Nu är det officiellt: statsministerns rådgivare är tokig

INRIKES. Statsminister Stefan Löfvens rådgivare Henrik Arnstad har nu officiellt tappat förståndet helt och hållet. Det som normala människor insett länge borde ny även gå fram till PK.

Om Henrik Arnstad på bloggen…

Islam och demokrati går inte att förena. Facit finns, ändå vill galningen försöka i Sverige…

 

36 thoughts on “Nu är det officiellt: statsministerns rådgivare är tokig

  1. Arnstad har nu gått så långt så det kan bara inte finnas en normal människa som kan eller tror på något som kommer från honom, utan det ända som man kan konstatera är att hans drift att legetimera islam som något svenskt har fått honom att gå över kanten till galenskap, och det när han kom till insikt att han kunde inte nå fram till en ända människa så gick han över kanten för galenskap.
    Jag kan tyvärr inte säga att jag på något sätt tycker synd om honom. För jag är övertygad om att han nu är rätt man på rätt ställe.

  2. De imbecilla aktörerna inom operation landsförräderi blir allt djärvare i sin provokativa islamistpropaganda och här ser vi ett praktexempel och den ultimata bekräftelsen på vad vi tidigare erfarit, nämligen det faktum att det inte existerar några gränser för etablissemangets nationsförakt och dess ambitioner att demolera rättsstaten och därmed samhällsfundamentet. Folket offras med största förtjusning och självskadebeteendet utgör nu snarare en regel än ett undantag.

    Ifrågavarande överlöpare agerar de facto helt i strid mot svensk lagstiftning och kan enligt denna endast definieras som en säkerhetsrisk. Arnstads nästa steg kan bara bli ett – nämligen att ta jihadismen i offentligt försvar och klassificera den som svensk kulturell och religiös valfrihet á la Anders Lindbergs dårhusmässiga utspel ”Terrorister är också människor”.

    Den fiende vilken uppbär en framskjuten maktposition som tillåter vederbörande att fräta sönder systemet från insidan, åvägabringar de absolut största skadorna på samhällskroppen – en av kriminalitet och ohederlighet präglad nomenklatura vars främsta uppgift är att skapa de mest gynnsamma förhållandena för den importerade laglösheten, är nu oavvisligen svenska folkets genom tiderna värsta vedersakare och det är i egenskap av sådana de nu går till den politiska historien.
    Andreas.

  3. Han brukar vara snabb med att dra nazikortey i alla väder. Undrar hur han ställer sig till antisemitism i praktiken.

  4. Större apologist för Islam än Arnstad går väl inte att återfinna. Man undrar vad som driver en sådan människa. Inte fan är det logiskt tänkande och förmåga att dra slutsatser.
    Han är ett typexempel på en bluff-akademiker som letar efter fakta som stöder hans förvirrade teorier istället för att hitta teorier som stöder fakta. och då menar jag fakta som inte passerat i pk-filtret 10 ggr för godkännande.

  5. Varför ansluter han inte sig till IS direkt? Eller är denna organisation för odemokratisk månne?
    Har islamiseringen gått längre än vad man kan föreställa sig i Rosenbad?

    • Hela Rosenbad, 87% av riksdagen och de flesta myndigheterna som Rikspolisstyrelsen, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Skolverket m fl + MSM-media är redan så svårt radikaliserade att det inte finns något hopp längre.

      Alltihop är bortom all möjlighet till räddning och statsministern står där hjälplös och uppgiven inmålad i ett hörn i Sagerska palatset.

      https://janmilld.files.wordpress.com/2014/12/inmalads.jpg

    • Han är kanske redan ansluten och en av de quislingar som skall vara med vid det islamiska maktövertagandet???

      • ”Nils Dacke”!
        Du har troligen helt rätt.
        Det är smärtsamt att inse att det måste vara så.
        En regering med avsikt att leda landet i en riktning som gynnar de invånare som byggt upp landet skulle inte hantera sin makt som nuvarande regering gör. (förlåt lång mening!)

