Hur tänker Migrationsverket??

Ena dagen säger regeringen att man inte skall godkänna anhöriginvandring. Statistiken från MIG säger något helt annat.  Bara i maj månad har över 3.300 anhörigansökan godkänts??? Ytterligare lögner från regeringen. Gör något alliansen och SD!!

DCbS7FkUIAA2Ent

14 thoughts on “Hur tänker Migrationsverket??

  1. Anhörighetsinvandringen är den stora delen av isberget. Officiellt hävdas det tvärtemot att migrationsvågen är över, vilket som vanligt är skitsnack.

    Som en mig-källa säger: ”Om folk bara visste hur vi jobbar, skulle de bli tokiga”.

  2. Statsministern TROR att Regeringen har beslutat stoppa eller i varje fall begränsa anhöriginvandringen. Men inom Regeringen, såväl som inom Migrationsverket, finns i dag så många invandrar-aktivister, att sde samlat utan tvekan desavouerar besluten.
    D v s det är inte längre Regering och Riksdag som styr landet, utan en samling aktivister – – OCH DE TILLÅTS GÖRA DETTA OSTRAFFAT!

    Ett land i upplösning!

  3. De ljuger, vi ha väntad i mer än 2 år och vänta fortfarande på att bli tilldelad en handläggare, den ”genomsnittliga” väntetid ligger mellan 15-19 månader enligt migra, det kanske gäller för ”Asylanter” Vi vanliga Svenskar som vill ha hit frun eller mannen få stå längs back i kön. Vi bli hela tiden nerflyttad i kön till förmån för Asylturister.

    • Dessa asylaktivister prioriterar muslimer, d v s alla som är dysfunktionella och absolut inte avser att anpassa sig till Sverige. Däremot gör de sitt värsta mot icke-muslimer, som oftare än andra får avslag, trots att de har bättre förutsättningar för att anpassa sig, t ex tillhör den förföljda kristna gruppen (dit räknar jag inte en massa taktik-konverterade kristna f d muslimer – tiquia). Så har din hustru annat ursprung än MENA m fl muslimska områden, så lär ni få vänta.

  4. Detta vet Alliansen om, men precis som Jimmie Åkesson säger är det bara ett spel för galleriet, dom skäller på sossarna men gör inget åt det, trots att dom haft hur många möjligheter som helst, dom är lika falska som Sossarna och kommunisterna!

    • Tvärtom! Man är strukturerad och arbetsamma, men man prioriterar hög invandring från MENA m fl, som underlättas i högsta grad, i synnerhet anhöriginvandring.

  5. Sanning och verklighet är vår regerings och många myndigheters värsta fiender.
    Men någon hjälp från Alliansen är nog inte att räkna med. De ingick i DÖ och har sedan dess undvikit, att agera som oppositionsparti. För dem var målet att eliminera SD:s inflytande i riksdagen och inget annat. Med andra ord en samling ynkryggar, som svek inte bara sina egna väljare utan hela Sveriges folk.

  6. Anhöriginvandringen är värre än asylinvandringen.
    Den syns inte med spektakulära köer på Malmö C och Migrationsverkets kontor utan kommer som vilka passagerare som helst med flyg och går in i landet med betald biljett.
    Och förmodligen med service som den mest kverulerande charterresenär bara kan drömma om.

  7. Vadå? Migrationsverket tänka, de har för dåliga resurser för att kunna göra det.

    • Albert
      Reaktion: Hysterisk skrattblandadgråt med magont som följd.
      Mvh. (?) Tussilago

  8. Regeringen får väl direktiv från invasionsmakten, islam?
    Måste vi börja fundera på att bygga upp ett försvar mot vår regering också?
    Ockuperade,”no-go zoner” ökar i vårt land!
    Regeringen och SÄPO blundar!
    Enda åtgärden: De har hittat på det nya uttrycket, ”no-go zon”.
    Det låter snällare än ockuperad mark på Svenskt territorium!

    Undantagstillstånd skulle vara naturligt när sveriges försvar och polisen har tappat kontrollen över 53 bostadsområden på svenskt territorium!
    Är vi nästa Syrien?

    Fundera på att försvara dig själv!
    Gör Sverige svenskt igen!
    Håll Sverige rent – och svenskt!

Kommentera