Angelica är död och gärningsmännen går fria

Från Jessica Englund Hedbergs Facebook

Våldtäktsoffer!
Ni som inte vill höra -låt bli att läsa!
Han som våldtog mig har fått en chans här i Sverige. Han bor i närheten av mig och en kompis till honom var med den kvällen. Allt skedde i mitt eget hem, det ringde på dörren sent på kvällen och jag trodde något hänt min granne som är allvarligt sjuk i cancer men nej… jag blev indragen i sovrummet där han höll fast mig och våldtog mig medan hans kompis stod i hallen.

Trots anmälan, förhör, rättsmedicinsk undersökning där de fann blåmärken/skador till följd av våldtäkten, gynundersökning som bevisar samma sak, tekniker som funnit bevis i mitt hem m.m så fick jag ändå ett telefonsamtal från polisen på min 30-årsdag att han går

fri i brist på bevisning… 😭 Och, den andra mannen förföljer mig sen den dagen, han söker upp mig både via nätet i olika namn och förföljer mig personligen. Vad gör polisen? -INGET!!

***

Hon blev 30 år. Och nu finns hon inte mer. Hennes kamp för rättvisa tog slut bara någon timme efter detta inlägg… Hon orkade inte kämpa mer. Hon tog sitt liv.
Vem/ vilka bär ansvaret för detta??
Något måste göras!!
Det kan inte få fortsätta vara såhär!!

Vila i frid fina vän. Vi ses i Nangijala… ❤

Polisens facit: 13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag

65 thoughts on “Angelica är död och gärningsmännen går fria

  1. Detta ar oerhort tragiskt och jag far graten i halsen da jag laser detta. Pa samma gang blir jag arg, kanner vanmakt over Sveriges regerings
    envisa beteende att fortsatta massinvandringen av kriminella, ociviliserade,
    predators (rovgiriga individer). De har med fortroende fran Sveriges
    medborgare, blivit valda att leda, skydda, ombesorja folket, men har totalt missbrukat detta fortroende.
    Angelica Wiktor ar dod tack vare Sveriges regerings misslyckade ledarskap.
    Angelica skulle absolut inte ha blivit attakerad, men blev det. Hon blev aterigen victimized da polisen inte gjorde sitt jobb, trots allt de hade att ga pa. Massor av bevis och Angelica som kunde peka ut forovaren. Urdaligt
    av polisen och rattsvasendet i Sverige. De har blod pa sina hander.
    En anna sak, Polen sager nej darfor att Polen vill INTE att deras egna
    medborgare skall bli ”drankta” (overhopade) i kriminalitet och valdtackter
    sasom Sverige. Det ar det mest effektiva sattet att forhindra ett
    liknande handelseforlopp som den svenska tragedin.

    Angelika, Vila i Frid.

  2. Blatte räddade en pension som inte behöver utbetalas till efterlevande vita, fint att SIDA ger pengarna till Mugabe.

  3. Regeringen vill övertala Polen att ta emot flyktingar. Men Polen vill väl t.ex. inte tvingas lägga ned 13 våldtäktsutredningar per dag. Polen värnar om sina medborgare. Sverige ståtar främst tyvärr, som ett humanistiskt varnande exempel 🙁

  4. 13 nerlagda våldtäktsärenden per dag???? Sverige stinker, om
    inte dessa åsnor som idag styr landet avlägsnas kommer inbördeskriget att bryta ut, allt går till en viss punkt…………..

  5. Detta är helt jävla sjukt och horribelt att det fan inte finns några gränser, någon måste få ta konsekvenserna av all denna jävla skiten i landet och det snart, svensken är nog lite som mig nu, jag lider av total vrede och ilska inombords och snart avsaknad av alla spärrar att jag snart kan ta mig till vad som helst, den dagen jag eller mina nära och kära råkar illa ut då kommer den gärningsmannen önska att han/hon eller dom aldrig varit födda, för ”när” inte ”om” jag hittar fanskapet/fanskapen då kommer dom hamna en bra bit under marknivå när jag är klara med dom, dom kommer inte att komma undan ostraffat och ingen kommer hitta dom … det kan jag lova.

    R.I.P. Angelica

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/72/98/9a/72989aabfd7c9f6c84cd92d9070a7a87.jpg

  6. Jag känner verkligen för Angelicas öde.

    Men om polisen hållit förhör, rättsmedicinsk undersökning har genomgåtts inklusive gynundersökning, teknikerna har varit där hemma så har väl allt gått rätt till när det gäller utredningen.

    Man skulle vilja höra polisens version också och anledningen till att det inte gick till rättegång.

    • Ja tänk Mia så många kvinnor som ljuger om att dom blivit våldtagna? Jag hoppas innerligt att dom som släpper dessa
      neandertalare själva eller någon anhörig till dem drabbas så
      att dom får känna på hur det sjuka Svenskas samhället ser
      på dessa vidriga låga brott, detta gäller även sådana som försöker att förminska skadedjurens härjningar i ett land som skiter i offren!

      • Jag antar att det är åklagaren som bestämmer vad som ska gå till åtal och skälen till att han inte ville det vet varken du eller jag. Tyvärr.

    • ”Mia”
      Du vet väl att ett ”MEN” efter ett uttalande egentligen betyder: ”Glöm det jag tidigare sagt, här kommer det jag VERKLIGEN tycker.”
      Tussilago

      • Mina kommentarer granskas med lupp och de med den rätta tron får skriva i stort sett vad som helst. Ingen bryr sig om det så vimlar av sakfel.
        Och mitt ”men” betydde inte alls vad du tror.

      • Skit i att korrigera Tussilago, säg att du har gått på Södertörn, då förstår alla hur det ligger till.
        Det brukar jag säga. 🙂

      • Assad
        Du är för go 😂😂😂
        Jag skulle inte kunna förnedra mig till det 😉
        Mvh! T

      • Assad
        Önskar dig en jättebra tisdags kväll! Nu ska jag fortsätta läsa ”Utvandrarna” av Vilhelm Moberg, lite ironiskt med tanke på ”vart-då-på-2000-talet”? månen? Venus? Yttre rymden….???
        Mvh! T

  7. Tragisk händelse……..men som sagt inte ovanlig, ” i världens mest feministiska land”.

    Jag skulle aldrig komma på tanken att kalla mig för feminist.

    De som kallar sig för feminister i Sverige , borde skämmas.

    Vi har en regering som kallar sig för feministisk, vilket skämt.

    De som kallar sig för feminister, varför missar ni helheten i humanismen?

  8. Ja stackars människa…När man som hon,inte ser annan utväg än lämna jorden,måste skuldkänslan varit tung.Har skrivit det i mina kommentarer åtskilliga gånger.Öppna aldrig er låsta ytterdörr,utan att vara 100 % säker på att det inte är kriminella invällare ! Hos mig har jag i ”mitt ghetto”,gått än ett steg längre,och ber besökare ringa mig före besök.’
    Absurdistan är på god väg mot samma förhållande,som råder i Brasilien och mellanamerikanska länders skumområden !

  9. Hej alla! I natt brann 4 bilar där jag bor och det har hänt många gånger nu. Det är helt surrealistisk att det kan vara möjligt i ett modernt land.

    Jag har bestämt mig 100 % för att emigrera, dvs. lämna hemlandet eftersom jag inte ser någon ljusglimt i framtiden ens om jag försöker.

    Är det någon som vet något om det här:

    ”Det Europa som många européer har mist, och kommer att mista, i sina hemländer kommer de kunna fly till Ungern för att återfinna. Det meddelade den ungerske premiärministern Viktor Orban i ett tal för ett par dagar sen.”

    Finns det någon form av program/rutiner för detta?

    • Ungern har inbjudit europeer från andra EU länder att komma, de har välkomstresor där de visar folk runt och de hjälper till vad jag fattat. Svenskar står ganska högt i kurs tror jag

      • Ja svensken anses duktiga, utbildade och trevliga där men inte alla för dom ratar nämligen 87% av svenskarna, men vi andra är varmt välkomna och för min del blir det Portugal eller Spanien då det är lite varmare klimat där och i tredje hand blir det Ungern. Jag/vi avvaktar lite och ser hur snabbt inbördeskriget eskalerar här först, men jag/vi kommer inte stanna längre än nödvändigt.

  10. Vad skall man göra om inte polisen gör sitt Jobb?Vi kan inte leva i ett laglöst land .Våra folkvalda gör ingenting bara käbblar.Då återstår att i får skydda oss själva på bästa sätt och bästa förmåga. Vi måste gå samman och då får djungelns lag råda.Hade flickan varit min vän eller släckting hade jag agerat kanske lite utanför lagen som i mena länder.Men vad gör man när vi har en polischef som är en nolla och svetsare till landsfader.Importerar man mellanöster så blir det Mellanöstern. Svetsarn avgå ,nyval. Mvh Adolf

    • Vi har INGEN ”landsfader” för hen är mer ute i världen för att övertala väst att ta emot fler ”hudingar”, mer islamisering av västländerna

      http://www.friatider.se/stefan-l-fven-hotar-ta-polens-eu-pengar-om-landet-inte-accepterar-tusentals-asyls-kare

      Han och 87:an bryr sig inte om några andra förutom dessa smutsiga pedofiler/våldtäktsmän/
      mordbrännare/stenkastare/getkn*ll@re osv. Fy fan, dags för SD att kliva in!! Någon behöver ta ansvar över Sverige och Svenskarna och kasta ut ”invällarna”. Jag är less.
      Heja ”gamla öststatsländerna”! Stå på er! Ni är modiga som vägrar

    • Polisen gjorde säkert sitt jobb! Det är nog inte där det brister i detta fallet.

