Tre ton kött med brister hos icke fläskätande

LIVSMEDEL. En stor mängd livsmedel, bland annat över två ton kött, omhändertas efter att flera brister upptäckts hos en livsmedelsföretag i Gagnefs kommun. Anledningen är att livsmedelsföretaget har brustit i förvaringen av livsmedlen. Företaget ska bland annat ha förvarat två ton omärkt kött i en avstängd fryscontainer.

Livsmedelsföretaget lämnade motstridig information till livsmedelsinspektören i Gagnefs kommun och lokalen där matvarorna förvarats var inte registrerad. Inspektören konstaterade då att det inte gick att säkerställa att livsmedlen var säkra att konsumera. Därför togs beslutet att varorna, totalt över tre ton livsmedel, ska omhändertas och slängas.

DT.se

-Pettersson undrar vad det är för företag som inte verkar ha något fläskkött i sortimentet…

Bland de livsmedel som omhändertogs fanns följande:

  • Ungefär 100 20-kiloslådor och -backar med omärkt kött.
  • Ett 20-tal tiokiloskartonger med kycklingben.
  • Fyra 18-kiloskartonger med skivad lammstek.
  • Fem 16-kiloskartonger med lammgrytbitar.
  • 24 åttakiloskartonger med kycklingköttbullar.
  • Halal – en smak av terror

17 thoughts on “Tre ton kött med brister hos icke fläskätande

  1. Vi vita har betalat kalaset ändå, så vi självplågare vara lugna att Zoo Mali e nyadelsmän inte drabbas men våra barn får äta för 4 kr om dagen i skolan men fångarna för 43 kr minst per dag och momsbefriat (frälset kriminella blattar)

  2. Dom gör ju som hemma i Musse Pigg land, där går det bra utan kyl, sedan att de köper svartslaktat kött, det visar hur giriga de är, skulle vilja veta vad ett

    Dna test visar på det köttet.

    I Syrien har Isis horder av medlemmar som äter människo-kött och får galna ko-sjukan i mänsklig form.

    Islam godkänner kannibalism, det finns det fatvor på, undrar om alla slutar med detta när de kommer hit.

    Sjuka individer.

    ISIS CANNIBALS: Terror group are teaching their fighters to EAT non-Muslims

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4263726/Terror-group-teaching-fighters-EAT-non-Muslims.htm

    • Mussar är vrickade det vet vi men, vet ni varför de valde Svenstia?
      Jo, lika barn leka bäst tänkte de, också valde de naturligtvis Svenstia och väl ankomna till landet Gosen stod en slätkammad ”sambo” ( är ett gängse uttryck i Lima på en uppblandad neger), som tackade dem för att, de valde Svenstia. Vi är en human stormakt skrävlade ”el sambo” och kammen växte på dumsvenskarna. Därför de har inget annat innanför pannbenet, som kan växa ej heller få det att, fungera som det bör.

      • naimlap
        Kan inte se att du på något vis far med osanning , i min erfarenhet är det som du skriver sant !

    • ICA är en modern tappning av bondfångare, Så ta er i akt! De är inte intelligenta men, mycket sluga skitstövlar. De anlitar psykopater från parkeringsfirmor, som bötfäller deras kunder inne på ICAs parkeringsplatser. Jag, håller inte för otroligt att, de samverkar och delar förtjänsten, så sälja gammalt halvruttet kött är inte nog för svenskingarna skitstövlarna. Det räcker för böter på 600:- kr. om ni står 1 cm utan för linjen. Så fungerar de kundvänliga bondfångarna på ICA. De, som myntade öknamnet ”swinja” = svin, grisar för di svinske, de visste vad som gällde.

  3. I Malmö åker dem över sundet, Tyskland bl.a. och handlar mat. Inga kontroller.
    Kycklingsmittan påstås att den kommer från Kronfågel. Tror jag inte ett dugg på. Troligen importerad kyckling med massor av antibiotika som gör att människor blir resistenta mot antibiotika (troligen mest muslimer).
    Sjukhuskostnader för detta är mycket höga.

    Går utför med fosterlandet Sverige, men ändå röstar folk på Alliansen och Regeringspartierna, SD gäller.

    • Folk smittas av tarmbakterien campylobacter som finns hos en del kycklingar. Färsk kyckling smittar mest, det är bättre att köpa djupfryst.
      Det är viktigt att döda bakterierna med tillräcklig värme när kycklingen tillagas.

      Det där med antibiotika är ett annat problem som inte gäller här.

      • Mia
        Det är nu något eller några decennier sedan som skandaler i Sydamerika med tillväxthormoner i kycklingindustrin särskilt diskuterades. Flickor så unga som 7 år menstruerade och hade bröst !
        Jag undervisade för några decennier sedan flickor från MENA-länder …………………ja de var några år före våra flickor i KÖNSmognad !
        Ja jag var inte glad. !

  4. I DT-artikeln står det att företaget bedriver försäljningsverksamhet i en grannkommun. Då är det ju ganska lätt att misstänka Siljans Chark som har slakterier i både Rättviks och Mora kommun.
    Särskilt som Siljans Chark ju var på tapeten förra året då det avslöjades att de halalslaktat tusentals får under bestialiska former; https://petterssonsblogg.se/2016/07/15/siljans-chark-anmalt-for-halalslakt-dar-djur-fatt-lida/
    De kanske försöker smussla iväg köttet via någon bulvan i Gagnef för att undvika negativ uppmärksamhet?

    • Dumsvenskarna, skulle utfodras på enbart halalslaktat halvruttet kött. Dock icke griskött, som för dem och sina vänner mussarna ( de enda vänner de har) är det snudd på kannibalism . Svin, som svin!

  5. Det spelar väl ingen, det skall kosta gratis när det gäller invällarmat. Ingen moms där inte. De är säkert vana vid att ha magsjuka lite då och då. Tillhör kulturen och vi skall ju ta till oss allt multikulti, och då gäller det väl mat åxå

Kommentera