Allt annat än måttfullhet och försiktighet

INRIKES. Måttfullhet och försiktighet. Så lyder mottot när Stockholm Stad ska representera. Men TV4 Nyheternas Ulla Danné och Jonathan Otter kan nu avslöja att verkligheten ser annorlunda ut. Det kommunala bostadsbolaget Svenska Bostäder lägger i snitt ner 800.000 kronor i månaden på konferenser och restaurangbesök.

-Pettersson säger att det är svårt med representation men Svenska Bostäder representerar och festar för 800.000 kronor i månaden. Det gör knappt tio miljoner om året eller 32.000 per anställd. Sedan tror jag inte en sekund på att alla 300 anställda har varit med på svineriet, så topparna verkar ha haft kul för andras pengar som vanligt…

Här har ni ledningen

Här är styrelsen, som är politisk

11 thoughts on “Allt annat än måttfullhet och försiktighet

  1. SB= Somaliska Bosättningar.
    Svenska Bostäder som med uppsåt ges bort till Somaliska Bosättare.
    råna Svenskars Bostäder.

    De perverst omoraliska och fula socialisterna i ledning och styrelse (se länk) måste kröka för 800 000 negergödselKronor per månad för att dämpa sin ångest för vad de gör mot sina svenska mammor.

  2. Apor klarar också att hyra ut till zoo-Mali-er med förtur i kön, när Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen betalar (vita skatteslavar).

  3. By the way, ger mig den på att nämnda Samhall är statens mest effektiva, produktiva företag. Det kan mycket väl vara så.
    De samhallare man ser ute på stan och runt om, de förefaller arbeta på rätt bra.

  4. Jag har sagt det i så många år, nu: Sälj ut samtliga kommunägda, landstingsägda och statligt ägda bolag!

    Dessa är ingenting annat än samhall på något högre nivå, inget annat.
    Ett enormt slöseri med skattepengar. Ta länstrafiken runt om i Sverige, en grandios byråkrati, ineffektiv och stillastående. Köra tåg vilka knappt har passagerare, tomma bussar.

    Vattenfall är dock skolexemplet på hur fel, hur kompetenslågt, hur sönderkvoterat, hur ineffektivt och framför allt hur jävla inavlat ett företag kan tillåtas bli…
    Sälj allt! Rubbet! Exempel: Ta de fjärrvärmeverk som såldes av kommunerna och lär av det. Effektiviteten och inkomsterna sköt i höjden när personalen minskades och priserna höjdes.
    Idag kan en hel släkt arbeta på samma ställe…i synnerhet inom Vattenfall, bolaget som omgående skall avyttras för att skydda oss skattebetalare från ytterligare miljardförluster.
    Dessutom, jag är inte rädd av mig på något vis men när det gäller Vattenfall och att det har ansvaret över kärnkraftverk såsom Forsmark…bara tanken.

    Men, men, vi får trösta oss så länge att vattenkraften är på utgående när solkraften håller på att slå igenom internationellt. Blir bra när stationerna står övergivna och när driftcentralerna sålts ut till driftiga egenföretagare och innovatörer. Den dagen ser jag sannerligen fram emot, tänk…

  5. En som också tycks leva gott av representation är Stefan Löfven,
    dubbelhakornas antal är snart i klass med LO ordföranden Thorvaldssons, så Löfven får väl börja att odla skägg för att dölja det ökande antalet hakor?

  6. Expressen: ”Funktionsnedsatt kvinna våldtogs – man utvisas”

    Typiskt Expressen. Varför berättar man inte att mannen ska utvisas till Bromma, eller om det var Ekerö?

  7. Kan tänka mig dem sjunger ”Stockholm i mitt hjärta” när dessa pampar blir fulla. Inte dags byta parti i Stockholm? Sverigedemokraterna.

Kommentera