17-årig muslimsk flicka mördad. Islamofobiskt hatbrott sa PK men det visade sig vara en illegal invandrare..

INVANDRARVÅLD. Den 17-åriga Nabra Hassanen från Reston i Virginia, USA blev i söndags mördad efter att ha besökt en moské. Många var snabba med att skylla brottet på vita män, islamofobi och president Trump. 

”Det verkar som om Donald Trump även kommer att blunda för att en vit man kidnappar och mördar en 17-årig muslimsk kvinna i vårt land!” twittrade exempelvis Huffington Post-skribenten Amy Siskin och hon fortsatte ”Trumps hat och fördomsfullhet sliter sönder vårt land!”

Nu har en man gripits för mordet och det visar sig att det inte är en vit Trump-anhängare utan Darwin Martinez Torres, en 22-årig invandrare från El Salvador som enligt polisen vistas i USA illegalt.

Martinez Torres hamnade enligt polisen i bråk med en grupp muslimer som var på väg från moskén. Han blev så arg att han började jaga muslimerna med ett baseballträ. I samband med det tros han ha slagit ned 17-åringen och sedan fört iväg henne till en okänd plats i sin bil. Hennes döda kropp hittades sedan i närheten av en damm.

Polisen utreder inte längre mordet som ett hatbrott, rapporterar ABC News.

7 thoughts on “17-årig muslimsk flicka mördad. Islamofobiskt hatbrott sa PK men det visade sig vara en illegal invandrare..

  1. Moskéer bör förbjudas i västvärlden på grund av att värderingarna moskéer står för är absolut ointegrerbara med våra moral och våra juridiska bestämmelser.

  2. Bara en viss ras kan utföra hatbrott, säger andra raser? Ibland tror jag världen hamnat i 500-talet.

  3. Helt riktigt, bara vita [män] kan utföra hatbrott – säger vänsterliberal media både här som där. 🙁

  4. Tyckte det var intressant när en våldtäktare härjade på Power Meet i fjol
    Då gick mupparna i spinn
    ”Det vitaste av vita evenemang nu kan de iallafall inte skyllla på invandrarna”
    Jo tjena det visade sig vara den vanliga visan

Kommentera