9 thoughts on “Lika inför lagen?

  1. Mycket intressant och välformulerat inlägg som med all tydlighet erinrar om etablissemangets ovilja att agera i enlighet med svensk lagstiftning. Exemplen på den lagstridiga och godtyckliga policy som nu tillämpas i akt och mening att demonisera meningsmotståndare, är lika otaliga som kränkande mot den etniska medborgerliga integriteten, där allas lika värde endast omfattar de importerade samhällsbelastarna och proglobalismens nyttiga idioter.
    Andreas.

  2. Någon likhet inför lagen har aldrig existerat, och det har ju bara blivit sämre och sämre på senare år.

  3. Många Års väntetid för gynekologiska problem, framfall, inkontinens efter försummade undersökningar vid förlossningar. Det är förbjudet med omskärelse i Sverige, trots det skickas flickor till slaktare för att utföra detta, varför vill man bo i Sverige. Skall de inte integreras och följa vår kultur. Vi har inte denna sjuka kultur med omskärelse. Etniska svenska män kräver inte att kvinnor skall vara stympade, de vill ha sex med en partner som de kan njuta med. Om Detta tycker 7 klövern tillsammans med feminist kärringarna är helt ok. Vi har inget ansvar att åtgärda denna medeltida kultur, som muslimer och Måååna försöker pracka på oss.
    Fängelse och utvisning för de som utför detta på sin flickor i Sverige och på semestern i hemlandet som de flytt ifrån eftersom det är så farligt att vara där

    • Jag skulle vilja att, alla 87: or blev omskurna och då helst av en mussla allt enligt ”the musse style” d.v.s. ingen skalpell utan ett helt vanligt rakblad gärna väl använt. Jag skulle mer än gärna donera alla mina gamla rakblad för en sådan behjärtansvärd kulthandling. För att 87:orna skulle känna sig mera hemma i musses värld.

  4. Jag önskar att jag kunde säga att jag är förvånad hur olika saker bedöms.

    Men, med PK-maffian vid rodret så är detta verkligheten i Sverige idag.
    Vi ser exempel på exempel, även om PK-media gärna filtrerar bort graverande bevis.

    Som tur är finns ju alternativ media, den som gång på gång attackeras av PK-maffian och påstås sprida desinformation…

    Håll detta i minne vid nästa val!

  5. Ett slukhål – INVANDRINGEN

    Region Skåne ska inrätta en särskild mottagning ”för kvinnor som har drabbats av könsstympning”. DRABBATS? Är det ett virus? Synd om dem, MEN…… vad med skåningar med vårdbehov? Kön för prostata-vård är typ 24 månader. Och så prioriterar man nyinandrade kvinnor.

    Man blir ju så jävla trött på att läsa om att allt, allt allt och alla samhälleliga resurser går till DE NYINVANDRADE. Poliser, sjukhus, byggnation, socialen…. och då talar jag för fan inte om pengar ens.

    https://www.hd.se/2017-06-22/skane-ska-oppna-mottagning-for-att-hjalpa-konsstympade-kvinnor

Kommentera