Jens Ganman förklarar hur inrikesministern ska stoppa brottsligheten

Jens Ganman. Det finns en sketch i Monty Python. Den handlar om en inrikesminister som, för femtielfte gången, står i en nyhetsstudio och bortförklarar varför arbetet mot religiös extremism i förorten går åt fel håll…och som, för femtielfte gången, kan gå därifrån utan att ha blivit mer än killad med en fjäder under hakan av programledaren.

Har ni sett den…?

7 thoughts on “Jens Ganman förklarar hur inrikesministern ska stoppa brottsligheten

  1. Det kanske redan innan detta skrivs hade varit hög tid att ha låtit militären gått in i de ”mest utsatta” bostadsområdena och ”tagit bort”, oskadliggjort, de tusentals kriminella elementen som lever och verkar utan vetskap om lag och moral i landet. Vilka ”elementen” är verkar ju SÄPO ha rätt bra koll på.
    Eftersom detta redan borde ha skett skulle även alla IS-återvändare redan ha skickats tillbaka till Syrien/Irak för att lagföras i det land där deras kriminella handlingar begåtts.
    Sannolikheten för att detta redan har skett är ganska liten, löjligt liten, näst intill försumbar.
    Så här sitter vi nu tillsammans med rikspolischefen och ministern med hela ”byket” i knät och ropar på hjälp.
    Än är det inte för sent att agera, även om det redan borde ha skett. Men den chansen är väl även den löjligt liten eller ”näst intill försumbar”.

  2. Ygeman gör som han alltid gjort, ljuger om åtgärder som aldrig blir av, vänder ryggen till och håller för öronen.
    När han var yngre och hyrde ett hus, så lurade han ju ägarna att det bara var han som skulle bo där. Ett helt kollektiv flyttade in och totalförstörde det nyrenoverade huset. Han skyllde på ägarna och struntade i hyran. Följden blev ägarnas konkurs och framtida ekonomiska svårigheter som varar än idag. Inte ett rött öre från Ygeman kom in till konkursboet, trots förmånliga nedskrivningar.
    Hans selektiva synsätt på att göra rätt för sig har sen präglat hans liv ända tills inrikesministerutnämningen i Löfvens regering.
    En bättre person kan man väl knappast få med ansvar för polisväsendet?
    Mitt tips är att så länge som han drar i trådarna så kommer det inte hända ett millevitt.

  3. Har man en djurpark i Riksdagen där flertalet av djuren är papegojor förstår man att det kan inte bli någon förbättring. Röven och Drygeman är två som behöver förnya sina standardsvar för de börjar i allra högsta grad att bli utslitna.

  4. Nej han framstår som direkt dum varje gång han står där,
    men brist på skarpa frågor från den slätkammade reportern
    gör att han kommer billigt undan , en riktig utfrågare hade fått
    honom att stamma, men sådana reportrar är väl förbjudna på
    kommunistkanalen.

Kommentera