Upprörd stämning i Eksjö – två omhändertagna

INVANDRING. Strax innan lunchtid ska en person ringt till polisen sedan en man stått utanför kommunhuset i Eksjö. Efter en stund ska flera personer anslutit sig till mannen. Till en början beskrevs stämningen som lugn av polisen men strax innan klockan 15 ska stämningen blivit upprörd och flera av personerna som har samlats där ska enligt polisen uppträtt aggressivt.

– Vid 14:30 var det lugnt på platsen men drygt en kvart senare var det upprört och vissa personer ska uppträtt väldigt aggressivt. Vad som hänt under den kvarten vet inte jag, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik till P4 Jönköping.

Drygt 20 polispatruller har skickats till kommunhuset och anledningen till att personerna, som är uppskattningsvis 50 stycken till antalet, har samlats är för att de vill uttrycka åsikter med anledning av ett kommunalt beslut.

Det är utanför förvaltningshuset som personerna samlats.

– Det är ett par familjer som inte är nöjda med det beslut som socialtjänsten tagit, säger Peter Wallenberg som är biträdande socialchef.

Vad ärendet gäller vill han dock inte gå in på i nuläget, men enligt polisens presstalesperson ska det röra sig om ett beslut om omhändertagande av ett barn.

 

Polisen ska under kvällen patrullera runt i Eksjö för att säkerställa tryggheten och förebygga ytterligare oroligheter.

-Pettersson säger 20 polispatruller, 40 poliser i Eksjö en tisdagseftermiddag i det nya Sverige.

Var kom de poliserna ifrån? Det kostar på att vara en humanitär stormakt…

Vimmerby Tidning

Polisen

17 thoughts on “Upprörd stämning i Eksjö – två omhändertagna

  1. Dessutom våldtog 2 afganer en tjej i eksjö för 2veckor sen.så det här är det nya sverige! Lilla eksjö som på sin höjd haft en felparkerring de sista 40 åren.grattis alla som röstade för denna skit.

  2. I stället för HÅLL SVERIGE RENT
    försöker Röfven sprida ut kärnavfall skiten enligt den ”miljörättsliga” principen: dilution is the solution to pollution men det borde kriminaliseras.

    Hoppas någon trött elak polack kommer hit för att fixa en lång volta i svensk Kriminalvård med garanterad tand- och sjukvård och utbildning osv. 1 maj är packet alltid ute och ljuger.

  3. En par familjer, som engagerar ca: 40 poliser? Det brukar vara PMM som kan skaka loss ett behov av 40 poliser. Vad har Sverige blivit för idiotiskt vansinnesland? Det känns för långt till nästa val. Det är den typen av upplopp, som Polen inte vill ha. Kan inte Löfven förstå det efter att ha försökt övertala Polen att ta emot fler flyktingar? Vad orsakar den skyldigheten egentligen? Polens regering tänker på sin befolkning.

  4. Folk i östeuropa har kort stubin, lång stubintråd och krut nära till hands – för att försvara sig mot invällare. Humanitära stormakternas politiker har inget att hämta här. Stay put, Löfvén !

    https://youtu.be/_cqkmD6SaG0

  5. Och detta är bara början…
    Vi kommer att få läsa mer om dessa omhändertaganden i framtiden, ett par antaganden från min sida kan det röra sig om dessa orsaker.
    1: Barnaga är förbjudet i Sverige
    2: Stora barnkullar (2016: ca 130 000 barn blev det av de nyanlända som kom 2015!!!)
    3:Trångboddhet
    Att de aldrig någonsin hört talas om barn omhändertaganden tidigare för diverse vanvård i Sverige.
    Vem vet om de känner till FN’s Barnkonvention…. hm….?

  6. Det gäller att välja orden rätt för att dämpa Muslimernas
    oförskämdheter ” stämningen blev upprörd” säger polisen
    Om det handlat om Svenskar hade dom blivit kallade ligister?
    Då var det väl sänkning av bidrag som fick ”Stämningen upprörd”,
    för inte ska väl Mussar behöva rätta sig efter beslut? Då kallas pöbeln in.

    • Det spelar ingen roll var dom drar fram gapa och skrika med öppen käft verkar vara deras signum. Det kvittar om det är på sjukhus eller varhelst dom drar fram, dom vet om att om dom bara gastar så viker fega Svenska tjänströvar och får byxångest.

  7. Svetsarn måste vara sjuk i huvudet.Han är i Polen för att dom skall ta in mera invandrare.Fattar han Ingenting? Våldtäckter, bilbränder,vanliga bränder,åldringsrån,otrygghet gator och torg,tiggare okuperar ingångar till affärer osv.Kann någon tala om för honom hur det är.När skall han Avgå?????Ha det så gott er tillgivne Adolf

  8. ” Svenskarna har kort stubin nuförtiden”.

    Beter sig mer och mer som terrorister.

Kommentera