Underbara Midsommar

Bra artikel av Mats Dagerlind som svar till Alexandra Pascalidou’s debattartikel i DN:

http://avpixlat.info/2017/06/22/nej-alexandra-pascalidou-midsommar-ar-vare-sig-en-mardrom-eller-ett-integrationstest/#more-205390

Min kommentar:

Svenskar har all grund att vara stolta förutsatt att de står upp för svensk kultur och traditioner och inte viker sig inför utan ignorerar hatiska lögnhalsar som Alexandra Pascalidou.

 

12 thoughts on “Underbara Midsommar

  1. Vänster blattes kännetecken är att de vill lägga sig i och styra andra, och svenne är den enda i världen som lyssnar på bedragarna och bjuder på allt. Blatte borde betala för sig, sköta sig själva, och hjälpa till med något istället.

  2. Hoppas ni får en skön midsommar och att det är uppehåll då ni dansar kring stången!

    Kramar till er alla!

    Andreas pettersonaxeagentlemansgentleman.
    Hoppas att du får en trevlig midsommar.många kramar till Dig.

  3. Min fråga :
    Varför är eller gör svenskar numera inget att glädjas för och bli stolt över?

  4. Bara som en parentes kan i sammanhanget tilläggas att vår tradition gällande snapsvisor torde vara i det närmaste unik, samt att denna glädjekälla således utgör en del av vårt rika svenska kulturarv.
    Andreas 🙂

  5. Vem bryr sig om fjollan Pascalidous synpunkter om våra högtider? Invandrares synpunkter på våra högtider, är helt ointressanta.
    Men hon måste väl hitta på något i försöken att reta upp oss pursvenskar..

    • Alfvén – en av mina absoluta favoritkompositörer, vilken kanske mer än någon annan i måleriska och suggestiva toner förmått beskriva den svenska folksjälen och den pastorala naturens makt över densamma.
      Mycket trevligt inslag.
      Andreas 🙂

    • Jag skulle inte bry mig om henne och hennes sätt om det inte vore så att TV och press ger henne sådant oförtjänt utrymme.
      Att t.ex.behöva betala TV licens för att sådana Sverige- och svenskhatare ska kunna spy ut sitt hat gör mig förbannad.

    • Det säger något om en del media att de låter en som Alexandra pascalidou få utrymme. Vad tillför egentligen Alexandra Pascalidou? Det enda kvalifikationen som Alexandra Pascalidou har är att hon både kan prata grekiska och svenska. Men varför ska det ge så mycket utrymme i Media?

Kommentera