Har inrikesministern också 24000 i månaden?

POLIS. Läs gärna kommentarerna från andra poliser under polisministerns Tweet. De är från verkligheten. Anders Ygeman från en annan planet…

Fler kommentarer klicka på bilden…

41 thoughts on “Har inrikesministern också 24000 i månaden?

  1. Skulle politiker få betald efter prestation , skulle de bli tvungen att söka Försörjningsstöd.

  2. 24 papp 2års studier,stat myndiheters bästa pensionsvillkor, 100ggr mindre farligt än att vara byggjobbare etc etc,vad är problemet med polisernas lön?jag ser d inte. ja ygeman är kass men kopplingen är värdelös.

  3. ”Shit vad grym du ser ut. Bäst att jag tar det lugnt i kväll…..”

    ”Norpade du halskedjan av MC-tjuven? 😄”

    ”Gratulerar till att du förstärkt polisen och gripit en tjuv.Rena Clintan. Är det en skottsäker väst på bilden?”

    ”Fick statsrådet någon uppfattning om de socioekonomiska faktorerna bakom motorcykelstölden? Kanske rasistiskt ingrepp?”

    Bäst: ”Skottsäker väst, skulle vi inte leva som vanligt och inte vara rädda?”

    Fan, man får ju 80-tals hiten ”The Heat Is On!” med Glen Frey att surra i huvudet när man ser den bilden. Rena Clintan-looken…

    Skulle jag visa den bilden för katten så skulle han avlida i en skrattattack. Kippa efter luft på sofflocket, få fram några ord om att vilken åkersork som helst här i världen ser grymmare ut än den där tomten.

    Fy för satan, vad ska det bli av det här jävla landet?

  4. Hur vi har det i Sverige och kommer att få ha det under evinnerlig tid är Ygemans fel och de andra stolpskotten i riksdag o regering, som påstås kunna leda Sverige. Mot ruinens brant. Att förstöra ett så välmående och välordnat land.

  5. Anders Ygeman tar emot den lön som som några har bestämt att ministrar ska ha, inget konstigt med det.
    Och jämfört med andra länder har svenska ministrar lägre inkomster.

    • Att jämföra ministerns lön med högpresterande poliser är en allvarlig förseelse vilket resulterar i sänkt lön till garantipension.

    • Mia, du har rätt att Ygeman tar emot den lön som andra har bestämt att ministrar ska ha. Men vilka har utsett dem som bestämmer vad ministrar ska ha i lön? Vet du det?

      För övrigt så kanske du kan presentera en lista på vad ministrar i andra länder tjänar. Jag bidrar med några.

      Statsminister Stefan Löfven (S) får lönehöjning med 48 000 kr/år. Med 168.000 kr i månaden så passerar Löfven två miljoner kronor om året. Det är 800.000 kr mer än Rysslands president Vladimir Putin, 450.000 kr mer än Frankrikes nyvalde president Emmanuel Macron och 200.000 mer än Storbritanniens premiärminister Theresa May. Men det kanske han är värd. Sverige är ju en stormakt, en humanitär stormakt…

      Statsrådsarvodesnämnden är en förvaltningsmyndighet som lyder under Sveriges riksdag. Nämnden ska fastställa det belopp som månadsvis ska betalas i arvode till statsråden och besluta om avgångsersättning till statsråd.

      Riksdagsledamöternas arvode beslutas av riksdagens arvodesnämnd.

      http://www.riksdagen.se/sv/Sa-funkar-riksdagen/Riksdagens-myndigheter-och-namnder/Riksdagens-arvodesnamnd/

      • Bra Pettersson.Jag tänkte just skriva ned dessa siffror och visa Mia.Som sagt Löfven har mer än ledare i länder som har 145 milj.,70 milj och 60 milj.Detta kallar jag storhetsvansinne och inget annat. En sak vore om han gjorde ett bra jobb.Men som vi ser så håller Sverige på att kollapsa.

      • Jag erkänner, det blev fel, men det är något man har hört och läst många gånger under årens lopp.
        Men allt är föränderligt och svenska ministrar har fått kraftiga inkomsthöjningar under flera år.
        Jag letade efter Europas statsmäns inkomster men hittade inget. Däremot en uppgift om att en statsministers lön ska ligga 25 % högre än övriga ministrars.

