värmen, samt många lampor ”då mörkret i augusti redan har Sverige i sitt våld”.

  5. Reblogga detta på indenblog och kommenterade:
    Förlåt, men var är blommorna? Har ni inte lagt märke till hur lite blommor vi har nu för tiden när stordrift och ensidighet tillämpas och betesdjuren försvunnit?

Kommentera