Viktigare än någonsin…!

Nu är tiden inne för Sverige att ta itu med lagstiftningen om heltäckande särkar såsom Burka och Niqab.  SÄPO har klargjort att vi har 1.000-tals jihadister och att de kvinnliga jihadisterna blir fler och fler. Är det ingen som är oroad över vad kvinnorna kan få in under särken? Även männens motsvarighet bör förbjudas, Thawb. Nu borde Sverige fått upp ögonen för vad som väntar oss. Speciellt när IS fäste i Syrien faller, då börjar det verkliga allvaret, tro inget annat.

11 thoughts on “Viktigare än någonsin…!

  1. Svenska demonstranters munderingar står inte islamistisk klädsel efter med huvjackor och balaklava så är de oigenkännliga. Hur kan det komma sig att vi utan att blinka godkänner dess klädsel när vi blir vansinniga över att utändska kvinnor är klädd på motsvarande sätt. Kan det bero på att demonstranterna i första hand är män och kvinnorna är just kvinnor?

  2. Vad vi hittills erfarit synes inte SÄPO ägna terrorismens potentiella utövare något annat intresse än att möjligtvis identifiera dessa element. Det är inte för intet vi förlänats epiteten parasitparadis och terroristreservat – något det korrupta globalistetablissemanget under decennier strävat efter att uppnå.

    Att högkvarteret i Bryssel oförtröttligt kämpar för att befrämja brott och terrorism i syfte att försvaga nationalstaternas kultur, etniska demografi och fysiska försvar samt verka för en framtida världsregering, är ett lika bittert som odisputabelt faktum lejonparten av Europas befolkning icke verkar äga kännedom om.

    För övrigt inkluderas Säkerhetspolisen i den septiska septettens sverigefientliga statskupp och agerar endast i enlighet med de dolda makthavarnas ordergivning. Att de skulle verka för rikets säkerhet och medborgarnas skydd kan vi högaktningsfullt förgäta – snarare är förhållandet det konträra och verkligheten överträffar som bekant dikten.
    Andreas.

  3. Jag har svårt att se skillnad mellan accessoarerna. Det behövs tydligen tre definitioner, om jag förstått saken rätt. Är inte det att göra en höna av en fjäder?

    Låt oss placera de tre under en sammanfattande beteckning:

    Skräpfilt.

  4. De som bär dessa plagg har inget intresse av att integreras i det Svenska samhället och skall naturligtvis utvisas direkt.

    • Enl PK politikerna är det inte utbölingarna som skall anpassa sig till det västerlänska sättet att leva utan det är vi västerlänningar som skall anpassa oss till kamelryttarnas levnadsätt. Dagens barn och deras barn blir de som får ta den största smällen när det nya Sverige gör sig påmint på riktigt.

  5. Heltäckande burka även på de manliga muslimerna vore önskvärt, men med tillägget att de borde ha en blinkande röd lampa högst upp på huvudet som varnar för möjliga terrordåd när de vistas ute bland vanligt folk.

    • Jag har jobbat i gruvor i Saudiarabien och det som jag funderade över då när jag flög emellan,detta är ett antal år sen,men jag tror att det är likadant nu var säkerheten. Kvinnor som gick genom passkontrollen med burka lämnade in passet men behövde inte lätta på skynket. Man fick inte röra deras burka och jag tror att det är likadant nu. Att röra deras klädsel var det mycket stränga straff för även för passkontrollanter. Jag flög nån gång från Jeddah när det var pilgrimsdags. Visserligen hade kvinnor och män skilda passkontroller. Men tusen och åter tusen kvinnor gick igenom med burka. Du såg inte en skymt av huden. Nu har pilgrimerna en egen flyghall så dom blandas inte med övriga passagerare. Jag menar att du kan komma igenom med vad som helst innanför denna klädsel.

      • Under franska kolonialkriget i Algeriet som slutade 1962 använde Algerierna just denna klädsel för att transportera vapen och sprängämnen.

  6. Såg att burka använts av illasinnade muslimska herrar i självmordsattentat på andra muslimer.

    Glad att Marie tar upp herrarnas klädsel. Stod och väntade på bussen och där stod också tre unga ”män” i långa vita särkar, med virkade kalotter och tappra försök till helskägg (mycket få och glesa strån). Alltså ärligt – fy hundan så de såg ut! Så långt ifrån en attraktiv ung man det går att komma.

Kommentera