Stäng

22 reaktioner på “BabbeBoll

 1. Vad ovanstående videoklipp än ger exempel på så inte är det idrottsutövande. Vad vi däremot kan konstatera är att socialt och mentalt vanföra individer i grupp per automatik hemfaller åt våldsyttringar och påvisar en i samtliga sammanhang utpräglad benägenhet att föranstalta kalabalik.
  Till och med schimpanser torde ha större förutsättningar att bjuda på en mer sevärd match, där slagsmål och sparkar förmodligen ersätts med en mer intelligent bollhantering. Det är som bekant en milsvid skillnad mellan negerboll och fotboll, mina hurtiga kamrater!

  Vad man förvånas över är hur ovan förevisade MENA-kombattanter överhuvudtaget förmår hålla sig upprätta i stället för att förflytta sig på alla fyra. Dock är det sannolikt att en sådan regression i den mänskliga utvecklingen hett eftertraktas av makteliten, vilken gör allt i dess makt för att återintroducera neandertalaren på den europeiska scenen.
  Andreas.

  1. Ett inlägg helt i min still. I synnerhet uppskattas i) ”förmår hålla sig upprätta i stället för att förflytta sig på alla fyra”, samt ii) ”skillnad mellan negerboll och fotboll”

   Bra Andreas! En guldstjärna i marginalen. Betyg 5. 🙂

   1. Å, man rodnar och tackar!
    Jag hade allt Assad i tankarna då ordet negerboll skrevs och Du har verkligen förmått inspirera den Petterssonska läsarskaran.
    Du är själv en alldeles utmärkt skribent, vars talanger icke ens det mest utpräglade skämtlynne förmår dölja.
    Andreas – constantly happy to see You 🙂

   2. En överväldigande kommentar käre Andreas, en kommentar som ögonblickligen startar en kaskad av den kemiska substansen serotonin. Det är i sanning min främsta plikt att tacka och buga.

    Jag önskar Andreas en angenäm kväll. Här lyser fortfarande solen och det är tämligen babbefritt just nu. Det blir en promenad 🙂

   3. Nå, ärnar han företaga en kvällspromenad hoppas jag med anledning av rådande omständigheter att han iakttager en viss försiktighet.
    Tack och god afton från ungkarlslyan 🙂

  1. Sysslar du även med fotboll ALI ? Eller var din kommentar tänkt som försvar för dina getaherdar och afrikanska kannibaler ?

 2. Det är extra lustigt att kalla negerbollarna för pensionsräddare när det är just dessa parasiter som kommer att omöjliggöra, av kostnadsskäl, utbetalning av framtida pensioner.

  Typiskt argument från svenska politiker, dvs. inga argument alls.

  För dem här som redan har svensk pension borde ni ta den med er och flytta medan EU fortfarande finns. Sedan blir det svårare.

 3. TYSKARNA har beställt denna förnedring när de röstar på Merkel! Varsågoda och sug! Gillar inte tyskar, de är svin men de måste skärpa sig och räta på ryggen och STOPPA MASSINVANDRINGEN annars är de snart omringade av dessa rovdjur överallt i Tyskland!!!

  1. Nja ingen enkel uppgift att välja i Tyskland.Antingen ”Mutti”,eller en av Europas värsta ashål socialisten Martin Schultz.. Värre än pest och kolera,att urskilja dessa två nollor !
   Båda två lider av storhetsvansinne,den ena vill bli Kejsarinna över hela Europa,och den andre som närmast kan liknas vid O Palme, har medverkat till att Europa (EU) ser ut som det gör idag.

 4. Den totala hjärndöd, som råder inom den europeiska politikerkåren är skrämmande. Det tog några hundra år att bygga upp det Sverige, som vi hade tills för några decennier sedan. För nutidens klantskallar till politiker tog det endast ett par årtionden att riva ned. Vårt land är söndertrasat för evigt. Varför ratar kloka människor att jobba som politiker?
  Vi måste få lite vettigt folk som politiker. Runt omkring ser man landets förfall. Skolan, vården och omsorgen har kollapsat. Försvaret i princip nedlagt. En poliskår, som går på sparlåga, alltmedan kriminaliteten är i snabbt ökande.
  Om politikerna är så kloka och förutseende, som de själva utger sig för att vara, varför störtdyker Sverige inom snart sagt alla områden?
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018. Både regeringen Löfven och Reinfeldt borde ställas inför rätta. De har inte agerat för landets bästa utan tvärt om. Hur har de kunnat göra så?

 5. Hur i helvete har vi manövrerat ut hela och all makten till s k ”politiker” som knappt haft ett hederligt arbete under sitt liv, både i Europa och i Sverige! De pådyvlar oss en massa import av invällare från muslimska länder som inte har någon som helst respekt för vårt sätt att leva och att vara!!! Djur, apor, vildar, obildade, inavlade osv osv. De kommer ALDRIG att kunna anpassas till ett västerländskt liv!! ALDRIG!!!! Länder som har kurage, mod, förstånd NEKAR till massinvällningen och ska hotas, tvingas till att importera!!! Av EU och våra förrädare till ”politiker” i Sverige!!!

 6. Man ser tydligt hur deras beteenden leder till ansamling av monetära medel på pensionskontot.

  Babbeboll 🙂

  1. Apor, vildar, äckel, svin, muslimer = synonyma ord
   Och sådana massimporterar vi? Med regeringens och riksdagens godkännande! Helt sinnessjukt!

 7. Dagens makthavare i väst ligger på samma nivå när det gäller IQ och mentalt som de som de sååå ihärdigt påstår är västvärldens räddare.

 8. Vildar, apor, äckel! De bevisar det gång på gång på gång!!!! Obildade obildbara okunniga!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: