BabbeBoll


En uppvisning i den mer ”engagerade” varianten av fotboll som ibland utövas av så kallade pensionsräddare. Dessa mörkhyade ynglingar ”räddar pensioner” i Tyskland. Se med vilket engagemang  de ”spelar”!


22 responses to “BabbeBoll

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad ovanstående videoklipp än ger exempel på så inte är det idrottsutövande. Vad vi däremot kan konstatera är att socialt och mentalt vanföra individer i grupp per automatik hemfaller åt våldsyttringar och påvisar en i samtliga sammanhang utpräglad benägenhet att föranstalta kalabalik.
  Till och med schimpanser torde ha större förutsättningar att bjuda på en mer sevärd match, där slagsmål och sparkar förmodligen ersätts med en mer intelligent bollhantering. Det är som bekant en milsvid skillnad mellan negerboll och fotboll, mina hurtiga kamrater!

  Vad man förvånas över är hur ovan förevisade MENA-kombattanter överhuvudtaget förmår hålla sig upprätta i stället för att förflytta sig på alla fyra. Dock är det sannolikt att en sådan regression i den mänskliga utvecklingen hett eftertraktas av makteliten, vilken gör allt i dess makt för att återintroducera neandertalaren på den europeiska scenen.
  Andreas.

  Gilla

  • assad

   Ett inlägg helt i min still. I synnerhet uppskattas i) ”förmår hålla sig upprätta i stället för att förflytta sig på alla fyra”, samt ii) ”skillnad mellan negerboll och fotboll”

   Bra Andreas! En guldstjärna i marginalen. Betyg 5. 🙂

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Å, man rodnar och tackar!
    Jag hade allt Assad i tankarna då ordet negerboll skrevs och Du har verkligen förmått inspirera den Petterssonska läsarskaran.
    Du är själv en alldeles utmärkt skribent, vars talanger icke ens det mest utpräglade skämtlynne förmår dölja.
    Andreas – constantly happy to see You 🙂

    Gilla

   • assad

    En överväldigande kommentar käre Andreas, en kommentar som ögonblickligen startar en kaskad av den kemiska substansen serotonin. Det är i sanning min främsta plikt att tacka och buga.

    Jag önskar Andreas en angenäm kväll. Här lyser fortfarande solen och det är tämligen babbefritt just nu. Det blir en promenad 🙂

    Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Nå, ärnar han företaga en kvällspromenad hoppas jag med anledning av rådande omständigheter att han iakttager en viss försiktighet.
    Tack och god afton från ungkarlslyan 🙂

    Gilla

 • larslindblog

  Det är straffbart att ens yttra sig positivt om något under 1933-1945 i Tyskland…jag förstår det.

  Gilla

 • Malmöbo

  Bråk har alltid förekommit och förekommer inom fotbollen.
  Den svinfärgade rasen är inte heller säkskild begåvad om man tittar på detta exempel som är ett av 100tusentals på nätet.

  Gilla

  • Mr Q

   Sysslar du även med fotboll ALI ? Eller var din kommentar tänkt som försvar för dina getaherdar och afrikanska kannibaler ?

   Gilla

 • assad

  Det är extra lustigt att kalla negerbollarna för pensionsräddare när det är just dessa parasiter som kommer att omöjliggöra, av kostnadsskäl, utbetalning av framtida pensioner.

  Typiskt argument från svenska politiker, dvs. inga argument alls.

  För dem här som redan har svensk pension borde ni ta den med er och flytta medan EU fortfarande finns. Sedan blir det svårare.

  Gilla

 • Rudolf Hess

  TYSKARNA har beställt denna förnedring när de röstar på Merkel! Varsågoda och sug! Gillar inte tyskar, de är svin men de måste skärpa sig och räta på ryggen och STOPPA MASSINVANDRINGEN annars är de snart omringade av dessa rovdjur överallt i Tyskland!!!

  Gilla

  • Stenbock

   Nja ingen enkel uppgift att välja i Tyskland.Antingen ”Mutti”,eller en av Europas värsta ashål socialisten Martin Schultz.. Värre än pest och kolera,att urskilja dessa två nollor !
   Båda två lider av storhetsvansinne,den ena vill bli Kejsarinna över hela Europa,och den andre som närmast kan liknas vid O Palme, har medverkat till att Europa (EU) ser ut som det gör idag.

   Gilla

 • Jhonsson

  Den totala hjärndöd, som råder inom den europeiska politikerkåren är skrämmande. Det tog några hundra år att bygga upp det Sverige, som vi hade tills för några decennier sedan. För nutidens klantskallar till politiker tog det endast ett par årtionden att riva ned. Vårt land är söndertrasat för evigt. Varför ratar kloka människor att jobba som politiker?
  Vi måste få lite vettigt folk som politiker. Runt omkring ser man landets förfall. Skolan, vården och omsorgen har kollapsat. Försvaret i princip nedlagt. En poliskår, som går på sparlåga, alltmedan kriminaliteten är i snabbt ökande.
  Om politikerna är så kloka och förutseende, som de själva utger sig för att vara, varför störtdyker Sverige inom snart sagt alla områden?
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018. Både regeringen Löfven och Reinfeldt borde ställas inför rätta. De har inte agerat för landets bästa utan tvärt om. Hur har de kunnat göra så?

  Gilla

 • Jag

  Hur i helvete har vi manövrerat ut hela och all makten till s k ”politiker” som knappt haft ett hederligt arbete under sitt liv, både i Europa och i Sverige! De pådyvlar oss en massa import av invällare från muslimska länder som inte har någon som helst respekt för vårt sätt att leva och att vara!!! Djur, apor, vildar, obildade, inavlade osv osv. De kommer ALDRIG att kunna anpassas till ett västerländskt liv!! ALDRIG!!!! Länder som har kurage, mod, förstånd NEKAR till massinvällningen och ska hotas, tvingas till att importera!!! Av EU och våra förrädare till ”politiker” i Sverige!!!

  Gilla

 • assad

  Man ser tydligt hur deras beteenden leder till ansamling av monetära medel på pensionskontot.

  Babbeboll 🙂

  Gilla

 • Galten

  Det skall böjas i tid det som krokigt skall bli….
  Varning för starka bilder.
  https://www.liveleak.com/view?i=d46_1388104476

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Dagens makthavare i väst ligger på samma nivå när det gäller IQ och mentalt som de som de sååå ihärdigt påstår är västvärldens räddare.

  Gilla

 • Jag

  Vildar, apor, äckel! De bevisar det gång på gång på gång!!!! Obildade obildbara okunniga!

  Gilla

 • Ulli

  Fotbollen är rund och ska sparkas så tydligen också huvudena.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: