Krig mellan araber och somalier i Sverige

INVANDRARVÅLD. Vi har några gånger skrivit om upplopp och annat skit i Kronogården, Trollhättan och för er som undrar var polisen är så har ni lösningen nedan. Och när polisen talar om grupperingar så vet ni vad de menar, men det finns även andra sorters våldsamma stammar i vårt land. 

-Pettersson är inte förvånad, men våra politiker verkar inte fatta att flyttar man Mellanöstern till Sverige så blir Sverige som Mellanöstern. Människor som inte tål varandra på hemmaplan kommer inte att bli bästisar äen om de får åka tunnelbana i Sverige…Det är elementärt…

17 thoughts on “Krig mellan araber och somalier i Sverige

  1. Bortsett från den enorma resursåtgång som skulle kunna användas bättre för t.ex. äldre, skola och sjukvård osv. är det här utmärkt! Jag har tidigare föreslagit en skottsäker jättekupol vari babbarna placeras och sedan fritt får göra det dom är bästa på – bråka och slå ihjäl varandra.

    Vem ska man hålla på? Hm, inte helt enkelt att bestämma, men jag tror, med vissa tvivel, att min röst faller på negern framför araben. Rätta mig om jag har fel.

    • En enda behandling ger resultat: ett kok stryk, ett lång koma i ett dike, sedan fråga henne vem hon är. Om hon svarar ”Jag är mormor från Kanada och jag pratar svenska”, då ska hon friskförklaras.

  2. Ut ur landet.Sätt in militären ,städa upp i Trollhättan .Samla bråkmakarna och släng ut dom.Gör vi inte det så blir det på flera ställen bråk.Dags för kraftag.Mvh Adolf

    • Den militär vi har i detta land är inte stridsduglig. Leka krig är en sak att agera i skarpt läge är något helt annat. Skulle den Ryska björnen ryta lite kommer blöjorna i landet att sälja slut på nolltid. Att tro att någon med stridsvana skulle ha någon respekt för vår ÖB är ett önsketänkande.

      • Min vän vi har ett försvar, som heter duga.Jag vill ge dig några smakprov. Våra feta batikhäxor, ger rysningar hela kroppen så den lede fi kan inte sikta rätt. Vi har även hemska fågelskrämmor, som kan skrämma slaget på alla och en var.
        För det tredje det finns miljoner säckbärare ( Mohammed och Hassan etc. har en säck mellan benen för att, den verklige Muhammed inte skall slå sig när han föds av en man.) som kan gapa och skrika så den lede fi skulle inte stå ut en längre tid. Om nu allt detta skulle misslyckas så har ca. 9 miljoner svinska röv slickare att, sätta in och de skulle helt passivisera den lede fi.

  3. Att svensk migrations politik är resurskrävande är bara en myt.

    Den skapar ju massor av arbeten för våra myndigheter.

    Många sossar har sagt detta till mig. Själv är jag väl dum, som inte fattar det?

    För titta bara på ”trollen i hättan”.

  4. Exakt. Nu väntar jag bara på sunni och shiia konflikten skall börja i Sverige.
    Har redan varit några. Moské brand på N. Grängesbergsg. i Malmö. I moskë, Hässleholm predikas detta av sunnimuslimer. Ändå är det enligt vänsterpolitiker som Sjöström m.fl. som ser oss i SD som rasister fast vi upplyst om vad som kommer hända i många år. Public service o PK hänger på tåget, men en del har blivit ”roddare”.

    Sunni och shiia konflikten kommer efter IS är ute ur Syrien och Irak.
    Saudi- Egypten mot Iran. Då hänger dessa på här hemma.
    Innan dess får vi snart se terrordåd i Sverige.

    Lär komma innan ramadan är slut, som är snart.

    • Den där lögnen har kommit från överheten sedan 1970-talet. Antagligen sant vad gällde arbetskraftsinvandringen under 1960-talet men gäller med största sannolikhet inte längre. Vad kostar inte socialbidragen???????

Kommentera