Asylsökande åtalas för spark mot nio-årig flicka

INVANDRARVÅLD. Den asylsökande mannen, som åtalas för att ha sparkat nioåringen i Boden, ska ha gjort det som en hämnd mot Migrationsverket. Han var otrevlig och hotfull och avvisades av personalen, enligt åtalet. Mannen ska ha hotat att ”gå ner på stan och mörda någon.”

Den åtalade hade fått ett avvisningsbeslut och hade inte något boende.

-Pettersson undrar varför den asylsökande som fått avvisningsbeslut och hotat att ”gå ner på stan och mörda någon” inte är inlåst i väntan på transport bort från flathetens land…

NSD.se

9 thoughts on “Asylsökande åtalas för spark mot nio-årig flicka

  1. Och polisen behagades INTE dyka upp!!! De hade väl en trafikkoll i kvarteret bredvid, jagar Svenskar på väg till och från arbetet. Varför har vi polis?? Ska vi börja ta lagen i egna händer istället?!

    media/20170619-9-arig-flicka-sparkad-i-ansiktet.php

  2. Det totala förakt landets politiker, rättsvårdande, myndigheter Migrationsverket m fl uppvisar mot sitt eget folk är häpnadsväckande, minst sagt. Varför går en tok som denne man lös? Hur många liknade stollar vandrar omkring här med sitt hat? Varför sätter man inte fart på utvisningarna av papperslösa och dem, som illegalt vistas här? Du, Ygeman lovade ju i januari 2016 att du snabbt skulle utvisa 80000 (åttio tusen) sådana individer. Hur många blev det Ygeman? Några hundra? Varför alla tomma löften? Varför denna totala handlingsförlamning? Måste det bli inbördeskrig, innan Löfven & Co vaknar?
    Hur har vi kunnat släppa fram dessa naiva fånar att ”förvalta” vårt land?
    Jag ryser, när jag tänker på hur här kommer att se ut om 5-10 år, om de får sitta kvar vid makten.
    Vi måsta få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

Kommentera