      • Ser att jag har fått många tummen ner! Tror ni att polisen avkunnar domarna i rätten?

      • Det brister där med. Jag bodde i Sörmland och de åkte inte ens ut då jag blev misshandlad, att jag hade skadegörelse och intrång på gården struntade de i-hemfridsbrott också. Jag har inspelat då misshandlaren erkände på en telefon. Jag har dokument och bevisning på allt. Två flickor anmälde mig och polisen kom, jag skulle ha misshandlat en häst, jag och en person till. Detta publicerades i lokalpressen, sedan i AB och jag blev mordhotad. En vet kollade alla djur, polisen gick igenom hästen. Då jag ville ha utredningen om mig fick jag inte det för där stod flickornas namn. De skulle skyddas för de fattade att jag tänkte stämma dem civilrättsligt. Det strider mot FN stadgan att inte få läsa en rapport om sig själv. Då drog jag från Sverige. Det ser mycket värre ut i landet än vad den snälle svensken anar.
        När det fungerar så dåligt för några år sedan så fattade jag att det kan bara bli värre. Först är det skjutningar och våld i gettona men det sprider sig och-som nu-de svenska kvinnorna betalar priset. De offras på ett sätt, stackars flickor!
        Den gamla kvinnofridslagen gäller inte längre, skrev det förut och värre blir det.

    • ”Vad ska man göra” är det mest dumristiga, naiva och korkade jag hör folk säga om detta… Jag vet exakt, precist och hur jag ska göra om något händer mina nära och kära. Jag kommer att gå till handling direkt och det är både de kommunala politikerna och blattarna själva som kommer åka på det!

      • Det är ju därför många med mig protesterar! Det är ett samhälle i fritt fall på många områden. Ett land ska företrädas av en vald regering och dess första uppgift är att medborgarna ska försvaras. Lag ska uppehållas. Då samhället brakar får medborgarna betala ett högt pris. Då blir det en inbördeskrigs stämning och jag undrar när Sveriges medborgare ska ledsna. Att betala invandrarna som sedan våldtar, eldar förstör? Lite terror på det

  11. Jaha inte ont anande, det var länge sedan man kunde vara det, har man attityden att Musse Pigg är lika samma inte annorlunda från början är det svårt att vara på sin vakt.

    Hoppas föräldrar lär sina barn att de måste vara på sin vakt mot Musse Pigg.

    Trist att hon tog sitt liv.

  12. Detta är vad Sveriges befolkning borde reagera stort på.Tänk om detta hade hänt på mormors tid. Då hade folket samlats

  13. Vilken dum kärring ta sitt liv.varför plockade hon inte förövaren???stämmer inte hon måste lidit av något mer än våldtäkten.verkar sjukt.helt skruvad kärring.omg

    • Tänka sig vilken ”empati” du hyser för en människa som blivit så illa behandlad. Du ska nog inte vara så snar att döma henne. Har du själv blivit våldtagen och misshandlad? Alla människor är inte lika starka av sig. Tänk på det nästa gång du tycker att någon ska ”plockas”.

      • Att trycka på avtryckan till en pistol är lätt.men hon skriver om det varför??naturligtvis är allt tragiskt.men hon hade sucidala tankar långt före detta.tror jag..

    • Skulle tro att sveket från rättsystemet är som en våldtäkt till och att våldtäktsmannens polare förföljer henne, ja det skulle nog ta på de flesta. Och om hon krökt ett hår på våldtäktsmannen – DÅ ska du se att rättsystemet dömt -henne!

    • Svenskar är inte vana att ta lagen i egna händer. När så göras, vilket är vanligt i många länder, är det familj/släkt/vänner som tar hand om detta i noralfallet och inte offret ensamt som är försvagad/chockad/förstörd.

    • Och du Gudrun har själv hamnat i denna situation att först bli våldtagen av en man och sedan bli våldtagen en gång till av ditt eget land? Sviken av alla

    • Nu tog hon faktiskt sitt liv. Begick självmord. Dödade sig själv.
      Det går inte att bortse från.
      Så, visa respekt, ”Gudrun” samt kom ihåg att hon var och är värd mer än tusen arabhonor tillsammans. Eller afrikandito.
      Glöm inte det.

    • Det är möjligt att hon hade suicidale tanker innan våldtäkten och att det var just våldtäkten som drog henne över gränsen. Jag vet inte, du vet inte, ingen här vet.

      Att säga att hon borde ha ’plocka[t] förövaren’ är däremot bara ihålig retorik från en tangentbordsriddare som vill känna sig ’tuff’. Hade det varit du som hade blivit våldtagen så hade du inte ’plockat’ någon alls så sluta med tramset och försök att hjälpa till att lösa problemet istället. På riktigt, inte på skoj.

  14. Boniers, Schiebstedt, monstren på SR och SvT, KG Hammar, Brunne, Jacklen, Westerberg, Carl Bildt, Göran Persson, Sahlin, Reinfeldt och alla de andra jävla asen har ett liv till på sitt samvete. Sverige kommer gå sönder i sina beståndsdelar. Glöm aldrig de skyldiga.

    • De har tusentals liv (nu döda) och tiotusentals förstörda liv (personer som lider av sviterna) på sitt samvete.

  15. När man läser detta tolkar jag det som att Sjuklövern gör allt för att skapa rasism i detta land. Dom gör ju för helvete INGENTING för att ta itu med problemen. Dom SKAPAR dom ju bara.
    Fy Fa`n.
    SD 2018.

    • Varför skulle sjuklövern göra någonting? Får man 80% av rösterna så är det väl klart att dom tycker att dom gör rätt!

  16. Åh vad onödigt.
    Hon skulle ju utkrävt sin egen hämnd, ansvar och straff.
    Att hon dog blev ju inget bättre av.

    Just det här med den orättvisa rättsstaten samt att ingen har rätt att vara våra regenter och slutligen att de inte kan försvara oss ändå innan någonting händer är ju anledningen till att hela skiten borde tas bort och inte är någon förlust om den försvinner.

    Om var och en var beväpnad och försvarade sig själv / de sina skulle det dels både vara mer riskabelt att våldta och således kanske inte ske så ofta men även mer rättvist utifrån att fler skulle få en påföljd.

    • ”utkrävt sin egen hämnd”
      Menar du dräpa förövarna (om möjligt) eller?
      Eftersom rättsväsendet i Sverige har havererat mer eller mindre helt kan jag förstå att det kan bli så att lagen tages i egna händer likt är vanligt inte minst i den muslimska världen.

    • På Arlanda di jag anlände en kväll i januari läste jag på skyltarna i ankomsthallen. Först kändisar som gjorde reklam för Sverige med trevliga bilder och glada miner. Sedan ett anslag där man beskrev mycket noggrant att det var ett brott att ha pepparspray med sig då det är strängeligt förbjudet att använda. Dubbla budskap? Tänk så hemskt om en man under en våldtäkt skulle få svid i ögonen! Ett litet tips, det finns en annan spray som de inte hunnit förbjuda flickor!

  17. Var är F!s kommentarer, var är statsministerns ursäkt?Detta är Annie Lööfs speciellt inbjudna gäster.
    Varför tiger våra män och gömmer sig bakom Aftonbladet?

    • Kvinnor gömmer sig än mer bakom Aftonbladet.
      Moderaterna har ju tappat mycket, de flesta män gick till SD de flesta kvinnor tydligen till Centerpartiet.

      • Centerpartiet – ett riv alla murar resp. helt öppna gränser mot resten av världen parti

    • Ja, det gör så himla ont i en när man läser dessa tragiska händelser.
      Vad gör rättsväsendet? Ingenting.Och det finns klart och tydligt parallella rättssystem.Ett för etniska svenskar (hårdare) och ett för invandrare(mildare). Om nu någon skulle dömas för våldtäkt och utvisning. Varför dessa 10 år som nu är standard? Varför vill rättsväsendet att dom ska kunna komma tillbaka? Jag är så ledsen när jag hör dig Jessica att din kompis inte orkade mer. Men det är mer och mer kvinnor som råkar illa ut och inte får någon hjälp. Nu senast så stängde man ju ett trauma center där våldtäktsoffer kunde få hjälp. Men där skulle nu bara krigsskadade invandrare och andra traumapatienter få hjälp.Först gängvåldtar dom kvinnorna och sen kan dom få hjälp i ett eget traumacenter. Kvinnorna dom bryr man sig inte om.Typiskt svensk feministpolitik.

      • Vi kanske skulle skapa ett eget rättsystem själva: civilrätten. Göra som de andra och säga att vi inte lyder under 7-klöverns pajassystem utan följer vår egen civilrätt.

    • Fråga dig istället varför så många av dom svenska kvinnorna som har mest att förlora, stödjer ockupationen och kalifatet Sverigeistan!

      Helt obegripligt!

      Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige så hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen!

Kommentera