        Exempel: När den mycket högt betalda (165:-/mån) polischefen måste officiellt erkänna att han misslyckats totalt med sitt uppdrag och ber svenska folket om hjälp, då har invasionen kommit långt.
        Det som hela poliskåren och en stor dl an svenska folket förstått för länge sedan, kommer först nu från polischefen.

        Bekräftar detta något, kanske?
        Har islamska invasionen kommit mycket längre än vad vi, allmänheten kan se?

    • De skulle nog skjuta honom direkt, faktiskt. Det finns ju ingen användning för honom!
      Karln är ju galen, spritt språngande koko.
      Inget man vill basunera ut då han inte rår för det men när han används i samhällssplittrande syfte på en så pass tung position, då har vi alla skyldighet att reagera för att bli av med toket.

  6. Arnstad uppför sig som ett söndercurlat barn som föräldrarna applåderat för varje mediokert uppträdande. Flinande, flåsande och rödblommigt barn.

    • Naiva har regeringen erkänt de varit, och att då städsla ytterligare en naiv person som Arnstad, tyder på att naiv är nog en alltför enkel diagnos.

  7. Läste på nyheterna att IS är intresserade av Rosenbad och andra viktiga byggnader, möjligt kanske de vill besöka regeringen för information om hur bra det är med islamisering, eller vill de bara kärleksbomba.

  8. Undrar om han följer med ner till Bryssel och hjälper Löfven att övertyga övriga EU om de stora förtjänsterna med att ta in muslimer in masse.

  9. Jag tycker faktiskt, att Löfven är fullt kapabel att vara tokig på egen hand utan hjälp av Arnstad.

  10. Undrar om det är Arnstad som uppmanat vår nyttiga idiot att åka till Polen och göra EUs jobb, de som inte är valda, utan de anställda tjänstemännen. Pinsamt att den lilla fjanten åker runt i Europa och lägger sig i något han inte har med att göra. Huruvida Polen eller de övriga sansade staterna i EU, skall ta emot ljugande muslimer eller inte.

    • Du har en träffande poäng. Nåt håller dem samman. De har partiet som täckmantel för sin obscena övertygelse om att även dårar har rätt att bestämma. Mängden dårar de samlar gör dem starka tillsammans.

      Dessa borde degraderas och omfattas av en lagstiftning som ombesörjer att de får lämplig vård alternativt livslång medicinering för sina långt framskridna lustar att exponera sin dumhet inför en så stor publik som möjligt. Med förståndet i behåll så hade de inte behövt välja en så utsatt situation. De är utsatta genom den socioekonomiska pendel som knuffat upp dem som alibi för en ”framgångsrik” politisk agenda.

      Vilsna och omedvetna om att de bara är pajasen i ett spel kämpar de på.

      Saknar Anders L i gruppen. Han har definitivt kvalat in. Har han inte haft alla rätt på dumknopf-examen för länge sedan?

      • Jag, saknar många i den här kavalkaden av stollar, närmare bestämt 87% av svenskarna, de s.k. dumsvenskarna lyser med sin frånvaro. De plus de tidigare 95% från år 2010 utgör grunden till Svenstias prekära läge idag och dess slutliga kollaps och upplösning.

  11. Att den mannen är sinnessjuk har ju inte varit någon hemlighet i åratal. Frågan är bara diagnosen som nog inte finns i boken. Chans för läkare att få sitt namn på syndromet.

  12. Den är DEMOKRATISK för oss som står utanför islam, eftersom VI kan välja…. för muslimerna innebär det ”döden” att välja något annat än islam. Jag föreslår att Arnstad konverterar så får han smaka på bittermandeln.

  13. Arnstad måste ha frigång som han glömde att återgå från Karsudden för svängdörrarna går bara utåt, kalla på vaktmästaren så han kan ta emot denna idiot och få en snygg skjorta med knäppning på ryggen med tillhörande läderremmar ficerat i skrevet.

  14. Att kalla Henrik Arnstad för ”tokig” är ju bara så vidrigt fel, den mannen skall kallas för vad han är dvs ”psykiskt sjuk idiot” vilket också man kan benämna dom allihopa att vara.

Kommentera