Arab döms för våldtäkt på handikapptoalett


INVANDRARVÅLD. Nazir Albarmo Ajlouni, född 1988 och medborgare i Syrien döms till 2,5 års fängelse och utvisning för att ha våldtagit en funktionsnedsatt kvinna på ”Strömpis” krogtoalett i Örebro. Nu döms herr Ajlouni till 2,5 års fängelse och utvisning från Sverige. Araben tänker dock överklaga. 

-Pettersson undrar varför det inte blir grov våldtäkt där minimistraffet är fyra år när det rör sig om en handikappad kvinna, med det bästa vore att utvisa Nazir direkt och låta honom avtjäna straffet hemma…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2017-04-14. Arab misstänks för våldtäkt på handikapptoalett

INVANDRARVÅLD. En man misstänks ha våldtagit en kvinna på en handikapptoalett på festlokalen ”Strömpis” i Örebro. Händelsen inträffade efter klockan ett på natten mellan lördag och söndag den 9 april. Mannen och kvinnan ska ha gått in på toaletten, som ligger strax bredvid garderoben, och där misstänks övergreppet ha skett. Den misstänkte blev under onsdagen häktad. 

Nerikes Allehanda skriver att mannen är hemmahörande i Sydnärke, han häktades på onsdagen av Örebro misstänkt för brottet.

28-åringen nekade till brott, men tingsrätten anser att han är misstänkt på sannolika skäl efter de preliminära resultaten av en medicinsk undersökning och fynd av biologiskt material på kläder.

Örebropolisen har nu gått ut med en efterlysning av vittnen. Enligt polisen ska våldtäkten ha inträffat mellan 01.00-01.30 på en handikapptoalett och polisen söker nu personer som stod i kön till toaletten samtidigt som mannen och kvinnan, samt när de kom ut från toaletten.

Uppgifter kan lämnas till polisen på 114 14 eller utredaren Håkan Sörensson på 010-5673121 eller hakan.sorensson@polisen.se.

-Pettersson som var vaken på geografilektionerna i skolan inser att media ljuger. Sydnärke ligger nämligen inte i Syrien där herr Nazir är medborgare och hör hemma…


10 responses to “Arab döms för våldtäkt på handikapptoalett

 • graal1

  no more lapdance med ngn batikhäxa, ot. finns det namn på batikhäxorna som genomförde lapdance för ensamkommande i norr?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Al Assad och Putin är två presidenter som vet hur man tar hand om personer som är en fara för majoritets befolkningen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Gröna Lunds nya 5 kamp: gruppvåldta handikappad svensk kvinna på offentlig handikapp toa, spruta i alla hål och misshandla.

  Pris: få 2,5 år SFI på sexbrottsanstalt med lön 13kr per h, och personlig boxningtränare från SATS odenplan, på Gruvbergetanstalten som är fångars All Inclusive semesteranläggning, efter voltan blir ändå oftast svensk medborgare (jfr Shabo släkt, våldtog barn i vindsförråd i grupp hela natten)

  Gilla

 • compulsoryunion

  Elak dopad blatte med tatueringar tog hårt grepp om armen på förfriskade svenska damer i toa kö, på nattklubb på Regeringsgatan för att dra in dem på toa (och där var ”Sveriges räddning” inte ute för att rädda våra pensioner) alla borde ha hemlig kamera och inspelning på mobilen (Automatic Call Recorder) i detta socialistiska experiment till förmån för aliens för att kunna styrka våldtäkterna.

  Gilla

 • Anna

  Skitarab

  Gilla

 • Anna

  Spola ner muslimen.

  Gilla

 • ruben

  Varför är Liberalerna, eller någon annan så angelägna om att Sverige behöver dessa kriminella nidingar?

  Gilla

 • compulsoryunion

  ny”svenskens” kuk har etableringsersätting, svennes mamma betalar

  Gilla

 • Jhonsson

  Ja det måste varit en besvikelse för Nazir, att babbarnas rabattkort i våra domstolar inte gällde.
  Nu går han kanske miste om livstisdförsörjningen.

  Gilla

 • age

  Enligt koranen ska en kvinna betraktas som en åker.
  En åker ska brukas.

  Den dyrbara advokat, som vi betalar, kanske kan använda
  detta argument som försvar.

  Då får vår vårdefulla gäst ersättning för att han blivit kränkt
  och att rätten kränkt koranen.

  Dessutom kränkte ju kvinnan honom genom att vara på toaletten
  när han var där.

  Rättvisan ska ha sin gång.

  Varje muslim är muslim!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: