Fotbollsdomare slagen medvetslös av spelare

INVANDRARVÅLD. En fotbollsdomare i division 6 misshandlades av en spelare under en match i Uppsala i söndags rapporterar Uppsala Nya Tidning. Ett vittne säger till tidningen att det var hotfull stämning under matchen och att domaren under en stund var medvetslös men vaknade till innan ambulansen kom.

– Han var helt däckad i en halv minut. Han spottade blod, säger ett vittnet.

-Pettersson noterar att varken UNT, SVT, Aftonbladet eller Expressen nämner vilken klubb gärningsmannen spelar i. Jag trodde det var brukligt vid idrottsreportage, men undantag görs tydligen…

Nåväl, nedan är laguppställningen för den drabbade klubben Procyon BK 2

Kosret Abdullahizad
Saman Ekhtebar
Juan Fandi
Omar Fandi
Afshin Hosseinzadeh
Bilal Khodor
Gihad Khodor
Daniel Monserrat
Vicente Monserrat Escanilla
Namå Nasseh Azad
Hedi Sherwan Abdulla
Muhamad Siala
Mohammad Tofik
Kemal Özdemir

10 thoughts on “Fotbollsdomare slagen medvetslös av spelare

  1. Det är vårt nya hurtiga multikulti Sverige, som riksdagens folk så hett efterlängtat och jobbar maniskt för. Med parollen: det som inte dödar dej stärker dej. Eller som Dan ”Arne Tammer” Eliasson menar: Tretton nedlagda våldtäktsutredningar per dag ger dej en ny kropp!

  2. Nog låter väl det som en laguppställning värdig allSVENSKAN?…..
    Behöver jag tillägga att jag var ironisk?

  3. Det sjuka i vårat land är att det verkar inte spela någon roll hur mycket än sexuella trakasserier , misshandel , rån , våldtäkter , problem i alla skolor , mord , skjutningar , heders relaterat våld , kvinnoförnedring mm som händer i vårat land . Muslimer som aldrig kommer acceptera våra värderingar eller lagar. Vad är det för fel på dessa svennar som vill ha det så ???

    • OPete, det fattas inga fel på dumsvenskingarna, detta föraktade folk har tillskansat sig ett lågvattens märke, som överträffar de vildaste fantasier. Felet med svenskingarna, är deras låga IQ nivå + deras storhetsvsnsinne. som övergår allt förstånd. Svenstia, är inte mitt land längre, därför stian domineras av diverse låg pannade individer from here and där. Intelligens är inte särskilt uppskattat i ”Rövens have” här serverar vi rövehul og frikadeller mens kellnern slasker runt og hyggefiser og alle spiser till rimlige priser.

  4. Fantastiskt!

    Ett helt lag där samtliga spelare är förståndshandikappade. Inte en chans att någon av dessa kryp passerar som normalbegåvad. Fattas bara att tränaren är neger med taskig impulskontroll och en obehandlad erektion, så är laget komplett.

  5. Varför inte låta blattarna ha en egen serie, där de får lov att slåss lite lagom sådär, så att de får utlopp för sina ständiga våldstendenser.

  6. Hahahahaha. Gissa vad mina vänner!

    På sporthallen nära där jag bor har kommunen anställt 3 stycken Muhammed och alla tre är nära pensionsåldern. Muhammed 1, Muhammed 2 och Muhammed 3 sitter på stol och glor.

    Nu kommer logiken, håll i hatten. Ungdomsarbetslösheten är hög här, men kommunen valde att anställa inte en, inte två, utan tre Muhammed.

    Självklar är det du och jag som betalar.

    Som en liten parentes kan jag nämna att jag besökte stadshuset och att handläggaren jag pratade med sa ordet hen tre gånger i vårt samtal. Rakt i mitt ansikte.

    Det får bli en återhämtning med en mycket stor Gin & Tonic om jag ska klara av den ackumulerade smärtan av dessa båda händelser.

    Det suger mina vänner!

  7. Härligt med värdegrund,mera våld och elände ,tack alla ni som röstar för Sveriges undergång.Tyvärr det drabbar alla både skyldiga och oskyldiga. Vakna alla medan vi har någonting att vakna till.Mvh Adolf

  8. Domare som dömer blattelag borde ha ett fett risktillägg till det magra arvode dom uppbär.

Kommentera