Utbrott av PMM i Jerusalem

Ett alvarligt utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden inträffade igår i Jerusalem. Två olika attacker utfördes. Ved den första mördades en kvinnlig polis med kniv. Vid den andra attacken hakade det vapen, som en av de två muhammedanska mördarna var utrustad med,upp sig och deras mordlystnad stoppades med blykulor. Samma sak hände med den muhammedan som mördade poliskvinnan.

LÄNK

9 thoughts on “Utbrott av PMM i Jerusalem

  1. Margot Wallströms skötebarn – hon och övriga regeringen måste ställas inför folkdomstol och få hårda straff.

    • De har inte frångått sina vana svenskingarna att, kriga genom ombud. Ni slåss vi betalar! Låter di fege dumsvenskarnas måtto, men, som regel håller de på fel häst så det blir ingen gewinst för swinja utan en brakförlust.

    • Det tycker de också och det är det som är problemet. Jag vet inte om det finns något i Koranen som förhindrar ”uppstigandet” men om det finns det bör man behandla kadavret så.

  2. ????? Felaktig rapportering.

    Igår (fredag) angrep tre palestinska terrorister en kvinnlig israelisk soldat i Jerusalem som mördades med otaliga knivhugg. En av terroristerna sades också ha ett automatvapen varvid alla tre terroristerna blev ihjälskjutna av israeliska säkerhetsstyrkor.

    I morse (lördag) angrep en annan palestinier en israelisk soldat i Västbanken med kniv. Soldaten blev lindrigt skadad och terroristen togs omhand och fördes till fängsligt förvar. Inga skott avlossades.

    Detta är inga plötsliga attacker utan planerade anfall som äger rum hela tiden i Israel. Palestinier är arabernas zigenare och är inte välkomna någonstans utom i Sverige där de är sossarnas skötebarn. Palestinsk terrorism sponsras av den socialdemokratiska regering så det är vi skattebetalare som indirekt stöder terrorism. Detta är för djävligt rent ut sagt.

  3. Detta är något vi snart får,se prov på i vårt land. Det,pågår,en ständig Import till Sverige av folk med samma tankesätt, som dessa förövare hade.

  4. tur att de goda får ha blykulor där. här får de goda bara suga blattekulor.

  5. ”en kvinnlig polis med kniv”

    Gång på gång får vi se prov på babbens tapperhet. Babben attackerar en kvinna, och ej vapenlös, utan med kniv.

    Babbens saknar minsta tillstymmelse av kurage och det är lätt att få kväljningar när man läser om dom.

    Vet ni vad det är för likhet mellan Babben och Löfven?

    Båda saknar mod (skillnaden är att Löfven inte har kniv).

Kommentera