Magnus Norell – Muslimska brödraskapet

ISLAM. I veckans avsnitt gästas Patrik Engellau av säkerhetsexperten och statsvetaren Magnus Norell. Magnus har bakgrund som forskare inom SÄPO och MUST men och idag som fri forskare kring säkerhetsfrågor.

I avsnittet diskuteras först Muslimska brödraskapets verksamhet internationellt och i Sverige, sedan Magnus uppmärksammade rapport om rörelsen och avslutningsvis presenterar Patrik och Magnus sitt nya projekt.

Det Goda Samhället har initierat en mycket viktig insamling för att Magnus Norell och hans medarbetare ska kunna fortsätta sin studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige! Dela och sprid! Nu hjälper vi alla till!

Swishnummer: 1 236 807 739
Bankgiro: 618-0400
Bankkonto: 5385 10 760 95

För mer info: Det Goda Samhället

15 thoughts on “Magnus Norell – Muslimska brödraskapet

  1. Så till alla som läser på denna eminenta blogg, DONERA till det goda samhället!, så pengarna kommer in och studien kan genomföras .

  2. Bra inslag. No go zonerna breder visst ut sig. Studien kom i senaste laget, men bättre sent än aldrig. Dags att donera till forskning.

      • ”Liberaler,Moderater?” De tillhör de facto också extremvänstern, kanske inte i en jämförelse med vissa andra europeiska (inte östeurop.) länder men definitivt i en internationell jämförelse.
        SD är väl lätt höger i en europeisk jämförelse men definitivt klart vänster i en internationell jämförelse.

    • Lyssna på den här islamist-gossen (video nedan). Han satt i riksdagen 2010 – 2014 och som suppleant i försvarsutskottet under samma tid.

      I den här videon hyllar han bl a ett muslimskt kalifat som skulle styras med sharialagar d v s islam skulle vara både religion och lag. Detta hände under Alliansens andra mandatperiod då Fredrik Reinfeldt (M) var statsminister.

      Muslimen Abdirizak Waberi (M) hade kopplingar till Muslimska brödraskapet och har det kanske fortfarande. Waberi var socialdemokrat innan han hoppade av (S) och blev medlem i Moderaterna. Kolla Wikipedia och Google!

      [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk&w=560&h=315%5D

      Waberi sitter i en JAS-Gripen:

      https://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/07/waberi-5.jpg

    • @ angelicaplacet

      Jag känner ej till något konkret om kopplingar mellan Centerpartiet och Muslimska brödraskapet. Men det vore bra att få det grundligt utrett av Magnus Norell.

      De vore på sin plats med tanke på en hel del märkliga förslag med extrema muslimska inslag t ex …

      ”… flera kontroversiella punkter i förslaget, som fri invandring, månggifte och slopad skolplikt.”

      … som hände 2013 i Centerpartiet då Annie Lööf i panik blev tvungen att avbryta sin utlandssemester i Thailand för att åka hem och styra upp en massa galenskaper som pågick i partiet.

      Lööf avbryter semestern – åker hem för att lösa krisen

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/article949729.svt?

      • Samhällsmedborgarna får kanske ta del av så småningom om vad Norell kommer fram till om kopplingarna till det politiska etablissemanget.

Kommentera