    • Jag har troligtvis haft tur i mitt arbetsliv med några få undantag så har jag jobbat socialistfritt, undantaget var den svenska skolan !
      Dessutom sluppit alla dessa totalt värdelösa möten som skedde de också, i den svenska skolan

    • Mia ! Om jag inte minns fel har du skrivit på denna blogg att du alltid har befog på vad du skriver , men jag kan ju också minnas fel .

    • Skulle de få lön efter prestation, skulle de bli tvungen att söka Försörjningsstöd.

    • Mia ! Har sagt det tidigare. Du har hål i huvudet . Det minns jag . Har du ingen kommentar om Angelica Wiktor ??? Begriper du inte hur framtiden kommer att se för våra Kvinnor i framtiden ???

    • Skall du inte erbjuda dig att utföra oralsex på samtliga svenska förrädarpolitiker då du ändå är igång med ditt lovprisande? Att du inte har någon som helst skam i kroppen har de flesta för länge sedan insett, varför en sådan fritidssysselsättning helt säkert passar dig bättre än att leverera alla dessa förnuftsstridiga kommentarer.
      Tycker du Ygeman gör rätt för lönen? Ja, naturligtvis gör du det, och det skulle ta mig fan inte förvåna oss om du även anser att den borde höjas.

      • Andreas har mitt hundraprocentiga medhåll.
        Jag funderar just om det är så här illa med majoriteten av svenskarna avseende de mentala och kognitiva funktionerna.
        En person som inte TYDLIGT ser det våld och det förfall som drabbar Sverige dagligen kan ju inte ha alla hästar hemma.

        Jag tro det rör sig om en människa som får för lite uppmärksamhet i livet. Ett 30-tal tummar ner är bättre än inget alls.

      • Tackar!
        Nå, man har ju begåvats med ett visst temperament och ibland drämmer man näven i bordet. Törhända ett friskhetstecken, oaktat det lite grövre artilleriet.
        Alltid trevligt att se Ditt namn, hehe!
        Nu är vi glada igen!
        Andreas 🙂

      • Kyrkoherden, definitivt ett friskhetstecken!

        Jag får själv en viss kritik för mina inlägg ibland men det rör sig mest om Special Ed, Pumpen och Janne Långbent och gänget, har jag förstått.

        En och annan babbe (i grupp) skulle nog vilja träffa mig personligen 😀 😀 😀

      • Ack, ja! Du oförgätlige!
        Vem fantiserar icke om en svärmisk tète á téte med den sägenomspunne kavaljeren och överstelöjtnanten Armand Marc Antoine Assad? Alltnog, min glade gamäng och eskulap, låt han beundrarskaran pinas och sukta. Icke ärnar vi förslösa våra gudagåvor och kasta pärlor för lortiga lollor, pöbelsvin och ladugårdsdrängar, ty hellre skola vi förmälas med döden, fi donc och tusan hakar!
        Må vi så genom pliktuppfyllelse och värdigt uppträdande hedra uniformen. (Vid fylla och skörlevnadsbataljer avtages den.) Ett dugligt och välövat manskap är en prydnad för Sverige.
        Andreas 🙂

      • Haha! Andreas är som vanligt den främste vid tangentbordet. Jag måste ärlig medge att jag dragit nytta av dina inlägg – ett expanderat vokabulär 🙂

  6. Anders ”Bananansiktet” Ygeman försöker se allvarlig och seriös ut på bilden.

    Han lyckas inte.

    Idioten är en pajas. Idioten har haft fler ärenden hos Kronofogden än de flesta svenskar. Han basar även över psykfallet Dan ”Grisen” Eliasson

  7. I Stefan Lövens Sverige Stänger alla mindre polis stationer i Värmland o Dalarna så nu är det fritt fram för alla kriminella……….

    • För att koordinera polisen och jaga semesterfirande Svenssons => pengar till invällarna för högre löner lär de inte få!!
      Alla ekonomiska resurser går till ”pensionsräddarna”!

    • Självklart ”Ljugerman”! S k ”politiker” låtsas testa hur vi vanliga dödliga svenskar har det i verkligheten! Det var garanterat ett antal livvakter både i förpatrull-bil och efterpatrull-bil när den s k ”politikern” var med! De var ute och jagade mopedister och cyklister på gångbanan!

    • I det utsatta Järvaområdet inkluderande Tensta, Rinkeby, Hjulsta, Akalla, Husby och Kista stängs den enda polisstationen ned och flyttar till Solna.

  8. Nej Ynkeman har en månadslön om 138.000:- plus en massa sidoinkomster,från andra fritidssysselsättningar !

Kommentera